Ἡ καλή Χίλαρυ κι ὁ κακός Τρᾶμπ;

Έχετε προσέξει ότι όλα τα ΜΜΕ έχουν πάρει σαφή θέση ενάντια στον υποψήφιο για την Αμερικανική Προεδρία Ντόναλντ Τράμπ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Χίλαρι Κλίντον είναι …καλλίτερή του;

Ἡ καλή Χίλαρυ κι ὁ κακός Τρᾶμπ;1
Καθόλου τυχαία βέβαια, ο άνθρωπος των Rothschild, που λέγεται George Soros, τυγχάνει να είναι από τους …μεγαλυτέρους χορηγούς της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι.

Ἡ καλή Χίλαρυ κι ὁ κακός Τρᾶμπ;2

Και μετά από τον …«περιούσιο» Soros όλα τα γεράκια του σιωνισμού έβαλαν το χέρι στην τσέπη να βοηθήσουν την ξανθιά μαριονέτα τους να βρεθεί στην κορυφή της εξουσίας.
O Saban Heim …«περιούσιος» έςδωσε 3εκατομμύρια δολάρια.
Ο Donald Sussman …«περιούσιος» έδωσε 1,5 εκατομμύρια δολάρια κοκ…

Ἡ καλή Χίλαρυ κι ὁ κακός Τρᾶμπ;3

Ανιδιοτελείς Αμερικανοί πατριώτες όλοι τους με …ισραηλινά διαβατήρια.Ἡ καλή Χίλαρυ κι ὁ κακός Τρᾶμπ;4

Ο Μπιλ Κλίντον επίσης είχε …«συμπτωματικά» μία Rothschild για σύμβουλο.

Ἡ καλή Χίλαρυ κι ὁ κακός Τρᾶμπ;8

Και ο Ομπάμα είχε φυσικά τον Soros ως βασικό χορηγό…Ἡ καλή Χίλαρυ κι ὁ κακός Τρᾶμπ;6

Ἡ καλή Χίλαρυ κι ὁ κακός Τρᾶμπ;5Όπως ακριβώς και τα δίκτυα Indymedia, που έπαιρναν επίσης χρήματα από τον Soros, για την διοργάνωση εκδηλώσεων για τους Δημοκρατικούς.

Ἡ καλή Χίλαρυ κι ὁ κακός Τρᾶμπ;7

Ακούσατε ποτέ τα ΜΜΕ να επιτίθενται ή να ειρωνεύονται τον Ομπάμα;
Αν στην παντοδύναμη Αμερική τα νήματα κινούν οι …«περιούσιοι» τοκογλύφοι και αποφασίζουν αυτοί ποιος θα βγεί Πρόεδρος….στην φτωχή Ψωροκώσταινα ποιος λέτε να βγάζει κυβέρνηση;

Σίγμα

Υ.Γ. Εννοειται ότι κι ο Τραμπ είναι δικός τους. Ααπλά τώρα, για κάποιους λόγους, «σπρώχνουν» τον κόσμο στην Χίλαρι. Συνωμοτεί το Σύμπαν δηλαδη… Όπως συνωμότησε για τον Τσίπρα του 3%.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply