Ἡ CIA ἐλέγχει μόνον τίς ἀκροδεξιές ὀργανώσεις;

Ο μπαμπάς Πλεύρης μας «αποκαλύπτει» ότι δεν είναι ΜΟΝΟΝ οι δήθεν αναρχικοί πράκτορες της CIA και της Μοσάντ, αλλά και οι δήθεν …ακροδεξιοί.

Η CIA ἐλέγχει μόνον τίς ἀκροδεξιές ὀργανώσεις;

Κάποιος που έχει ασχοληθεί με την Μασονική Στοά P2 (PiDue) στην Ιταλία  ξέρει πόσο αυτονόητα είναι αυτά που «αποκαλύπτει» ο Πλεύρης.

Η Εφημερίδα των Πρακτόρων φυσικά κάνει τίτλο την …ΜΙΣΗ ΦΡΑΣΗ του Πλεύρη, για να μην βάλει στο μυαλό των Αναρχικών ότι μπορεί να τους χρησιμοποιούν η CIA και η Μοσάντ…
Ερμηνεύει δε την …«αποκάλυψη» Πλεύρη ως πόλεμο μεταξύ των ακροδεξιών νονών.

Και ο Μιχαλολιάκος-ΕΠΕΝ και ο Πλεύρης, ως εργαζόμενος για την χουντική κυβέρνηση, είχαν σχέση με την Χούντα της CIA ενώ και οι δύο βρέθηκαν στο στόχαστρο των Σιωνιστών όταν πήραν τα μυαλά τους αέρα και πίστεψαν ότι μπορεί να κάνουν ό,τι θέλουν σε ξένο μαγαζί.

Οι ξένοι έχουν την γνώση να δημιουργούν φυτώρια ακραίων στοιχείων, που μάλιστα νομίζουν ότι οι ιδεολογικές τους εμμονές είναι προϊόντα αυθόρμητης σκέψεως και προσωπικής επιλογής, βάσει της «πραγματικότητας».

Στην πραγματικότητα τα φυτώρια είναι πολύ καλά σχεδιασμένα ώστε να ευνοούν συγκεκριμένα υποκείμενα, συγκεκριμένους «ρηχούς» εγκεφάλους, άτομα δηλαδή που είναι έτοιμοι να αποδεχθούν ως αλήθεια την μονόπλευρη ακόμα κι ατεκμηρίωτη προπαγάνδα που …«τυχαία» βρίσκουν στον δρόμο τους.

Οι wannabe Αναρχικοί μεγαλώνουν με καθημερινό βομβαρδισμό περιστατικών αστυνομικής βίας κατά …«αγωνιστών», κατά αθώων φοιτητών ή κατά φτωχών αλλοδαπών…
Και οι wannabe εθνικιστές μεγαλώνουν με συνεχή βομβαρδισμό περιστατικών βίας αλλοδαπών εναντίον Ελλήνων.

Τα φυτώρια αυτά παράγουν ανθρώπους «φυτά», που με τα κατάλληλα ερεθίσματα θα προβούν σε βίαιες πράξεις, ώστε να βοηθήσουν στην ανατροπή μίας κυβερνήσεως, αναλόγως την ιδεολογική της κατεύθυνση, ή στο να δημιουργήσουν τα προσχήματα, για να περάσουν βολικοί νόμοι κατά της βίας, κατά του ρατσισμού και υπέρ της παραβιάσεως του απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων.

Οι εθνικιστικές και οι αναρχικές μαριονέτες στα χέρια των επικυρίαρχων βοηθούν απίστευτα το σύστημα …«πεπεισμένες» ότι κάνουν το αντίθετο… Ότι δηλαδή το πολεμούν.

Προσοχή λοιπόν  γιατί όλους αυτούς που το σύστημα επιτρέπει συνειδητά να αποκτήσουν δύναμη στον πολύ επικίνδυνο τομέα της ενημερώωσεως  τους έχει στρατευμένους στην δημιουργία τέτοιων ανθρωπόμορφων «φυτών»,των οποίων η βλακεία, η άγνοια και η ψευδαίσθηση θα χρησιμοποιηθούν την κατάλληλη στιγμή για να φέρει τα κατάλληλα αποτελέσματα.

Όταν το σύστημα δεν ελέγχει την ενημέρωση  σκοτώνει παραδειγματικά, όπως έκανε με τον Γκιόλια.
17 σφαίρες στο κεφάλι για ένα blog χωρίς διαφημίσεις που δεν είχε καμμία οικονομική δύναμη, αλλά είχε αποκτήσει τεράστια επικοινωνιακή ισχύ.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

5 thoughts on “Ἡ CIA ἐλέγχει μόνον τίς ἀκροδεξιές ὀργανώσεις;

  1. ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ! ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΨΑΡΡΑΣ ! ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ

Leave a Reply