Ἡ παράστασις «διάλογος γιὰ τὴν παιδεία» στοχεύει στὸ νὰ ἀποτελειώσῃ τὴν παιδεία!!!

Οι επικυρίαρχοι στέλνουν τα παιδιά τους σε Κολέγια Αρρένων ή Θηλέων, με στρατιωτική πειθαρχία κι υποχρεωτικό κουστούμι, όπως το Eton College, όπου επικεντρώνουν αποκλειστικά στη γνώση κι όχι στα καρναβάλια …. αλλά για τα δικά μας παιδιά φροντίζουν να γίνουν μπάζα από το νηπιαγωγείο. 

Ἡ παράστασις «διάλογος γιὰ τὴν παιδεία» στοχεύει στὸ νὰ ἀποτελειώσῃ τὴν παιδεία!!!1 Ἡ παράστασις «διάλογος γιὰ τὴν παιδεία» στοχεύει στὸ νὰ ἀποτελειώσῃ τὴν παιδεία!!!2 Ἡ παράστασις «διάλογος γιὰ τὴν παιδεία» στοχεύει στὸ νὰ ἀποτελειώσῃ τὴν παιδεία!!!3 Ἡ παράστασις «διάλογος γιὰ τὴν παιδεία» στοχεύει στὸ νὰ ἀποτελειώσῃ τὴν παιδεία!!!4
Οι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ σπούδασαν στα κολέγια των Rothschild στο Λονδίνο, αλλά και σε άλλα αντίστοιχα ιδρύματα, μα για τα Ελληνόπουλα ετοιμάζουν ειδικό πρόγραμμα καταστροφής της λογικής και της κριτικής ικανότητας.

Ἡ παράστασις «διάλογος γιὰ τὴν παιδεία» στοχεύει στὸ νὰ ἀποτελειώσῃ τὴν παιδεία!!!5 Ἡ παράστασις «διάλογος γιὰ τὴν παιδεία» στοχεύει στὸ νὰ ἀποτελειώσῃ τὴν παιδεία!!!7

Πρόταση-σοκ στον Εθνικό Διάλογο για την Παιδεία

Αντί λοιπόν να αντιγράφουν τις μεθόδους των επιτυχημένων κολεγίων, που βγάζουν τους ηγέτες του πλανήτη, ζήτησαν από 6 πρωτοετή παιδάκια για τα μπάζα, να καταθέσουν πρόταση για την Παιδεία
Πρόταση που βασίσθηκε σε έρευνα  στο Google, όπου είδαν βιντεάκια, διάβασαν κειμενάκια, έπαιξαν παιχνιδάκια, έκαναν λίγο chat, μερικά like, έριξαν κι ένα smile…
Το αποκύημα της αυτο-ικανοποιήσεως των 6 νεαρών Harry Potter κατατίθεται προς …έγκριση!

Ἡ παράστασις «διάλογος γιὰ τὴν παιδεία» στοχεύει στὸ νὰ ἀποτελειώσῃ τὴν παιδεία!!!6

Το σύστημα λειτουργεί πολύ καλλίτερα με πολίτες-τούβλα και δασκάλους για τα μπάζα.
Κάθε χρόνο αυτοσχεδιάζουν και …δήθεν πειραματίζονται με την Παιδεία, ενώ στην πραγματικότητα την κατέστρεψαν ολοκληρωτικά και τώρα έρχονται να την αποτελειώσουν.
Αντί να μαζέψουν τους (πραγματικά κι όχι …κομματικά) καλλίτερους  πανεπιστημιακούς, για να ασχοληθούν σοβαρά με τα προβλήματα της παιδείας, αυτοί φωνάζουν παιδαρέλια!!!

Ο λόγος για τον οποίον καταστρέφουν την Δημόσια Παιδεία είναι για να μπορούν οι απόφοιτοι των ιδιωτικών σχολείων της Ελίτ να επιβάλλονται πνευματικά στους αποφοίτους της Δημόσιας Παιδείας. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για τους εξουσιαστές να είναι ικανότεροι ημών των θυμάτων τους.

Ο απόφοιτος Δημοσίου σχολείου δεν γνωρίζει ξένη γλώσσα, δεν γνωρίζει υπολογιστές, δεν έχει λεξιλόγιο, σπουδάζει με αλλοδαπούς που δεν γνωρίζουν την γλώσσα και δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τους Έλληνες, υποχρεώνεται να αναλωθεί σε ηλίθια και κενά περιεχομένου κείμενα, έχει διαλυμένη λογική και μηδενική κριτική ικανότητα.

Στα Δημόσια Πανεπιστήμια περισσότερη δύναμη έχουν οι κομματικοί μηχανισμοί από ό,τι το επιστημονικό προσωπικό, ενώ τα εκατοντάδες εκατομμύρια που εξαερώνονται δήθεν για έρευνα καταλήγουν στις τσέπες των πονηρών.
Αποφοιτώντας από τα Πανεπιστήμια οι Έλληνες έχουν εμπεδώσει για τα καλά ότι χωρίς ρουσφέτι δεν πας πουθενά.

Και για να ζητήσει ο Έλληνας ρουσφέτι πρέπει να προσκυνήσει τους γενίτσαρους της πολιτικής. Αυτός είναι κι ο τελικός σκοπός της Δημόσιας Παιδείας στην Ελλάδα. Να φτιάξει γυμνοσάλιαγκες που θα στηρίζουν το σύστημα με νύχια και με δόντια, ώστε αυτό να τους βολέψει σε κάποια δημόσια θέση.

Αυτοί που καταστρέφουν την Δημόσια Παιδεία είναι όλοι απόφοιτοι ιδιωτικών σχολείων της Ελίτ και Λονδρέζικων Πανεπιστημίων. Κι επειδή δεν επιθυμούν να έχουν ανταγωνιστές που θα τους κρίνουν και θα τους ξεσκεπάζουν,  φροντίζουν να ισοπεδώσουν πνευματικά όλους τους άλλους που δεν ανήκουν στην Ελίτ, για να μπορούν να σκαρφαλώνουν πάντα στις πλάτες τους.

Οι γονείς πρέπει να βρουν χρόνο να ασχοληθούν με την παιδεία των παιδιών τους, να τα προστατεύσουν από το σύστημα που θέλει να κατασκευάσει υπάκουους και φοβισμένους υποτελείς κι όχι υπερήφανους, ικανούς και σκεπτομένους πολίτες.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply