Καὶ ὅλη ἡ ΕΡΤ στὴν πλάτη μας γιὰ νὰ βολεύονται οἱ …«ἡμέτεροι»!!!

Στην ΕΡΤ, που κοστίζει στους Έλληνες …177 εκατομμύρια ματωμένα ευρώ ετησίως, δεν μπαίνει φράγκο από διαφήμιση. 

Καὶ ὅλη ἡ ΕΡΤ στὴν πλάτη μας γιὰ νὰ βολεύονται οἱ ...«ἡμέτεροι»!!!1
Μιλάμε για 3000 ψήφους που εξαγόρασε ο ΣΥΡΙΖΑ με δικά μας έξοδα, καθώς κι ένα εύκολο μεροκάματο που εξασφάλισαν οι πράκτορες και οι γκόμενες των πολιτικών, που παριστάνουν τους δημοσιογράφους.
Κι είχαν τόση πολλή δουλειά οι 3000 σκληρά εργαζόμενοι της ΕΡΤ με τις εκπομπές του Φρέντυ Γερμανού, που πληρώθηκαν άλλα 2,7 εκατομμύρια ευρώ για τις …υπερωρίες ενός εξαμήνου μόνο.
Πανηγύρι με τα λεφτά μας και με τον Τσίπρα να βαράει τα νταούλια.

Καὶ ὅλη ἡ ΕΡΤ στὴν πλάτη μας γιὰ νὰ βολεύονται οἱ ...«ἡμέτεροι»!!!2

177 εκατομμύρια ματωμένα ευρώ χωρίς να κάνουν νέες παραγωγές και χωρίς να φέρνουν διαφήμιση διότι οι γελοίοι manager της ΕΡΤ δεν μπορούν να σκεφθούν ότι όταν παίζεις υλικό που είναι διαθέσιμο ΔΩΡΕΑΝ από την ίδια την ΕΡΤ στο Internet εξασφαλίζεις ΜΗΔΕΝΙΚΗ τηλεθέαση και ακολούθως ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.
ΟΥΔΕΙΣ  θα σπεύσει να στηθεί μπροστά στην τηλεόραση να δει υλικό που μπορεί να το δει όποτε έχει ελεύθερο χρόνο μέσω internet.

Το «αντιδημοκρατικό» ΜΑΥΡΟ επανήλθε με τους αγώνες της Κωνσταντοπούλου, του γνωστού μπαλαντέρ με τα σγουρά μαλλιά και της Ραχήλ, που αφήνει την πολιτική για να αφιερωθεί στην …Μόδα… Κατάλαβε κι αυτή φαίνεται πόσα λαμόγια φρόντισε να ξαναφορτώσει στις πλάτες μας.

Καὶ ὅλη ἡ ΕΡΤ στὴν πλάτη μας γιὰ νὰ βολεύονται οἱ ...«ἡμέτεροι»!!!3

Καὶ ὅλη ἡ ΕΡΤ στὴν πλάτη μας γιὰ νὰ βολεύονται οἱ ...«ἡμέτεροι»!!!4 Καὶ ὅλη ἡ ΕΡΤ στὴν πλάτη μας γιὰ νὰ βολεύονται οἱ ...«ἡμέτεροι»!!!5Δεν μας φθάνουν οι πράκτορες που παίζουν όλη την ημέρα σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια, έπρεπε να πληρώνουμε και τους κρατικοδίαιτους γενίτσαρους που παπαγαλίζουν τα κείμενα από τις ξένες πρεσβείες.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply