Σὰν τὸν Ἄκη οὐδείς!!!

Σὰν τὸν Ἄκη οὐδείς!!!

Η τρόικα τους πέταξε στα μούτρα, φυσικά, το έκτρωμα του ασφαλιστικού πλάνου της συγκυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο εξανδραποδισμός της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και η εξαφάνιση της μεσαίας τάξεως, που επαγγέλεται το σύμφυρμα νεομπολσεβίκων-ακροδεξιών, δεν ήταν τελικά του γούστου της τρόικας. Όχι γιατί μας αγαπούν ή κάτι τέτοιο, βέβαια, αλλά γιατί αν σφαγεί η γΕλάδα δεν θα έχει κάποιον να αρμέγει για να συντηρεί το χρέος στο μέλλον.

Με απλά λόγια, το ασφαλιστικό, όπως το σκέφτηκε το Κατρούγκαλο, ήταν κακό για την βιωσιμότητα του χρέους της χώρας. Η Λίτσα Λαγκάρντ να’ναι καλά…!

Οσονούπω ανασχηματισμός, με εκπαραθύρωση του Κατρούγκαλου κυρίως για έλλειψη ουσίας και για φήμες πως ξέχασε πως λαμβάνει 12% από τις προσλήψεις που κάμνει, αλλά και του Σταθάκη για την απώλεια μνήμης περί 38 ακινήτων και €1,8 εκατομμυρίων μετρητών.

Αχ αυτά τα κενά μνήμης… φορτηγό πλοίο περνάει από μέσα τους.

Βέβαια, ένας ήταν ο αληθινός Beau Brummell της ελληνικής πολιτικής, και όσο αυτάρεσκοι και αν είναι οι προς εκπαραθύρωσιν, δεν τον φτάνουν ούτε στο νυχάκι του, ακόμα και πίσω από της φυλακής τα σίδερα!!

Άκης και ξερό ψωμί ρε!!!!!

Ἀγησίλαος Βερούτης

εἰκόνα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply