Στρατιὲς ἀνέργων ἀλλὰ προηγεῖται ἡ …ἀτζέντα!!!

18.000 άνθρωποι, μία ολόκληρη πόλη δηλαδή, έμειναν χωρίς δουλειά μέσα σε έναν μόλις μήνα.

Στρατιὲς ἀνέργων ἀλλὰ προηγεῖται ἡ ...ἀτζέντα!!!1
2% αυξημένη η ανεργία σε σχέση με τον περυσινό Δεκέμβριο και ποιος είναι ο καημός του ΣΥΡΙΖΑ, αυτήν την περίοδο καταστροφής, που σπεύδει να νομοθετήσει άρον-άρον;
Το σύμφωνο συμβιώσεως για τα ομόφυλα ζευγάρια, για το οποίο αποδεδειγμένα δεν ενδιαφέρθηκαν τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και η αποτέφρωση των νεκρών, για την οποία επίσης δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό ενδιαφέρον σε μία χώρα που τα παιδάκια λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία.

Στρατιὲς ἀνέργων ἀλλὰ προηγεῖται ἡ ...ἀτζέντα!!!3
Για να μην αναφερθούμε στη ενεργειακή σπατάλη και την ρύπανση που θα προκαλεί οποιαδήποτε αποτέφρωση.

Στρατιὲς ἀνέργων ἀλλὰ προηγεῖται ἡ ...ἀτζέντα!!!2

18.000 άνθρωποι δεν ξέρουν τι θα ταΐσουν από αύριο τα παιδιά τους αλλά τα ροζ γιουσουφάκια νομοθετούν με εντολές των ξένων διαφωτιστών, πριν αναλάβει ο Μητσοτάκης με την συντηρητική πελατεία.

Ομοίως, πριν τρία χρόνια, την ώρα που η Ελλάδα βυθιζόταν, η κυβέρνηση έσπευδε να νομοθετήσει την …απαγόρευση του καπνίσματος στα bar, και μετά που διεπίστωσαν ότι είχαν απώλειες στα φορολογικά έσοδα, σταμάτησαν να εφαρμόζουν τον νόμο.

Στρατιὲς ἀνέργων ἀλλὰ προηγεῖται ἡ ...ἀτζέντα!!!4

Βλέπετε με πόση αριστοτεχνία νομοθετούν πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ ανάμεσα στα λαϊκά αιτήματα; Και την ώρα που όλοι είναι αποπροσανατολισμένοι στην συζήτηση για τα γελοία αυτά ευρήματα, περνούν μνημόνια 1000 σελίδων, που δεσμεύουν ΕΜΑΣ οικονομικά για τα επόμενα 60 χρόνια.

Κάποιοι πράκτορες του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν άρον-άρον να προωθήσουν πριν λίγες ημέρες και την νομιμοποίηση της χρήσεως μαριχουάνας, με τις γνωστές μπούρδες περί Ιατρικής χρήσεως, λες και την χρήσιμη ουσία, αν υπήρχε, δεν θα την είχαν ήδη απομονώσει οι φαρμακευτικές για να την χορηγούν υπό την μορφή χαπιού, νόμιμα και χωρίς νέους νόμους.

Στρατιὲς ἀνέργων ἀλλὰ προηγεῖται ἡ ...ἀτζέντα!!!5

Κι όλα αυτά τα γελοία  φυσικά μέσα στον χειρότερο οικονομικά μήνα για τους Έλληνες.
Το μυαλό των γενιτσάρων της κυβερνήσεως είναι στο να ικανοποιήσουν τα ξένα αφεντικά τους, μήπως και τους αφήσουν λίγους μήνες παραπάνω με την κουτάλα στο χέρι.

Ο Καμμένος σπρώχνει ολόκληρα βουνά από ευρώ στους φίλους του στην Αμερική και την Γαλλία  κι ο Τσίπρας με την παρέα του διορίζουν ασταμάτητα την μάνα και τον πατέρα τους, εξοφλώντας τις δικές τους υποχρεώσεις,  με τα δικά μας λεφτά. Όπως κι όλοι οι προκάτοχοί τους φυσικά.

Στρατιὲς ἀνέργων ἀλλὰ προηγεῖται ἡ ...ἀτζέντα!!!6

Οι μέθοδοι παραμονής στην εξουσία είναι γνωστές και σ’ αυτούς και στα λαμόγια που επωφελούνται από το σύστημα.
Φυσικά δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε ότι όλα αυτά τα ουρανοκατέβατα νομοθετήματα είναι χρόνια τώρα στην ατζέντα του Soros,  δηλαδή των Rothschild και ότι …«συμπτωματικά» αποτελούν τις αιχμές του δόρατος της πολιτικής που προωθεί το περιοδικό ECONOMIST, που ανήκει επίσης στους ίδιους αυτούς ανώμαλους και παντοδύναμους τοκογλύφους, όπως κι εμείς.

Στρατιὲς ἀνέργων ἀλλὰ προηγεῖται ἡ ...ἀτζέντα!!!7Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply