Τά τεράστια ἀποθεματικά τῶν ταμείων, ποὺ ἐξαέρωσαν, ποιός θά τα πληρώση;

Για να μπορέσουν τα γεράκια να αρπάξουν τα τεράστια αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, οι γενίτσαροι της πολιτικής φρόντισαν να νομοθετήσουν κατάλληλα, ώστε να δίνεται η δυνατότητα στις διοικήσεις των Ταμείων να τζογάρουν τις συντάξεις των πολιτών στις εταιρείες φούσκες του κάθε Βαρβιτσιώτη κλπ.

Τά τεράστια ἀποθεματικά τῶν ταμείων, ποὺ ἐξαέρωσαν, ποιός θά τα πληρώση;

Και για να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα οι πράκτορες της δημοσιογραφίας ασκούσαν κριτική στις διοικήσεις των Ταμείων, που διατηρούσαν ασφαλή τα αποθεματικά στην Τράπεζα της Ελλάδας, που όμως δεν έδινε μεγάλο τόκο, αλλά ήταν ασφαλή τα αποθέματα, αντί να τα τζογάρουν στο Χρηματιστήριο.

Τα Ταμεία που κάποτε ήταν οι θεσμικοί δανειστές του Δημοσίου  δεν έχουν πλέον χρήματα για να πληρώσουν τις συντάξεις, ενώ είναι το χρεωκοπημένο Δημόσιο αυτό που πρέπει να τα χρηματοδοτεί για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
Και οι εγκληματίες είναι ακόμα εκεί, στην Βουλή, αντί να είναι στην φυλακή!!!
Αφήστε που ακόμη πασχίζουν να μας …«σώσουν»!!!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply