Ἐπιδοτούμενοι …«ἀντιῤῥατσιστές»!!!

Ἐπιδοτούμενοι ...«ἀντιῤῥατσιστές»!!!Πλατεία Βικτωρίας
Επιδοτούμενοι «αντιρατσιστές», γύρω στους 30, που έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στην πλατεία Βικτωρίας, σαν προστάτες των λαθρομεταναστών και προσφύγων.

Ενεργούν σαν τάγματα εφόδου και ασκούν τρομοκρατία στους κατοίκους και καταστηματάρχες για να μην διαμαρτύρονται σε όσα συμβαίνουν σε βάρος τους, καθώς η περιοχή τους έχει μετατραπεί σε τριτοκοσμική παροικία.

Οι «αντιρατσιστές» υπερασπίζονται τους ξένους ακόμα και αν ληστεύουν τους Έλληνες, και όταν εισβάλλουν κατά δεκάδες στις καφετέριες για τις ανάγκες τους στις τουαλέτες και τις κάνουν μπάχαλο.

Ο αλήτης ο δήμαρχος Καμίνης δε έχει βάλει ούτε μία υπαίθρια χημική τουαλέτα, και οι λαθομετανάστες αφοδεύουν όπου βρούν, ακόμα και σε εισόδους πολυκατοικιών.

Όποιος κάτοικος τολμήσει να διαμαρτυρεί οι «αντιραστιστές» τον αποκαλούν ξενόφοβο, ρατσιστή και χρυσαυγίτη.

Και σε ορισμένες περιπτώσεις εκτός από τις απειλές έχουν και ξυλοφορτώσει κάποιους κάτοικους της πλατείας Βικτωρίας που διαμαρτύρονται κάπως έντονα και ζητούν την απελευθέρωση της πλατείας από τα μιλιούνια των λαθρομεταναστών και προσφύγων.

Van Gelis

εἰκόνα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply