Ὁ …«ἅγιος» Βουρλούμης!!!

Την αγιογραφία του Βουρλούμη επιχειρούν να κάνουν οι κολλητοί του στην Καθημερινή.

Ὁ ...«ἅγιος» Βουρλούμης!!!1
Κι όταν λέμε Καθημερινή εννοούμε ανθρώπους όπως ο Παπαχελάς…

Ὁ ...«ἅγιος» Βουρλούμης!!!2Ανθρώπους που …«συμπτωματικά» διοικούσαν μαζί με τον Βουρλούμη και το ΕΛΙΑΜΕΠ…

Ὁ ...«ἅγιος» Βουρλούμης!!!3
Που επίσης …«συμπτωματικά» τα έπαιρνε από 8 διαφορετικά ιδρύματα του Soros…

Ὁ ...«ἅγιος» Βουρλούμης!!!4
Ο οποίος Soros, πάλι …«συμπτωματικά», έδωσε μόνον στον Παπαχελά συνέντευξη όταν ήλθε στην Ελλάδα, λίγο πριν το μεγάλο φαγοπότι με μενού τους Έλληνες.

Ο Βουρλούμης, που ενδεχομένως να δούμε σε κάποιο ψηφοδέλτιο του Μητσοτάκη, έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα για να τον εμπιστευθούν οι ξένοι νταβατζήδες.
Γόνος Υπουργού του πράκτορα Ελευθερίου Βενιζέλου και Σύμβουλος των Rothschild.
Των Rothschild, των γνωστών ακατανόμαστων, που ούτε ένα σκουλήκι της δημοσιογραφίας τολμά να αναφέρει.

 Ούτε και να το σκεφθούν τολμούν, για να μην χάσουν την εύνοια του σιωνισμού και των τοκογλύφων.

Στην εκτελεστική επιτροπή της Τριμερούς Επιτροπής τρεις τουλάχιστον εμφανίζονται ως πράκτορες των Rothschild… Κι ο ένας από αυτούς είναι, πάντα …«συμπτωματικώς», ο Βουρλούμης. Ὁ ...«ἅγιος» Βουρλούμης!!!5Ὁ ...«ἅγιος» Βουρλούμης!!!6

Ο Βουρλούμης … ήταν και σε κορυφαία θέση της Εμπορικής Τράπεζας μέχρι που ήρθε το ΠΑΣΟΚ.

Μετά …«δέχθηκε» να γίνει επικεφαλής του ΟΤΕ, καθώς σφάζονταν στα πόδια του οι πρωθυπουργοί.
Του ΟΤΕ που τότε τον ξεπουπούλιαζαν και τον ξεπουλούσαν στους ξένους, που μασουλούσαν τα τεράστια κέρδη του, ώστε να πιστέψουν οι Έλληνες ότι ήταν και ζημιογόνος κι έπρεπε να τον ξεφορτωθούν.

Ὁ ...«ἅγιος» Βουρλούμης!!!7 Ὁ ...«ἅγιος» Βουρλούμης!!!8 Ὁ ...«ἅγιος» Βουρλούμης!!!9Ὁ ...«ἅγιος» Βουρλούμης!!!10
Και για να βρεθεί κάποιος να τον αγοράσει υποχρέωσαν χιλιάδες υπαλλήλων του ΟΤΕ, που είχαν προσληφθεί επί Ανδρέα, σε εθελούσια έξοδο, ώστε οι συντάξεις τους να πληρώνονται από τους υπολοίπους Έλληνες, καθώς η σημερινή συμβολή του ΟΤΕ στα Ασφαλιστικά Ταμεία είναι πολύ μικρότερη.

Ὁ ...«ἅγιος» Βουρλούμης!!!11Ὁ ...«ἅγιος» Βουρλούμης!!!12Ὁ ...«ἅγιος» Βουρλούμης!!!13

Σε όλες τις χώρες, που ΔΕΝ υπηρετούν τους ξένους τοκογλύφους, οι κερδοφόρες μονοπωλιακές εταιρείες του Δημοσίου μετατρέπουν την κερδοφορία τους σε τεράστιες εκπτώσεις προς τους λαούς…
Ενώ στην Ελλάδα μασουλούν τα δισεκατομμύρια κερδών, ώστε όχι μόνο να μην πέφτουν οι τιμές αλλά να ανεβαίνουν τόσο, ώστε να δημιουργούνται ευκαιρίες για ξένους κερδοσκόπους να μπουν στην αγορά και να ζημιώσουν τις κρατικές εταιρείες, που ανήκουν σ’εμάς  και που ματώσαμε να τις φτάσουμε εκεί που είναι τώρα.
Στην Βενεζουέλα, που είναι κρατικές οι πετρελαιοπηγές, οι πολίτες πλήρωναν λιγότερο από ένα δολάριο για 40 λίτρα βενζίνης!
Ενάμιση λεπτό το λίτρο πλήρωναν το 2013.

Ὁ ...«ἅγιος» Βουρλούμης!!!14

Στην Ελλάδα που ο λιγνίτης και η ΔΕΗ είναι του Δημοσίου η ΔΕΗ πουλάει πιο ακριβά από αυτούς που της χρωστούν και που δεν έχουν δίκτυα ηλεκτροδοτήσεως, που δεν έχουν πρόσβαση σε δωρεάν φυσικούς πόρους και που χρωσούν μάλιστα στην κρατική ΔΕΗ.
Ο Μυτιληναίος-Ben Roubi, που χρωστάει στην κρατική ΔΕΗ, ανταγωνίζεται την ΔΕΗ και της παίρνει την πελατεία.
Αντί δηλαδή η ΔΕΗ να κατασχέσει τα περιουσιακά στοιχεία αυτού που την ζημίωσε, τον αφήνει στο απυρόβλητο να της προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη ζημία, κλέβοντας την πελατεία της. Ὁ ...«ἅγιος» Βουρλούμης!!!15

Και οι μόνες εταιρείες που επιτρέπουν τέτοια πράγματα στους ανταγωνιστές τους είναι οι κρατικές, στων οποίων την διοίκηση έχουν μπει λαμόγια, που δουλεύουν για τους ξένους.

Ὁ ...«ἅγιος» Βουρλούμης!!!16
Γιατί μπορεί ο Μυτιληναίος να αγοράζει βιομηχανικό ρεύμα από την κρατική ΔΕΗ και δεν χρησιμοποιεί τις δικές του πηγές ενεργείας;

Ὁ ...«ἅγιος» Βουρλούμης!!!17Ὁ ...«ἅγιος» Βουρλούμης!!!18
Έχει ελέγξει κάποιος αν το βιομηχανικό ρεύμα που παίρνει πάμφθηνα από την ΔΕΗ, της το ξαναπουλά σε πολλαπλάσια τιμή, ως …δήθεν παραγόμενο από επιδοτούμενες ανανεώσιμες πηγές ενεργείας, όπως τα φωτοβολταϊκά για παράδειγμα;

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply