Ὑπὸ τὴν σκέπη τοῦ …Ἰσραήλ!!!

Το Ισραήλ αποφάσισε να συμμαχήσει πλέον με την Ελλάδα και την Κύπρο εναντίον της Τουρκίας.

Τους λαούς, εμάς και τους Κυπρίους δηλαδή, δεν χρειάζεται να τους ρωτήσει κάποιος σχετικά με το ποιους θα ήθελαν για συμμάχους.

Ὑπὸ τὴν σκέπη τοῦ ...Ἰσραήλ!!!1

Η Κύπρος θα δώσει το αέριο…
Το Ισραήλ θα της δώσει στήριξη στο Κυπριακό, ασχέτως του ότι ο σιωνισμός ήταν πίσω από την διχοτόμηση της Κύπρου.
Κίσινγκερ ζεις… Εσύ μας οδηγείς.

Η Ελλάδα από την μεριά της θα δώσει τα πετρέλαια, τα νερά, τα ξενοδοχεία κλπ και το Ισραήλ θα της στείλει μερικούς …τουρίστες σε αντάλλαγμα και πολλά φιλιά.
Όλα πηγαίνουν κατ’ευχήν!

Προσέξατε ότι παρά την πολύ μεγάλη ηλιοφάνεια που έχει το Ισραήλ  οι Ισραηλινοί «επενδύουν» στην εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου σε χώρες-προτεκτοράτα ;
Αυτό συμβαίνει γιατί στην πραγματικότητα ΔΕΝ θα επενδύσουν δικά τους ζεστά λεφτά…
Εμείς θα πληρώσουμε για τις εγκαταστάσεις, ως δήθεν συνιδιοκτήτες και πρακτικά, ούτε κέρδη θα δούμε ποτέ, ούτε καν θα καταφέρουμε να ξεχρεώσουμε τους κατασκευαστές των υποδομών, που θα είναι επίσης ισραηλινών συμφερόντων.

Θυμάστε που κάποιοι πονηροί … «Τσέχοι» απέκτησαν τον κερδοφόρο μονοπωλιακό ΟΠΑΠ με ομολογιακό ΔΑΝΕΙΟ, χωρίς να ρισκάρουν ούτε τσακιστό ευρώ ζεστού χρήματος;
Έτσι κάνουν δουλειές οι ξένοι …«επενδυτές» .

Κι από αυτά τα εύκολα λεφτά έχει να φάνε όλοι όσοι φροντίζουν να λειτουργεί ο μηχανισμός, αποπροσανατολίζοντας συστηματικά τον κοσμάκη.

Πάντως οι Τράπεζες και οι τοκογλύφοι, να ξέρετε, στηρίζουν πολύ φανατικά την …«ανεξάρτητη μαχητική δημοσιογραφία» με απευθείας αναθέσεις διαφημίσεων.

Ὑπὸ τὴν σκέπη τοῦ ...Ἰσραήλ!!!2
Η «αλήθεια» είναι το Α και το Ω στον υπέροχο κόσμο των τοκογλύφων, που ελέγχουν κυβερνήσεις και αποφασίζουν για τις τύχες των λαών.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply