Ἀθωώνοντας κάθε σιωνιστικὸ ἔγκλημα!!!

Η βιομηχανία του Ολοκαυτώματος αποδίδει αμέτρητα χρήματα και νομιμοποιεί όλα τα εγκλήματα των σιωνιστών. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν 24 ώρες χωρίς κάποια αναφορά στο Ολοκαύτωμα ή τον Χίτλερ από τα ΜΜΕ ή από τα λαμόγια της πολιτικής. 

22χρονος Γερμανός, με τον βαθμό του Λοχία (!) οδήγησε στον θάνατο 170.000 (!) αιχμαλώτους στο Άουσβιτς…

Ἀθωώνοντας κάθε σιωνιστικὸ ἔγκλημα!!!1

Κι εμείς οφείλουμε να το πιστέψουμε γιατί μπορεί να μας πιάσει και ο σχετικός νόμος.

Επειδή η Γερμανία καταβάλλει μέχρι σήμερα δισεκατομμύρια στους Ισραηλινούς, πρέπει να συνεχισθεί οπωσδήποτε η παρωδία των στημένων δικαστηρίων, που ξεκίνησε μετά τον Β’ΠΠ, από την παρωδία της Δίκης της Νυρεμβέργης .
Οι σύμμαχοι, που ήταν υπεύθυνοι για παρόμοια και για χειρότερα εγκλήματα από αυτά των Γερμανών, εγκατέστησαν δικούς τους πράκτορες στις κυβερνήσεις των …«συμμαχικών» χωρών, που φρόντισαν να υπογράψουν ειδικές συμφωνίες, μέσω των οποίων απαγόρευσαν πρακτικά στους λαούς να διεκδικήσουν αποζημιώσεις για τα εγκλήματα των …«συμμάχων».

Χιλιάδες Πειραιώτες που εξαερώθηκαν απο …«συμμαχικό» βομβαρδισμό, αποτελούν ένα …«ασήμαντο» επεισόδιο, που ΔΕΝ διδάσκεται στα σχολεία μέχρι να ξεχαστεί και να παραγραφεί από νομικής απόψεως.
Μόνο 700 ήταν οι νεκροί άμαχοι γράφουν οι πράκτορες.
Ουδέποτε όμως κάποιος Πειραιώτης αποζημιώθηκε, όπως δεν αποζημιώθηκε κάποιο από τα εκατομμύρια θύματα της Νέας Τάξεως.

Ἀθωώνοντας κάθε σιωνιστικὸ ἔγκλημα!!!2

Η αλήθεια για το Ολοκαύτωμα δεν θα λάμψει ποτέ γιατί η ενημέρωση παγκοσμίως ελέγχεται από τους σιωνιστές, που έχουν υψηλή εξειδίκευση στην απάτη και την παραπλάνηση.

Ἀθωώνοντας κάθε σιωνιστικὸ ἔγκλημα!!!3

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply