Εἶναι πολλὰ τὰ λεφτὰ στὰ …ναρκωτικά!!!

Λίγο πριν καταρρεύσουν οι …«προοδευτικοί»  προδότες του ΣΥΡΙΖΑ σπεύδουν να νομοθετήσουν κομμάτια της ατζέντας της Νέας Τάξεως, που επιβάλλουν οι Rothschild ταυτόχρονα σε πολλές χώρες.

Εἶναι πολλὰ τὰ λεφτὰ στὰ ...ναρκωτικά!!!1
Το σύμφωνο συμβιώσεως, η εμπορευματοποίηση των ναρκωτικών, η καύση των νεκρών κ.α είναι θέματα που δεν μπορούν να φέρουν στο τραπέζι οι παιδόφιλοι της Νέας Δημοκρατίας, λόγω του διαφορετικού κοινού που έχουν επιλέξει να εξαπατήσουν.
Αυτοί της ΝΔ, ως …«φιλελεύθεροι», θα προωθήσουν τις απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων και την ιδιωτικοποίηση της Παιδείας.

Η ατζέντα των σιωνιστών περιγράφεται συνοπτικά στο κόμμα των παιδιών του Soros κι επιβάλλεται με το ζόρι από τις πόρνες των τοκογλύφων που μας κυβερνούν εναλλασσόμενα.
Εἶναι πολλὰ τὰ λεφτὰ στὰ ...ναρκωτικά!!!2

Καθόλου τυχαία τα ΜΜΕ άρχισαν να δημιουργούν το απαραίτητο κλίμα της …«φυσιολογικότητας», του «αθώου», του «συμφέροντος» κι «αυτονοήτου» της υποθέσεως.

Εἶναι πολλὰ τὰ λεφτὰ στὰ ...ναρκωτικά!!!3

Δείτε τον τέλειο συντονισμό των πρακτόρων, που ανεβάζουν το θέμα ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Κύπρο.
Είναι πολλά τα λεφτά στα ναρκωτικά κι έχει μεροκάματο για όλους τους ρουφιάνους.

Εἶναι πολλὰ τὰ λεφτὰ στὰ ...ναρκωτικά!!!4 Εἶναι πολλὰ τὰ λεφτὰ στὰ ...ναρκωτικά!!!5Εἶναι πολλὰ τὰ λεφτὰ στὰ ...ναρκωτικά!!!6 Εἶναι πολλὰ τὰ λεφτὰ στὰ ...ναρκωτικά!!!7 Εἶναι πολλὰ τὰ λεφτὰ στὰ ...ναρκωτικά!!!8

Ρίξτε μια ματιά στο τελευταίο άρθρο για το τι θέλει να νομοθετήσει ο Soro-Θεοδωράκης και θα δείτε πως συνωμοτεί το Σύμπαν γιανα υλοποιηθεί …«αυθόρμητα» η ατζέντα.
Διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους, που πονάει τους αλλοθρήσκους νταβατζήδες μας, ιδιωτικοποίηση Πανεπιστημίων, ώστε να χρεώνονται για πάντα οι φοιτητές στις τράπεζες. Ακριβώς ό,τι επιδιώκει το κόμμα του Soro-Βαλλιανάτου.

Να αποδεσμευθούμε επίσης από τον ΔΩΡΕΑΝ εθνικό μας μαύρο χρυσό που λέγεται ΛΙΓΝΙΤΗΣ ώστε να γίνουμε εξαρτημένοι από εισαγόμενα καύσιμα, που θα πρέπει να χρυσοπληρώνουμε, επιδιώκει ο πατριώταρος.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply