Ἐνημέρωσις …«φασόν»!!!

  • Ζαχαρέα (STAR): «Μία παρωδία για τον Πρόεδρο Πούτιν που κάνει θραύση στο διαδίκτυο».
  • Τρέμη (MEGA): «Κάνει θραύση στο διαδίκτυο ένα βίντεο με γνωστό Σλοβένο κωμικό που διακωμωδεί τον Πρόεδρο Πούτιν».

Ἐνημέρωσις ...«φασόν»!!!1

Ακόμα και τις λέξεις βαριούνται να αλλάξουν ώστε να μην καταλάβουμε ποιος τους υπαγορεύει την «ειδησεογραφία».

  • NEWSBOMB: «Σάλος στο διαδίκτυο με την παρωδία Πούτιν».

Ἐνημέρωσις ...«φασόν»!!!2Και βέβαια θα κάνει θραύση οτιδήποτε διαφημιστεί τόσο μαζικά από όλα τα ΜΜΕ, την ώρα της μεγαλύτερης τηλεθεάσεως.
Ἐνημέρωσις ...«φασόν»!!!3

Αυτό που κάνει θραύση πραγματικά είναι η διασπορά πρακτόρων στα μεγάλα ΜΜΕ που εξασφαλίζουν την μονοφωνική «πολυφωνία», που ακούν όλοι οι υποτελείς του Δυτικού «πολιτισμού» των τοκογλύφων.

«Πολυφωνία»στην Ελληνική «Δημοκρατία» σημαίνει να ακούς τις ίδιες «ειδήσεις» από όλα τα κανάλια και μάλιστα με τρόπο που να εξυπηρετεί ακριβώς τα ίδια ξένα συμφέροντα,
Έτσι όλα τα κανάλια έχουν υποχρεωτικά ειρωνική στάση απέναντι στον Πούτιν, τον Ερντογάν και την Βόρεια Κορέα, ενώ αντιθέτως θεωρούν αυτονόητο ότι πρέπει να γλείφουν τους πισινούς των κλόουν και των απατεώνων της Βασιλικής Οικογενείας της Αγγλίας, που μας σερβίρουν με σεβασμό ως …«έναν αυτονόητα αποδεκτό και νόμιμο θεσμό»!!!

Ἐνημέρωσις ...«φασόν»!!!4 Ἐνημέρωσις ...«φασόν»!!!5 Ἐνημέρωσις ...«φασόν»!!!6 Ἐνημέρωσις ...«φασόν»!!!7 Ἐνημέρωσις ...«φασόν»!!!8

Αυτοί οι γελοίοι δημοσιογράφοι είναι που παριστάνουν τους «υπερασπιστές» της «Δημοκρατίας»!!!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply