Οἱ …«ἑταῖροι» μας μᾶς …δωρίζουν τοὺς πρόσφυγες!!!

«Δεν μπορούμε να δεχθούμε πρόσφυγες με διαφορετικές παραδόσεις και πολιτισμό…», λένε, γεμάτοι …τύψεις, τα αφεντικά των αποκεφαλιστών τώρα που ετοιμάζουν νέο τεράστιο φράχτη.
Και κλείνουν το απολογητικό τους υποκριτικό υπόμνημα.
«Πρέπει να βοηθήσουμε αλλά όχι να αυτοκαταστραφούμε ως λαός…»

Οἱ ...«ἑταῖροι» μας μᾶς ...δωρίζουν τοὺς πρόσφυγες!!!1

 

 

Οἱ ...«ἑταῖροι» μας μᾶς ...δωρίζουν τοὺς πρόσφυγες!!!2Την ίδια στιγμή που ο Τσίπρας μας δείχνει την Μέρκελ, έχουν μπουκάρει από την πίσω πόρτα οι Ισραηλινοί να επωφεληθούν από την απόγνωση των Ελληνικών Επιχειρήσεων.

Οἱ ...«ἑταῖροι» μας μᾶς ...δωρίζουν τοὺς πρόσφυγες!!!3

Ταυτόχρονα η Αυστρία θέλει να στείλει στρατό στα Σκόπια, ώστε να εγκλωβίσουν τους πρόσφυγες ΜΕΣΑ στην Ελλάδα και το τσουνάμι ανθρώπων που περιμένουν με την άνοιξη να υποχρεωθεί να στρατοπεδεύσει στις Ελληνικές πόλεις, μέχρι να λυθεί κάποτε το Μεσανατολικό, που προκάλεσε το Ισραήλ κι οι υπηρέτριές του.Οἱ ...«ἑταῖροι» μας μᾶς ...δωρίζουν τοὺς πρόσφυγες!!!4

Η Ευρώπη θα στείλει μερικά δισεκατομμύρια ευρώ, που θα τα φάνε οι πολιτικοί στις δικές του μαϊμου-ΜΚΟ κι εμείς θα πληρώσουμε με νέους φόρους το …δικαίωμα του Ισραήλ να κλέβει το πετρέλαιο των «Κούρδων».

Οἱ ...«ἑταῖροι» μας μᾶς ...δωρίζουν τοὺς πρόσφυγες!!!5
Οι Κούρδοι όμως πολεμούν με τις δυνάμεις του Άσαντ και τους Ρώσσους.
Ποιος άραγε προμηθεύει το Ισραήλ με το πετρέλαιο της Συρίας;

Οἱ ...«ἑταῖροι» μας μᾶς ...δωρίζουν τοὺς πρόσφυγες!!!6Οἱ ...«ἑταῖροι» μας μᾶς ...δωρίζουν τοὺς πρόσφυγες!!!7Οἱ ...«ἑταῖροι» μας μᾶς ...δωρίζουν τοὺς πρόσφυγες!!!8

Άρχισαν να ανησυχούν ακόμα και οι Ισραηλινές εφημερίδες και βγάζουν στην φόρα τις σχέσεις ISIS-Ισραήλ που ουδέποτε ήρθαν σε ρήξη.

Σίγμα
Με πληροφορίες από εδώ.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply