Χρεωκοπίες ΜΜΕ ποὺ πληρώνει τὸ Δημόσιο γιὰ …δωρεὰν ἐνημέρωση!!!

Η «ενημέρωση», δηλαδή η καλοδουλεμένη προπαγάνδα που μας παρέχουν …δωρεάν τα μεγάλα ΜΜΕ των νταβατζήδων και των εφοπλιστών, δεν είναι και τόσο …δωρεάν.
Πρόκειται για έναν τέλειο μηχανισμό μεταφοράς χρήματος από τις τσέπες μας στις τσέπες τους.

Πώς γίνεται χρεωκοπημένα ΜΜΕ εδώ και χρόνια να συνεχίζουν να λειτουργούν και να συνεχίζουν να έχουν την δυνατότητα να πληρώνουν μισθούς εκατομμυρίων ευρώ στους δημοσιογράφους τους;
Είναι απλό…
Στην αρχή με δάνεια από τις Τράπεζες χωρίς εγγυήσεις και μετά με άσκοπες διαφημίσεις από τις τράπεζες.

Και πώς έτσι τόσο γενναιόδωρες αυτές οι Τράπεζες;
Από πότε οι τοκογλύφοι βάζουν το χέρι στην τσέπη να σκορπίσουν τα μετρητά των πελατών τους;
Από τότε που οι πολιτικοί εξασφαλίζουν στους τοκογλύφους ότι όλα τα χρέη των τραπεζών θα τα φορτώσουν στους Έλληνες.

Χρεωκοπίες ΜΜΕ ποὺ πληρώνει τὸ Δημόσιο γιὰ ...δωρεὰν ἐνημέρωση!!!1

Αυτό ήθελε να κάνει κι ο Ψυχάρης.
Να πείσει τον Τσίπρα να τους σβήσει τα δάνεια,  καλύπτοντας τις υποχρεώσεις του Ψυχάρη προς τις τράπεζες με τα δικά μας λεφτά.

Χρεωκοπίες ΜΜΕ ποὺ πληρώνει τὸ Δημόσιο γιὰ ...δωρεὰν ἐνημέρωση!!!2
Και είχε τόσο θράσος ο Ψυχάρης, που του το έδωσαν όλοι οι ηλίθιοι που πληρώνουν για να αγοράσουν τις φυλλάδες του, που δημοσίευσε το θέμα γιατί ξέρει ότι ουδείς θα σκεφτόταν ότι η «διαγραφή»των δικών του χρεών θα σήμαινε νέους φόρους στους αναγνώστες του.

Ούτε αυτή την στοιχειώδη σύνδεση μπορεί να κάνει ο μέσος Έλληνας…
Ούτε αναρωτήθηκε όταν ακριβώς το ίδιο θέμα είχε αναδημοσιεύσει και πάλι ο Ψυχάρης όταν ζήτησε παρόμοια χάρη κι από τον Γιωργάκη Παπανδρέου.
Η Δικαιοσύνη δεν βλέπει κάτι το αξιοπερίεργο.

Για να ζητάει ο Ψυχάρης τέτοιες χάρες από τους πολιτικούς κι όχι από τους τραπεζίτες, στους οποίους χρωστά, σημαίνει ότι στο παρελθόν κάποιοι πολιτικοί τον διευκόλυναν με κρατικό χρήμα.
Σημαίνει ότι είναι δυνατόν να παρέμβουν οι πολιτικοί σε μία υπόθεση δανεισμού που αφορά σε δύο ιδιωτικά ιδρύματα.
Και ο μόνος λόγος που απαιτείται η δράση ενός πολιτικού είναι η δυνατότητα να αποφασίζει και να εγκρίνει το που θα καταλήγει ο πλούτος που το κράτος συλλέγει από τους δυσβάστακτους φόρους.

Οι «καθωσπρέπει» χαμογελαστούληδες και γοητευτικοί πολιτικοί μας κλέβουν την ψήφο και μετά χρησιμοποιούν την εξουσία που τους παρέχουμε, ώστε να βάλουν χέρι στους φόρους μας, παρέα με τους ισχυρούς φίλους τους.
Φανταστείτε πόσα δισεκατομμύρια έφαγαν επί εποχής Σημίτη που διέγραφε τα χρέη προς το ΙΚΑ όλων τα καναλιών, τρύπες που πλήρωσαν ακριβά οι φτωχότεροι αυτής της χώρας.

Χρεωκοπίες ΜΜΕ ποὺ πληρώνει τὸ Δημόσιο γιὰ ...δωρεὰν ἐνημέρωση!!!3

Πριν φτάσουν τα λαμόγια να φορολογήσουν τα μεγάλα εισοδήματα κανόνισαν να κόψουν πρώτα τα επιδόματα ανεργίας και το ΕΚΑΣ…
Ξεκίνησαν δηλαδή την επίθεση από τους φτωχούς κι αδυνάμους και μετά ήρθαν για τις «γραβάτες»…

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply