Μεταφέροντας 120.000 σφαῖρες ΔΕΝ εἶσαι …πρακτοράκι!!!

Πιάνουν οι αρχές τρομοκράτες με βαριά όπλα και 120.000 χιλιάδες σφαίρες, που κατευθύνονται στην Τουρκία, αλλά το Associated Press, μαζί με την Εφημερίδα των Συντακτών, από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, σπεύδουν να δώσουν …«γραμμή» ότι δεν πρόκειται για …τρομοκράτες!

Μεταφέροντας 120.000 σφαῖρες ΔΕΝ εἶσαι ...πρακτοράκι!!!1

Έχουν αρχείο τρομοκρατών;
Ποιος τους ενημέρωσε για την σύλληψη και για τα πραγματικά τους ονόματα;
Οι αστυνομικοί της Αλεξανδρουπόλεως μιλούν με το Associated Press ή μήπως οι ίδιοι οι συλληφθέντες ενημέρωσαν τους εντολείς τους για να τους σώσουν;

Ακριβώς όπως έκαναν με τους πράκτορες, που μετέφεραν ρουκέτες στην Τουρκία, μαζί με δήθεν Κούρδους Τρομοκράτες.
Δεν χαρακτηρίστηκαν τρομοκράτες από τις αρχές, για να μην δημοσιευθούν ποτέ οι φωτογραφίες τους στον Τύπο και γίνουν αναγνωρίσιμα τα παιδιά της Μοσάντ.

Στο ίδιο ακριβώς μοτίβο…οι τρομοκράτες της Αλεξανδρουπόλεως …«ξεπλένονται» άμεσα από τους συναδέλφους τους, που παριστάνουν τους δημοσιογράφους.

Μεταφέροντας 120.000 σφαῖρες ΔΕΝ εἶσαι ...πρακτοράκι!!!2

«Στις συλλήψεις τριών βαριά οπλισμένων υπόπτων κοντά στα σύνορα με την Τουρκία προχώρησε η αστυνομία. Δεν ανήκουν σε κάποια τρομοκρατική οργάνωση, σύμφωνα με το Associated Press.
Πώς το ξέρουν αυτο;;;

Συγκεκριμένα, εχθές βράδυ συνελήφθησαν δύο νεαροί Βρετανοί υπηκόοι με ιρακινή καταγωγή κοντά στο λιμάνι της Αλεξανδρουπόλεως και λίγες ώρες αργότερα ένας ακόμα στο τελωνείο των Κήπων, όπως μετέδωσε το διεθνές πρακτορείο.

Στην κατοχή των δύο πρώτων εντοπίστηκαν πάνω από 10 όπλα και 20.000 σφαίρες αναφέρει το διεθνές πρακτορείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ της Αλεξανδρουπόλεως, ο τρίτος άνδρας, ο οποίος επιχείρησε να περάσει στην Τουρκία, είχε στο όχημά του 100.000 σφαίρες, τέσσερα όπλα και άλλο στρατιωτικό εξοπλισμό.

Σημειώνεται πως δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις ελληνικές ή άλλες ευρωπαϊκές αρχές.
Κι αυτό πάλι πώς το ξέρουν;;;
Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα από στελέχη της αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ.»

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
(ΚΛΕΙΣΤΗ!!!)

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply