Οἱ «μπαχαλάκηδες» ἔγιναν …«πατριῶτες»;

Και τώρα που πρέπει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ οι μπαχαλάκηδες άφησαν τις μαυρο-κόκκινες σημαίες και κυκλοφορούν με …Ελληνικές Σημαίες, παριστάνοντας τους εθνικιστές!!!
Σπάνε και πάλι περιπολικά, που εννοείται θα πληρώσουμε εμείς.

Οἱ «μπαχαλάκηδες» ἔγιναν ...«πατριῶτες»;1

Ο Ευχαγγελάτος βαπτίζει Χρυσαυγίτη τον μπαχαλάκια, επειδή κρατάει Ελληνική Σημαία…
Όταν όμως κουβαλούσε κόκκινη σημαία ήταν σκέτο …αντιεξουσιαστής κι όχι ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ.

Οἱ «μπαχαλάκηδες» ἔγιναν ...«πατριῶτες»;2 Οἱ «μπαχαλάκηδες» ἔγιναν ...«πατριῶτες»;3 Οἱ «μπαχαλάκηδες» ἔγιναν ...«πατριῶτες»;4

Με την μισή Αστυνομία να ψηφίζει Χρυσή Αυγή,  ποιος πραγματικός Χρυσαυγίτης θα στοχοποιούσε την εκλογική πελατεία της Χρυσής Αυγής;
Ποιον συμφέρει εκλογικά να κοντραριστούν οι Χρυσαυγίτες με την Αστυνομία, ώστε οι αστυνομικοί που ψήφισαν Χρυσή Αυγή να ψάξουν για άλλο κόμμα, εκτός από τον Soro-Μητσοτάκη;

Στέλεχος Χ.Α. πήρε μέρος σε πορείες, μας ενημερώνει η Soro- Καθημερινλη, όπως και με τον Ρουπακιά, που ξέχασαν να ανφέρουν ότι ήταν στο …ΚΚΕ πρώτα.

Συνελήφθη οπαδός της Χ.Α. για την επίθεση σε περιπολικό στο Χαϊδάρι

Και για να υπάρχει Χρυσαυγίτης, που να κινείται ενάντια σε περιπολικο της Τάξεως, μάλλον βρέθηκε σκόπιμα στην Χ.Α.
Ακόμα και το κούρεμα φαίνεται …προσεγμένο, ώστε να …«περνά»  και στα Εξάρχεια ανενόχλητο.

Μπορεί απλά να τα πήρε χοντρά, ώστε να σπάσει περιπολικό μπροστά σε κάμερα ώστε να μάθουν όλοι οι αστυνομικοί ότι η Χ.Α. έγινε αντιεξουσιατικός χώρος.

Η Χ.Α, μετά την φυλακή, προφανώς θα άλλαξε τρόπο σκέψεως γι΄ αυτό κατέβηκε στις εκλογές με σύνθημα: «να μαθαίνουν τα παιδιά μας σωστά την Ιστορία».
Ξέρετε… Αυτήν που δεν γράφει κάτι, κάπου για Rothschild και για Salamon και Illuminati…

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply