Ἰατρικοί ὀργανισμοί φαρμάκων ἤ παραρτήματα ἑταιρειῶν;

Η MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency), ή Medicines Control Agency (MCA), ο αντίστοιχος ΕΟΦ, στην χώρα μας, προστατεύει τα δισεκατομμύρια δολάρια των φαρμακευτικών μονοπωλίων κλείνοντας ανελέητα οποιαδήποτε  νέα αποτελεσματική, ανέξοδη επιστημονική ανακάλυψη.Ἰατρικοί ὀργανισμοί φαρμάκων ἤ παραρτήματα ἑταιρειῶν;1

Η MHRA έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα εργαλείο της «Big Pharma», μια μαριονέτα των μεγαλυτέρων φαρμακευτικών  βιομηχανιών στον κόσμο.

Επιφορτισμένοι με το έργο της προστασίας του πληθυσμού από τις επιβλαβείς υγειονομικές φροντίδες υγείας,  στην πραγματικότητα αντ’ αυτού, είναι ο προστάτης της απώλειας των κερδών, των  μεγαλυτέρων φαρμακευτικών εταιρικών κερδών.

Ὁ ΠΟΥ «ἀνεκάλυψε» τὰ αἴτια τοῦ καρκίνου!!!

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί εναλλακτικοί τρόποι, που οι άνθρωποι έχουν πρόσβαση και μπορούν να να διαλέξουν για την ανάρωση τους ή  την διατήρηση της  υγεία τους.

Η MHRA μας αποτρέπει ενεργά να έχουμε  πρόσβαση σε αυτές και μας αφαιρεί την δική μας επιλογή των φαρμάκων, προς όφελος των επιβλαβών και  συχνά αναπόδεικτων  φαρμάκων  από τις αισχροκερδείς  μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες.

To disband the MHRA – Sign the Petition here

Η MHRA, η Βρετανική Υπηρεσία για την Ασφάλεια των Φαρμάκων, με παραποιημένα στοιχεία για την Ασφάλεια των εμβολίων – Εκατομμύρια παιδιά σε σοβαρό κίνδυνο.

Ἐμβόλια καὶ μετὰ οἱ ἀναλύσεις. Ἤ καλλίτερα πῶς νά ψεύδεσθε μὲ στατιστικὰ στοιχεῖα.

Το Cervarix HPV εμβόλιο  της GSK για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας: Η MHRA συστηματικά παραποίησε  6000 αναφορές ανεπιθύμητων παρενεργειών για να κηρύξει το εμβόλιο ασφαλές. Ο Gerald Heddell Διευθυντής της   MHRA και ο διευθύνων σύμβουλος Ian Hudson είναι πρώην εργαζόμενοι της  GSK, της  Glaxo Smith Kline.

UK Drug Safety Agency Falsified Vaccine Safety Data For 6 Million – Millions of Children At Serious Risk

New Research Shows How Gardasil and Cervarix Vaccines Can Silently Kill Your Daughters And Sons

House of Commons Health Select Committee

έκθεση του 2005
«Λαμβάνοντας υπόψει τις αδυναμίες της MHRA, σας προτείνουμε μια ριζική αναθεώρηση.»

http://www.publications.parliament.uk/pa/cm200405/cmselect/cmhealth/42/42.pdf

Η MHRA: το μονοπάτι των ρυθμιστικών αρχών της εξαπατήσεως έχει εκτεθεί.

Ο Andrew Miller, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής, είπε ότι το «μονοπάτι της εξαπατήσεως» έχει εκτεθεί πλέον στο σύστημα.

Ἡ φαρμακευτικὴ ἀπάτη τῶν ἐμβολίων.

Faulty medical implants investigation: Regulators’ trail of deception has been exposed, says chairman

Η MHRA φλέγεται, εν μέσω εκκλήσεων για αναδιοργάνωση του ρυθμιστικού συστήματος.

31-Jan-2012

Το σκάνδαλο της ρυθμιστικής επιτροπής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Ἐπιδημία» ἐπιστημονικῆς ἀπάτης

Ο Horton, δήλωσε: «Η αποστολή της MHRA είναι« να ενισχύει  και να διαφυλάτει την υγεία των πολιτών, διασφαλίζοντας ότι τα φάρμακα και οι ιατρικές συσκευές και φροντίδες λειτουργούν σωστά και είναι αποδεκτά ασφαλείς ». Η  MHRA , κατά δική της ομολογία, αδυνατεί να εκπληρώσει την αποστολή αυτή.

Offline: The scandal of device regulation in the UK

MHRA, το Seroxat δολοφόνος:

Ο Parmjit Dhanda, βουλευτής, Γκλούσεστερ, ζητά από την κυβέρνηση να του πεί, γιατί επέτρεψε στον Δρ Ian Hudson,  Διευθύνων Σύμβουλος της MHRA, να λάβει μέρος στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΕΑ) ‘s για την  αναθεώρηση του Seroxat, ένα αντικαταθλιπτικό.Ἰατρικοί ὀργανισμοί φαρμάκων ἤ παραρτήματα ἑταιρειῶν;2

Plane poison probe

Καθώς εργάζεται  σε παγκόσμιο επίπεδο σαν σύμβουλος ασφαλείας για την GSK – τους κατασκευαστές του Seroxat (Paxil, παροξετίνη) – από το 1999 μέχρι το 2001, ο Δρ Hudson ενήργησε ως μάρτυρας υπερασπίσεως στην δίκη στην οποία το Seroxat είχε κατηγορηθεί ως έναυσμα για βίαιη και αυτοκτονική συμπεριφορά ενός άνδρα.

IS THIS THE RIGHT MAN TO HEAD SEROXAT INQUIRY?

Paul Flynn MP, Νιούπορτ:

Ποια είναι η αξιοπιστία της  MHRA;

Τα πρόσφατα γεγονότα έχουν αποδείξει ότι δεν είναι ένας φύλακας, είναι μια γατούλα που γουργουρίζει μπροστά  στην φαρμακευτική βιομηχανία και κάνει ό,τι της λένε. Έχει μια αιμομικτική σχέση με τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες και έχει στενή συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βρετανικών Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων.

Έχει ένα επαίσχυντο πρόσφατο ρεκόρ. Μπορούμε να δούμε με ευγνωμοσύνη  το έργο της, όχι για την προστασία του κοινού, αλλά για την προστασία   ανθρώπων, όπως η Σάρα Boseley της The Guardian, για την ομιλία της για την οργάνωση, στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Πανόραμα» και ο Richard Brook, που με θάρρος παραιτήθηκε από την MHRA για τις  αποτρόπαιες   δραστηριότητές του.

Πρόκειται για ένα θέμα τεράστιας σημασίας που, στην πρόσφατη ιστορία, ο ρυθμιστής δεν προστάτευσε τα 25.000 άτομα που υπέφεραν από  εμφράγματα και τα 7000 που πέθαναν από λήψη παυσιπόνων φαρμάκων για αρθριτικά, που αποσύρθηκαν από τη Merck Sharpe & Dohme, τον Σεπτέμβριο, αφού είχαν ήδη προωθηθεί από την ρυθμιστική αρχή.

The riddle of the drug regulators

Η MHRA κρύβει ότι το Seroxat προκαλεί την αυτοκτονίες

«Η MHRA είχε πληροφορίες και τις είχε στην  κατοχή της για περισσότερο από μια δεκαετία, ότι οι υψηλές δόσεις του αντι-καταθλιπτικού Seroxat μπορεί να οδηγήσουν σε επιθετικότητα και τάσεις αυτοκτονίας.

Όμως, αντί να αποκαλύψει  την αλήθεια για τα 17.000 άτομα που παίρνουν υψηλές δόσεις και το άλλο μισό εκατομμύριο Βρετανών που παίρνουν μια  ασφαλέστερη δόση, η MHRA έκρυψε  τα πορίσματά της, χωρίς να ενημερώσει κάποιον. Παραδόξως, αυτό που πραγματικά έκανε ήταν να  απειλήσει με νομική δράση τον καθηγητή Kent Woods, διευθύνων σύμβουλος της MHRA, εάν το απεκάλυπτε.
«— RICHARD BROOKἸατρικοί ὀργανισμοί φαρμάκων ἤ παραρτήματα ἑταιρειῶν;3

GSK : Licence To (K) ill (A Blog Documenting ‘Unethical’ GSK And Their Dangerous Seroxat Drug)

http://www.whale.to/a/brook.html/

Η MHRA είναι η GlaxoSmithKline, η Aventis Pasteur, η Merck, η Sharpe και Dohme.

Μια έρευνα της Sunday Express διεπίστωσε ότι σχεδόν το ένα τρίτο των 181 εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι εργάζονται  στον Οργανισμού Ελέγχου Φαρμάκων (MCA, τώρα  MHRA), συνδέονται με την Glaxo Smith Kline, Aventis Pasteur ή Merck, Sharpe & Dohme……

Η MCA συνέχισε να εγκρίνει το τριπλό εμβόλιο ιλαράς, παρωτίτιδας και ερυθράς (MMR)  παρά τις ανησυχίες για την σύνδεσή του με τον αυτισμό και  στομαχικές διαταραχές.

Ἐμβόλια καὶ μετὰ οἱ αναλύσεις. Ἤ καλλίτερα πῶς νά ψεύδεστε μὲ στατιστικὰ στοιχεῖα.

Όμως, η έκταση των οικονομικών δεσμών μεταξύ των μελών της MCA με τους κατασκευαστές του  εμβολίου MMR εγείρει ερωτήματα σχετικά με ενδεχόμενες συγκρούσεις συμφερόντων. » Sunday Express.

Ἡ Glaxo Smith Kline ἀνεκάλεσε παρτίδες τοῦ τετραπλοῦ ἐμβολίου INFRARIX

Τα συνταγογραφούμενα Φάρμακα  είναι ο υπ αριθμός 4 δολοφόνος της ανθρωπότητας.

Φαρμαγεδδών. Ἡ Νέα Ἐπιδημία ποὺ σαρώνει ὁλόκληρη τὴν Ἀμερική καὶ ὄχι μόνον.

Ἡ «σιωπηλὴ» ἐπιδημία. Οἱ γιατροὶ εἶναι ἡ τρίτη κύρια αἰτία θανάτου.

Αυτό συμβαίνει όταν οι οργανισμοί ελέγχου, στην ουσία  ελέγχονται από τις φαρμακευτικές εταιρείες. Η MHRA το κρύβει αυτό.

Why Learn about Adverse Drug Reactions (ADR)?

Η MHRA έχει επικριθεί για την αποτυχία της να ρυθμίζει κατάλληλα τα εμφυτεύματα με ζοφερές συνέπειες για ορισμένους ασθενείς.

Ενώ το διοικητικό συμβούλιο περιέχει συνταξιούχους υψηλόβαθμων στελεχών  της AstraZeneca και της Merck Sharp & Dohme, δεν περιλαμβάνει κανέναν από  ομάδες ασθενών, ή οποιοδήποτε άλλο φορέα που εκπροσωπεί τα άτομα των οποίων η υγεία θα μπορούσε να καταστραφεί από τις αποφάσεις της.

Ένα δίκτυο από μη εκλεγμένους φορείς λειτουργεί ως ένα είδος σκιώδους κυβέρνησης, για την εκπόνηση και υλοποίηση πολιτικών, καταβάλλοντας χρήματα, ‘’ρυθμίζοντας’’ – ή παραλείποντας να ρυθμίσει – επιχειρήσεις, αθόρυβα, διακριτικά, χωρίς αποτελεσματικό δημόσιο έλεγχο ή περιορισμό.

Ἡ ἐμπορεία τῶν ἀσθενειῶν!

Όταν είναι ανισόρροπη, σέρνεται πίσω από  συγκρούσεις συμφερόντων, δεν υπάρχει καν  δημοκρατία.

Britain’s shadow government: unelected, unbalanced and unaccountable

Η MHRA προστατεύει τα μονοπώλια των δισεκατομμυρίων δολαρίων φαρμακευτικών προϊόντων (που χρεώνουν, π.χ. 40.000 £ για έναν γύρο χημειοθεραπείας), και ανελέητα κλείνει φθηνές, αποτελεσματικές θεραπείες όπου μπορεί.

Ακόμη και τα δικαστήρια γνωρίζουν ότι η MHRA είναι διεφθαρμένη.

Η MHRA δεν έχει διώξει επιτυχώς καμμία  εταιρεία από την ίδρυσή της σχεδόν πριν από 10 χρόνια.
(Φαίνεται ότι δικαστές δεν θα δεχθούν  στοιχεία από μια τόσο διεφθαρμένη πηγή.)

Pharma overtakes arms industry to top the league of misbehaviour

βλέπε τελευταία παράγραφο.

Μια πολύ θλιβερή ανακοίνωση. Η τραγική είδηση ​​της απώλειας του Dr Jeff Bradstreet κάτω από ύποπτες συνθήκες είναι ένα μεγάλο σοκ, ωστόσο σε κάποιο σημείο δεν προκαλεί και τόσο έκπληξη. Αυτός ο ευγενικός  άνθρωπος, που είχε κάνει τόσο καλή δουλειά…

πηγή

Disband the Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) and its big pharma board of directors. The MHRA protects the billion dollar pharmaceutical monopolies by ruthlessly closing down any new effective, inexpensive scientific discoveries.

Μετάφραση

Ευαγγέλου Μαριάννα

βιοχημικός Μsc

φύτρο

 

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply

Discover more from Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading