Ἡ «ἐπανάστασις» ἔχει πολὺ χρῆμα!!!

Αγωνία στους κόλπους της Μοσάντ για την τύχη της Κάρτας του υπόδουλου Πολίτη.
Αγωνία για να κερδηθεί ο αγώνας κατά της …φοροδιαφυγής (!) από την …«αντικρατική» πάλη των δημοσιογράφων της Μοσάντ.
Ο Τσίπρας, μαζί με τους εκατομμυριούχους χρηματιστές Υπουργούς του, μάχεται κατά του …φιλελευθερισμού!!!
Τι δεν καταλαβαίνεις σύντροφε;

Ἡ «ἐπανάστασις» ἔχει πολὺ χρῆμα!!!

Ως γνωστόν, οι μίζες θα σταματήσουν «ακαριαία» μόλις κυκλοφορήσει η Κάρτα του Πολίτη.
Στην Αμερική, για παράδειγμα, που υπάρχει ήδη το σύστημα, ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΖΕΣ , ΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ…
Βασιλεύει η Δικαιοσύνη…
20.000.000 Αμερικανοί δεν ξέρουν αν θα έχουν λεφτά για φαγητό σήμερα το βράδυ, αλλά οι δισεκατομμυριούχοι …«περιούσιοι» της Lehman Brothers διορίστηκαν στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ.

Οι …«Αμερικανοί» τραπεζίτες,  με τα αλλαγμένα επίθετα,  σήκωσαν μερικά τρισεκατομμύρια από τον προϋπολογισμό,  χωρίς να πάει κάποιος φυλακή… Αλλά οι Αμερικανοί πολίτες ακούν για φορολογικό έλεγχο από το IRS και παθαίνουν ανακοπή καρδιάς.

Για την κατάργηση των μετρητών πολεμά κι ο Τρίμης …σύντροφοι.
Ο ιδρώτας των …«επαναστατημένων» πολιτών πρέπει να βρίσκεται πλέον ασφαλής στα χέρια Τραπεζιτών και τύπων πέραν κάθε υποψίας, όπως ο Λαυρεντιάδης, ο Ρέστης, ο Χασδάι Καπόν και οι Rothschild…

Κι όποτε το «επαναστατικό» κράτος θα χρειάζεται να εξοφλήσει ανύπαρκτα υποβρύχια και να πληρώνει ΜΚΟ γεμάτες πράκτορες, θα μπορεί να επινοεί έναν ακόμα γελοίο και παράνομο φόρο  και να κατάσχει αυτόματα το μεροκάματο όλων των πολιτών, που θα βρίσκεται υποχρεωτικά στην Τράπεζα.
Αυτό είναι το όνειρο του Τρίμη σύντροφοι.

Οι «κόκκινοι επαναστάτες», που κατευθύνουν τους κουκουλοφόρους Εξαρχείων, πετούν τις κουκούλες… Τέλος η Αναρχία… Φέρτε Κάρτες να αντικαταστήσουμε το κράτος και να τα κάνουν όλα οι Τράπεζες σύντροφοι.

Ζήτω οι νέοι δίκαιοι φόροι… Το νέο σύνθημα στα Εξάρχεια.
Το κίνημα «ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ» όσα δεν πλήρωσε η Τεγοπούλου, ο Μπόμπολας, ο Ψυχάρης και άλλοι «πατριώτες» μόλις ξεκίνησε!

Τσιπάκια, Αναγνώριση Iριδας, ελέγχους DNA, κατάργηση μετρητών…
Τρέξατε αναρχικοί αναγνώστες του Τρίμη να σωθούν οι τοκογλύφοι δανειστές …

Ούτε λέξη για τα κλεμμένα, που εξαερώθηκαν από τους ίδιους, που τώρα θέλουν να μας …σώσουν, μαζί με τον ανιδιοτελή Τρίμη …
Ούτε λέξη για τα εικονικά δάνεια, που ο Τσίπρας και οι προηγούμενοι αποδέχτηκαν ως πραγματικό χρέος, που πρέπει να πληρώσουν οι πολίτες .
Ούτε λέξη για τα κλεμμένα του Χρηματιστηρίου, για τα εξαφανισμένα αποθεματικά των Ταμείων, για τα εκατοντάδες …«ιδρωμένα» εκατομμύρια των …«περιουσίων» στην Λίστα Λαγκάρντ.

Η επανάσταση παίρνει Κάρτα του Πολίτη,  καταργεί τα μετρητά και πάει εφορία να πληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους ξένους τοκογλύφους σύντροφοι.
Αν δεν είχε τόσο χρήμα η «επανάσταση» δεν θα υπήρχε ούτε ένας …«περιούσιος» να παριστάνει τον επαναστάτη.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply