Ὅποιος δὲν ἀποδέχεται τὴν μονοφωνία τῶν Βρυξελλῶν …ἀναβαπτίζεται σὲ ἐγκληματία!!!

Oι Ιρανοί δημιούργησαν ισπανόφωνο τηλεοπτικο κανάλι, το HispanTV, για να ακούγεται η άλλη άποψη στις ισπανόφωνες χώρες.
Οι …«δημοκράτες» της Ε.Ε , με εντολή του σιωνισμού, απηγόρευσαν από τους ευρωπαϊκους δορυφόρους την μετάδοση του HispanTV. 

Ὅποιος δὲν ἀποδέχεται τὴν μονοφωνία τῶν Βρυξελλῶν ...ἀναβαπτίζεται σὲ ἐγκληματία!!!2

Ὅποιος δὲν ἀποδέχεται τὴν μονοφωνία τῶν Βρυξελλῶν ...ἀναβαπτίζεται σὲ ἐγκληματία!!!3

http://www.elconfidencial.com/

Τώρα διώκουν τους Podemos, που διατηρούσαν εκπομπή στο ιρανικό κανάλι, για παράνομη χρηματοδότηση.
Ασχέτως αν όντως λαδώνονται, η κατάρα που πέφτει στα κεφάλια όσων συνεργάζονται με τους ανυπότακτους Ρώσσους, Ιρανούς κλπ είναι αυτονόητη. Ὅποιος δὲν ἀποδέχεται τὴν μονοφωνία τῶν Βρυξελλῶν ...ἀναβαπτίζεται σὲ ἐγκληματία!!!1

Oι Podemos ελέγχονται για παράνομη χρηματοδότηση

Η ισπανική αστυνομία διεξαγάγει έρευνα για παράνομη χρηματοδότηση των Podemos από το Ιράν. Σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο, το κόμμα του Πάμπλο Ιγκλέσιας φέρεται να έλαβε έως και 5 εκατ. ευρώ από την ιρανική κυβέρνηση σε αντάλλαγμα για υπηρεσίες λόμπινγκ.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι έρευνες της ισπανικής αστυνομίας έχουν αρχίσει από τις αρχές Δεκεμβρίου προκειμένου να επιβεβαιωθεί εάν το κόμμα Podemos, που κατέλαβε την τρίτη θέση στις τελευταίες εκλογές, έλαβε χρηματοδότηση για την προεκλογική του καμπάνια από το Ιράν.

Σύμφωνα πάντως με την “El Confidential”, ο επικεφαλής του κόμματος διαθέτει τηλεοπτική εκπομπή στο ιρανικό κανάλι “Hispanic ΤV’ γεγονός που μπορεί να αποδεικνύει ότι τα χρήματα δόθηκαν στο κόμμα από το Ιράν μέσω πληρωμών για την δουλειά στο κανάλι.

Από την μεριά του πάντως ο Ιγκλέσιας τόνισε πως καλωσορίζει την έρευνα, ενώ ανέφερε πως θα συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές.

πηγή

Το ό,τι οι πατσαβούρες των Βρυξελλών διαμορφώνουν την πολιτική όλων των Ευρωπαϊκων χωρών, εις βάρος των συμφερόντων των Ευρωπαίων, αλλά πάντα σύμφωνα με τα συμφέροντα των τοκογλύφων και του Ισραήλ, δεν γίνεται ποτέ αντικείμενο κριτικής από τους κλόουν της εκπορνευμένης δημοσιογραφίας.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply