Οἱ …«σύμμαχοί» μας ἀνεκάλυψαν (ξαφνικά) ἐγκλήματα τοῦ UCK στὴν Σερβία!!!

Μόλις …18 χρόνια μετά απεφάσισαν οι εγκληματίες των Βρυξελλών να ασχοληθούν, προσχηματικά, με τα εγκλήματα των Ουτσεκάδων μισθοφόρων του ΝΑΤΟ εναντίον των Σέρβων.
Έκαναν τους χαζούς στις εκατοντάδες αναφορές για εμπόριο οργάνων, αποκεφαλισμούς, βιασμούς και βασανιστήρια που διέπραξαν αυτοί, οι οποίοι σήμερα αποτελούν την ΝΟΜΙΜΗ (!) κι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ από την Δύση κυβέρνηση του Κοσσόβου.

Οἱ ...«σύμμαχοί» μας ἀνεκάλυψαν (ξαφνικά) ἐγκλήματα τοῦ UCK στὴν Σερβία!!!1

Τους Γερμανούς Ναζί τους δίκασαν και τους εκτέλεσαν σε μηδενικό χρόνο.
Για τους φιλοδυτικούς αποκεφαλιστές ο χρόνος που τους έδωσαν για να εξαφανιστούν ή να εξαφανίσουν στοιχεία και μάρτυρες ήταν σχεδόν δύο δεκαετίες.

Φυσικά το δικαστήριο θα είναι μία παρωδία με μοναδικό σκοπό να πείσει τους φιλορώσσους Σέρβους ότι η Ευρώπη είναι μαζί τους, είναι «δίκαιη» και κυρίως …τιμωρεί τους κακούς.
Παπαριές ολκής με απλά λόγια.
Η αγωνία της Δύσεως για την επιρροή του Πούτιν στην Σερβία διαφαίνεται και στους απεγνωσμένους τίτλους της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ -Μοσάντ.

Οἱ ...«σύμμαχοί» μας ἀνεκάλυψαν (ξαφνικά) ἐγκλήματα τοῦ UCK στὴν Σερβία!!!2

Σίγμα

Για την επέτειο απελευθερώσεως από τους ναζί

Επίδειξη ρωσσικής ισχύος και επιρροής με επίσκεψη Πούτιν στην Σερβία

Οἱ ...«σύμμαχοί» μας ἀνεκάλυψαν (ξαφνικά) ἐγκλήματα τοῦ UCK στὴν Σερβία!!!3

Ο πρόεδρος της Ρωσσίας Βλαντιμίρ Πούτιν πραγματοποιεί την Τρίτη στο Βελιγράδι επίσκεψη υψηλής συμβολικής σημασίας για να επικυρώσει την ρωσσική επιρροή και παρουσία στην Σερβία, υποψήφια προς ένταξη xώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία φροντίζει με μεγάλη προσοχή να μην διαταράξει τις σχέσεις της με τον μεγάλο παραδοσιακό της σύμμαχο.

Ο Πούτιν, ο οποίος θα παραστεί στις εκδηλώσεις της 70ής επετείου απελευθερώσεως του Βελιγραδίου, μπορεί να υπολογίζει σε μία θερμή υποδοχή της Σερβίας, πολύτιμης φίλης ευρωπαϊκής χώρας που αρνείται να συμμετάσχει στις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί από τις Βρυξέλλες στην Μόσχα για τον ρόλο της στην ουκρανική κρίση.

«Όταν αποφασίσαμε να διαπραγματευθούμε με την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν μιλήσαμε για κυρώσεις κατά της Ρωσσίας» δήλωσε το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς.

«Η Ρωσσία έχει πολλούς συμμάχους στον κόσμο, αλλά στην Ευρώπη λίγοι είναι εκείνοι που είναι έτοιμοι να σταθούν στο πλευρό του κ. Πούτιν. Αντίθετα στην Σερβία, η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών έχει θετική γνώμη για τον Ρώσσο πρόεδρο» σύμφωνα με τον Σέρβο ιστορικό Τσέντομιρ Άντιτς.

Από την έναρξη της ουκρανικής κρίσεως, τον Νοέμβριο 2013, η σερβική διπλωματία διατηρεί μία εύθραυστη ισορροπία ανάμεσα στην τήρηση των υποχρεώσεών της απέναντι στην ΕΕ και την διατήρηση καλών σχέσεων με την Μόσχα, η οποία έχει υποστηρίξει το Βελιγράδι σε σειρά ευαίσθητων διεθνών θεμάτων, όπως το ζήτημα της ανεξαρτησίας του Κοσσόβου, το οποίο δεν έχει αναγνωρισθεί από την Μόσχα.

Για την Μόσχα είναι σημαντικό η προσέγγιση της Σερβίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση να μην θίξει την σχέση της με το Βελιγράδι και να μη πλήξει τα ρωσσικά συμφέροντα.

«Ο κύριος στόχος της επισκέψεως στην Σερβία είναι η υποστήριξη των υπαρχόντων δεσμών. Η ενέργεια θα είναι ένα από τα πολύ σημαντικά θέματα» των συνομιλιών, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ο Φεντόρ Λουκιάνοφ, διευθυντής της επιθεωρήσεως «Η Ρωσσία στην παγκόσμια πολιτική».

Η Σερβία βρίσκεται επάνω στην χάραξη του αγωγού φυσικού αερίου South Stream, ενός προγράμματος της ρωσσικής Gazprom ύψους 16 δισεκατομμυρίων δολαρίων, για την μεταφορά από το τέλος του 2015 του ρωσσικού φυσικού αερίου στην Ευρώπη παρακάμπτοντας την Ουκρανία.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία θεωρεί ότι οι ευρωπαϊκοί κανόνες για τους δημοσίους διαγωνισμούς δεν έχουν τηρηθεί στο πλαίσιο της εκπονήσεως του προγράμματος, κυρίως ως προς την πρόσβαση τρίτων χωρών, πέτυχε την διακοπή των εργασιών στην Βουλγαρία, όμως η Σερβία κατέστησε σαφές ότι τα έργα του South Stream συνεχίζονται στο έδαφός της.

Η Gazprom είναι επίσης ο πλειοψηφικός ιδιοκτήτης της σερβικής πετρελαϊκής εταιρείας NIS, με 51%.

Το Βελιγράδι και η Μόσχα έχουν επίσης εγκαταστήσει στο αεροδρόμιο της Νις, στην νότια Σερβία, «Περιφερειακό Κέντρο Εκτάκτων Καταστάσεων», όπου σταθμεύουν ρωσσικά αεροσκάφη έτοιμα να επέμβουν στην περιοχή, κατόπιν αιτήματος της ενδιαφερόμενης χώρας.

Τον Ιανουάριο 2013, η Μόσχα και το Βελιγράδι υπέγραψαν συμφωνία για την χορήγηση πιστώσεως ύψους 800 εκατομμυρίων δολαρίων για την ανοικοδόμηση του σιδηροδρομικού συστήματος. Και στην συνέχεια τον Απρίλιο, η Μόσχα χορήγησε άλλο δάνειο ύψους 500 εκατομμυρίων δολαρίων για την χρηματοδότηση του δημοσιονομικού ελλείμματος της Σερβίας.

Για το Βελιγράδι, η επίσκεψη του προέδρου της Ρωσσίας αποτελεί ευκαιρία για την αποστολή πολιτικών μηνυμάτων στην Δύση, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή Μίοντραγκ Ραντόγεβιτς.

Την ώρα που η Σερβία ετοιμάζεται να αναλάβει την προεδρία του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη, το 2015, το Βελιγράδι «είναι πιθανόν να θέλει να προβληθεί ως κατάλληλος τόπος για συνομιλίες ανάμεσα στην Ρωσσία και τις δυτικές χώρες για θέματα , όπως η Ουκρανία, που δεν αφορούν αναγκαστικά στην Σερβία», προσθέτει ο αναλυτής.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα παραστεί στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση, την πρώτη που οργανώνεται στο Βελιγράδι από το 1985, με την ευκαιρία της 70ής επετείου από την απελευθέρωση της πρωτεύουσας από τους ναζί και θα απευθυνθεί στο συγκεντρωμένο πλήθος.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply