Χρειαζόμαστε ἐπειγόντως νέους …«σωτῆρες»!!!

Και τώρα που το σύστημα κέρδισε τον χρόνο που ήθελε, με τους γραφικούς λαγούς της αριστεράς, που αγωνίστηκαν πραγματικά ΜΟΝΟ για το σύμφωνο συμβιώσεως, ξέρουν ότι τα πληγωμένα και αηδιασμένα πρόβατα-ψηφοφόροι θα αναζητήσουν ενστικτωδώς σωτηρία στην απέναντι όχθη, στην συντηρητική δεξιά.
Ετοιμάζουν λοιπόν ήδη τους λαγούς της …«ευρύτερης πατριωτικής δεξιάς», ενώ όλα τα ΜΜΕ συντονισμένα διαχέουν ένα γενικό κλίμα αποτυχημένης αριστεράς και ηθικής παρακμής.

Χρειαζόμαστε ἐπειγόντως νέους ...«σωτῆρες»!!!1

Ο ΣΚΑΙ-Soros σήμερα διαφήμιζε τον Μπαλτάκο, ο οποίος υπερασπίστηκε τον Κασιδιάρη όταν οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν σε «παράνομη» βιντεοσκόπηση. Χρειαζόμαστε ἐπειγόντως νέους ...«σωτῆρες»!!!2

Ο κοσμάκης πιστεύει στα λόγια και ψάχνει για αρχηγό ανάμεσα στους αναγνωρίσιμους κι όχι ανάμεσα σ’αυτούς που γνωρίζει σε βάθος.
Κι επειδή δεν μπορεί να αντιληφθεί πόσο ασήμαντοι είναι για το πανίσχυρο σύστημα ακόμα και οι πιο ισχυροί πολιτικοί, θα παρασυρθεί και θα ψηφίσει φωνακλάδες παπατζήδες, που μόλις εξασφαλίσουν το δεκαχίλιαρο μηνιαίως θα κάνουν ό,τι έκαναν όλοι τους.
Θα ψηφίσουν τα μνημόνια για να μας …«σώσουν»!!!

Κι ο Καρατζαφέρης κι ο Άδωνις κι ο Βορίδης κι ο Πλεύρης κι ο Καμμένος κι ο Βελόπουλος κι ο Τσίπρας κι ο Σαμαράς κι όλοι οι κατά καιρούς σωτήρες της πατρίδας έβγαζαν πύρινους πατριωτικούς λόγους από το βήμα της Βουλής, αλλά όταν το σύστημα χρειάστηκε τις ψήφους τους, για να μην καταρρεύσουν οι τοκογλύφοι, αυτοί ήταν εκεί να βάλουν …πλάτη, γεμάτοι …«τύψεις».
Όλοι μαζί αυτοί κι ο καθένας χώρια .δεν μπορούν ν’ αντισταθούν στο σύστημα…
Και ο υπάρχων καλοπληρωμένος μηχανισμός αντιπροσωπεύσεως του λαού δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει το γενικό συμφέρον ψηλότερα από το προσωπικό.

Αν ένας παπατζής μπορεί να δημοσιεύει συνεχώς μούφες για μερικά έξτρα κλικ…
Αν μπορεί να διαφημίζει την υαλουρονική απάτη και αν έχει απευθείας ανάθεση διαφημίσεως από ΤΡΑΠΕΖΑ, πόση επανάσταση πια μπορείς να περιμένεις μόλις λαδώσει το εντεράκι του;
Αν κάποιος εξαπατά τους αναγνώστες του για πενταροδεκάρες ή διαφημίζει βίζιτες για να ανεβάσει το κασέ τους, τι θα μπορούσε να κάνει για μια καλή μίζα;

Σίγμα

Υ.Γ. Ξέχασα να ενημερώσω ότι και ο Χίος ετοιμάζει κόμμα…

Χρειαζόμαστε ἐπειγόντως νέους ...«σωτῆρες»!!!4

Υ.Γ.2 Και φοράει και γραβάτα για να τον θεωρούμε και σοβαρό άνθρωπο, την ώρα που μας ενημερώνει για το πως γίνονται οι πίπες…

Χρειαζόμαστε ἐπειγόντως νέους ...«σωτῆρες»!!!3

Υ.Γ.3. Και μία μούφα από τις πολλές που δημοσίευσε ο «έγκριτος» σωτήρας…

Χρειαζόμαστε ἐπειγόντως νέους ...«σωτῆρες»!!!5

Υ.Γ.6. Να μην ξεχνάμε και τα πιο σπουδαία…

Χρειαζόμαστε ἐπειγόντως νέους ...«σωτῆρες»!!!6

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply