Μισὸ ἐκατομμύριο νεκροὶ στὴν Συρία χρειάστηκαν γιὰ νὰ τοὺς …«δῇ» τὸ ΝΑΤΟ!!!

Το ΝΑΤΟ, στο οποίο συμμετέχουμε κι εμείς, περίμενε να φθάσουν τους 500.000 οι νεκροί στην Συρία, ώστε να αρχίσει να …σκέφτεται αν θα εμπλακεί κατά των αποκεφαλιστών.

Μισὸ ἐκατομμύριο νεκροὶ στὴν Συρία χρειάστηκαν γιὰ νὰ τοὺς ...«δῇ» τὸ ΝΑΤΟ!!!2

Στην Λιβύη δεν έχασε καιρό να στηρίξει τους αποκεφαλιστές για να ανατρέψουν τον Καντάφι, τον οποίο εντόπισαν και τραυμάτισαν σοβαρά αεροπλάνα της Στρατιωτικής Συμμαχίας της Νέας Τάξεως.
Στην Συρία ο εχθρός ήταν ο Άσαντ και οι εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί, που προκάλεσαν οι …«αυθόρμητοι» μισθοφόροι αποκεφαλιστές, με όπλα που έστελναν οι Δυτικοί, ήταν απλά …παράπλευρες απώλειες!!!

Μισὸ ἐκατομμύριο νεκροὶ στὴν Συρία χρειάστηκαν γιὰ νὰ τοὺς ...«δῇ» τὸ ΝΑΤΟ!!!1

Τώρα ο κλόουν Τζον Κέρρυ εκλιπαρεί την Ρωσσία, μαζί με τον κλόουν Ολάντ, να σταματήσει τους βομβαρδισμούς!!!

Μισὸ ἐκατομμύριο νεκροὶ στὴν Συρία χρειάστηκαν γιὰ νὰ τοὺς ...«δῇ» τὸ ΝΑΤΟ!!!4Μισὸ ἐκατομμύριο νεκροὶ στὴν Συρία χρειάστηκαν γιὰ νὰ τοὺς ...«δῇ» τὸ ΝΑΤΟ!!!3
Όχι φυσικά γιατί στεναχωρήθηκαν για τους αμάχους που χάνουν την ζωή τους  από αυτούς, αλλά γιατί προφανώς όλος ο στρατός των αποκεφαλιστών έχει αποδεκατιστεί και πρέπει να μείνουν ζωντανοί πυρήνες κι εκπαιδευτές, για να ετοιμάσουν την επομένη …«αυθόρμητη» εξέγερση.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply