Τὰ παιδιὰ ὡς …ἐμπόρευμα!!!

Το απιθανόπαιδο του Βασίλη Λεβέντη φωτογραφίζεται με την πατσαβούρα των Rothschild.

Τὰ παιδιὰ ὡς ...ἐμπόρευμα!!!1

Ούτε ένας είναι τυχαίος φυσικά, εκεί στην Βουλή.
Ούτε ένας!!!!!

  • 255 ψήφισαν την πραξικοπηματική κυβέρνηση του Παπαδήμου.
  • 229 ψήφισαν το τελευταίο Μνημόνιο, με τα προαπαιτούμενα και
  • 194 ψήφισαν το Αντισυνταγματικό Σύμφωνο Συμβιώσεως.

Τὰ παιδιὰ ὡς ...ἐμπόρευμα!!!2 Τὰ παιδιὰ ὡς ...ἐμπόρευμα!!!3 Τὰ παιδιὰ ὡς ...ἐμπόρευμα!!!4

Συντριπτικά νούμερα για να επιτρέψουν σε οποιοδήποτε μικρό κόμμα να επηρεάσει την προγραμματισμένη πορεία της χώρας. (Λέτε ο Στέφανος Χίος, μαζί με την Σάσα Μπάστα, να βάλουν την πατρίδα επάνω από την τσέπη τους;)

Και παρά την τεράστια προσπάθεια να περάσει το Σύμφωνο Συμβιώσεως από τους γενιτσάρους, χωρίς πρακτικά να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από τους ίδιους τους ομοφυλοφίλους, τα ζευγάρια που έτρεξαν να το συνάψουν μετρώνται στα δάκτυλα του ενός χεριού, που του λείπουν και …δύο δάκτυλα!!!
Τόση αγωνία να προωθήσουν την Νέα Τάξη, για να κερδίσουν την ευμένεια των ανωμάλων επικυριάρχων.
162 δήθεν ζευγάρια είχαν προσφύγει για παραβίαση των δικαιωμάτων τους…
Ούτε τρία ζευγάρια όμως δεν επωφελήθηκαν του …«επιτεύγματος».

Τὰ παιδιὰ ὡς ...ἐμπόρευμα!!!5

Πέφτει πολύ χρήμα στην θεατρική παράσταση, που καταλήγει στην νομοθεσία διατάξεων, τις οποίες δεν επιθυμεί το 99,99 των πολιτών. Όπου έβαλαν σε δημοψήφισμα το ερώτημα για το Σύμφωνο Συμβιώσεως έχασαν και με διαφορά οι πατσαβούρες της Νέας Τάξεως.

Και πριν συνάψουν το σύμφωνο τρία ζευγάρια, ήδη άρχισαν να πιέζουν για την νομοθέτηση της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. (ΕΘΝΟΣ) πάλι χωρίς να υπάρχει κάποιο ουσιαστικό ενδιαφέρον από κάποια μετρήσιμη μάζα ομοφύλων ζευγαριών.
Τα παιδάκια λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα, αλλά η Βουλή αναλώνεται στην προώθηση νόμων, που επιβάλλονται από τους πράκτορες του Soros.

Κι εννοείται ότι για να πάρουν το χρίσμα οι κλόουν της Βουλής έπρεπε να δηλώσουν έγκαιρα την συμφωνία τους με τα σχέδια των επικυριάρχων.
Ο Τσίπρας φυσικά είχε κάνει παρόμοια δήλωση το 2012.

Τὰ παιδιὰ ὡς ...ἐμπόρευμα!!!6Τὰ παιδιὰ ὡς ...ἐμπόρευμα!!!7
Οι gay έχουν δικαιώματα αλλά τα μωρά είναι εμπόρευμα για την Νέα Τάξη.
Μπορεί κάποιος να τα παραγγείλει και να τα κάνει ό,τι θέλει, γιατί ως γνωστόν και τα ετερόφυλα ζευγάρια μπορούν νόμιμα να κάνουν το ίδιο πράγμα.
Έχει πολλά λεφτά το εμπόριο ανθρώπων κι ωαρίων.

Παραδόξως οι ίδιοι κλόουν της πολιτικής, που μιλούν για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, προωθούν φανατικά και το «δικαίωμα» του Δημοσίου Θηλασμού σε παγκόσμιο επίπεδο.
Πώς γίνεται ξαφνικά να μιλούν για την τεράστια σημασία του θηλασμού, για την υγιή ανάπτυξη του βρέφους, οι ίδιοι που αδιαφορούν για το θέμα, όταν το μωρό μεγαλώνει στα χέρια δύο ανδρών και μακριά από τη βιολογική του μητέρα;

Φυσικά το μόνο που δεν τους ενδιαφέρει είναι η υγεία του μωρού, αφού πρόκειται για τους ίδιους αδίστακτους απατεώνες, που οδήγησαν χιλιάδες μωρά στην δυστυχία και την φτώχεια, με την φοροληστεία, ενώ είναι οι ίδιοι που συνυπέγραψαν όλες τις γενοκτονίες του ΝΑΤΟ.

Το θέμα είναι πολύ πιο βαθύ. Έχει σχέση με την αποδυνάμωση του πατριαρχικού μοντέλου της κοινωνίας, που επιδιώκει η Νέα Τάξη.
Σύμφωνα με τους «διαφωτιστές» οι σύζυγοι είναι που απαγορεύουν τον Δημόσιο Θηλασμό για λόγους …ζήλιας (!) κι εξουσίας (!).
Και άρα η σύγχρονη γυναίκα, ίσων δικαιωμάτων με τον σύζυγό της, οφείλει να θηλάζει δημόσια ως …επαναστατική πράξη.

Τὰ παιδιὰ ὡς ...ἐμπόρευμα!!!8 Τὰ παιδιὰ ὡς ...ἐμπόρευμα!!!9Τὰ παιδιὰ ὡς ...ἐμπόρευμα!!!10

Στις ημέρες μας αν μία ωραία γυναίκα ξεκινήσει να θηλάζει σ’ ένα πάρκο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μαζευτούν γύρω της 10 ανώμαλοι, με κατεβασμένα τα παντελόνια, που θα θέσουν σε κίνδυνο και τα δικαιώματά της, αλλά και την υγεία του μωρού .

Αυτή είναι κι η ανησυχία ενός συζύγου και πατέρα, που ξέρει την δύναμη των ενστίκτων των ανδρών.
Αλλά αυτά τα θέματα παραβλέπονται εντέχνως, στον γεμάτο ναρκωτικά κόσμο των «διαφωτιστών» της Νέας Τάξεως.

Τὰ παιδιὰ ὡς ...ἐμπόρευμα!!!11Τὰ παιδιὰ ὡς ...ἐμπόρευμα!!!12

Και να μην ξεχνάμε φυσικά ότι επεδίωξαν να επιτρέπεται το σύμφωνο συμβιώσεως ακόμα και ανάμεσα σε συγγενείς, αλλά δεν πέρασε.
Θα ήθελαν να υπάρχει όλη η υποδομή για απάτες με τις συντάξεις κλπ…

«Επίσης, απαγορεύεται η σύναψη του συμφώνου μεταξύ συγγενών εξ αίματος σε ευθεία γραμμή και εκ πλαγίου μέχρι και τον τέταρτο βαθμό, καθώς και μεταξύ συγγενών εξ αγχιστείας σε ευθεία γραμμή.»

Τὰ παιδιὰ ὡς ...ἐμπόρευμα!!!13

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply