Οἱ ἀμερικανικὲς ἐκλογὲς διαθέτουν …«περιούσιες» …«ἐκπλήξεις»!!!

Αρχίζει το σύμπαν να συνωμοτεί υπέρ του …«περιουσίου» αντιπάλου της Χίλαρι Κλίντον.
Από το πουθενά, ο παντελώς άγνωστος υποψήφιος, σπρώχνεται διακριτικά ως …«έκπληξη», ως …outsider.

Οἱ ἀμερικανικὲς ἐκλογὲς διαθέτουν ...«περιούσιες» ...«ἐκπλήξεις»!!!3

Οἱ ἀμερικανικὲς ἐκλογὲς διαθέτουν ...«περιούσιες» ...«ἐκπλήξεις»!!!2

Βέβαια όσοι είδατε το INSIDE JOB θα διαπιστώσατε ότι το οικονομικό επιτελείο κάθε Αμερικανικής Κυβερνήσεως αποτελείται από πράκτορες της Goldman Sachs και άλλων τραπεζών και όχι πολύ …φανατικούς Αμερικανούς,  οι οποίοι έβγαλαν δισεκατομμύρια από το μεγάλο κόλπο της διασώσεως της Lehman Brothers και της AIG, με τα δολάρια των Αμερικανών πολιτών.

Οἱ ἀμερικανικὲς ἐκλογὲς διαθέτουν ...«περιούσιες» ...«ἐκπλήξεις»!!!5
Οἱ ἀμερικανικὲς ἐκλογὲς διαθέτουν ...«περιούσιες» ...«ἐκπλήξεις»!!!3Οἱ ἀμερικανικὲς ἐκλογὲς διαθέτουν ...«περιούσιες» ...«ἐκπλήξεις»!!!4Μία κομπίνα που έριξε στην φτώχεια εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως και η οποία όχι μόνο δεν κόστισε κάτι στους κερδοσκόπους της Goldman Sachs, αλλά, όντας οι ίδιοι σε κυβερνητικές θέσεις, φρόντισαν να αποζημιωθεί η μαμά εταιρεία μέχρι δεκάρας, με τα χρήματα από τους φόρους των Αμερικανών.Οἱ ἀμερικανικὲς ἐκλογὲς διαθέτουν ...«περιούσιες» ...«ἐκπλήξεις»!!!6Οἱ ἀμερικανικὲς ἐκλογὲς διαθέτουν ...«περιούσιες» ...«ἐκπλήξεις»!!!7

H διάσωση των τραπεζών με τα 700 δισεκατομμύρια δολάρια που φόρτωσαν στους Αμερικανούς ήταν μόνο η αρχή. Σύμφωνα με άρθρο στο Forbes η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ήδη καταβάλλει 4,6 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δολάρια και έχει δεσμευθεί συνολικά για την καταβολή ποσού 16,8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Φυσικά αυτά είναι ποσά που θα καταβληθούν από τον αμερικανικό Προϋπολογισμό και δεν περιλαμβάνουν το ανυπολόγιστο κόστος της ζημιάς που προκάλεσαν σε Αμερικανούς και μη Αμερικανούς πολίτες σε όλον τον πλανήτη.

Στην λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα Golden Boy του πλανήτη ο …«περιούσιος» λαός  έχει την πρωτοκαθεδρία στην αρπαγή πλούτου.
Κι επειδή αυτοί που νομοθετούν είναι συνάδελφοί τους, που συνεχίζουν να δουλεύουν για τις ίδιες τράπεζες, είναι πολύ λογικό ότι μετά από αυτό το τεράστιο σκάνδαλο οι υπεύθυνοι όχι μόνο δεν κατέληξαν στην φυλακή, αλλά βρέθηκαν να ελέγχουν το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, έχοντας κρυφτεί καλά πίσω από τον γλυκούλη πρώτο έγχρωμο Πρόεδρο της Αμερικής.

Ομοίως και στην χώρα μας οι ξένοι τραπεζίτες αποφασίζουν για τα οικονομικά μας. Μη εκλεγμένοι Τραπεζίτες, που βρίσκονται να ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ και εναλλάσσονται από την θέση του Κεντρικού Τραπεζίτη στην θέση του Πρωθυπουργού, ή από την θέση του Υπουργού Οικονομικών στην Θέση του Κεντρικού Τραπεζίτη, κι είναι όλα τόσο όμορφα δομημένα, ώστε να πληρώνουμε εμείς όλες τις εγκληματικές τους πράξεις και τα κερδοσκοπικά τους παιχνίδια κι αυτοί να χαίρουν ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ, που ψήφισαν οι ίδιοι για τους εαυτούς τους.

Μην πατάτε τα κουμπιά των διαφημίσεων αλλά το κουμπάκι Proceed to video

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply