Παραστάσεις …«αὐθορμητισμοῦ»!!!

Παραστάσεις ...«αὐθορμητισμοῦ»!!!4Μας ενημερώνουν οι πράκτορες της δημοσιογραφίας ότι …ξεσηκώθηκε ολόκληρος ο πλανήτης για μία πιλότο από την Λευκορωσσία που βρίσκεται στις ρωσσικές φυλακές.
Όποτε ο Πούτιν φυλακίζει πράκτορα της Νέας Τάξεως, δημοσιογράφοι κι οργανώσεις «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» ρίχνουν πολύ …αυθόρμητο κλάμα!!!
Οι σφαγές των μισθοφόρων της Δύσεως στην Συρία περνούσαν στα ψιλά…
Για μία πιλότο στην φυλακή  ευαισθητοποιήθηκαν ταυτόχρονα κι …«αυθόρμητα» κυρίως, όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη.

Στη σημερινή παράσταση …«αυθορμητισμού» πρωταγωνιστούν τρεις ολόκληροι …Νομπελίστες.
«Συμπτωματικά» ο ένας εργάζεται για ίδρυμα του Soros και η άλλη είναι ολίγον …«περιούσια»!!!
Ξέρουν καλά τους …αυθόρμητους ρόλους τους!!!

Παραστάσεις ...«αὐθορμητισμοῦ»!!!2 Παραστάσεις ...«αὐθορμητισμοῦ»!!!3

Στην επιστολή τους αναφέρουν ότι «διακυβεύεται η αξιοπιστία της Ευρώπης».

Η Λευκορωσσίδα Σβετλάνα Αλεξίεβιτς, βραβευμένη με Νόμπελ Λογοτεχνίας το 2015, και δύο ακόμη νομπελίστες, η Αυστριακή Ελφρίντε Γέλινεκ και ο Λιθουανός Τομάς Βενκλόβα υπέγραψαν την ανοικτή επιστολή «προς τους Ευρωπαίους ηγέτες», εξηγώντας ότι διακυβεύονται η ζωή της πιλότου και η αξιοπιστία της Ευρώπης.
«Η ικανότητά μας να της σώσουμε την ζωή θα θέσει σε δοκιμασία την αποτελεσματικότητα της διεθνούς διπλωματίας και την δέσμευσή μας απέναντι στις ευρωπαϊκές αξίες», αναφέρει η επιστολή που αναρτήθηκε εχθές στο Διαδίκτυο και σήμερα το πρωί είχε υπογραφεί από 5.000 αναγνώστες.

Παραστάσεις ...«αὐθορμητισμοῦ»!!!1

Η αξιοπιστία του συστήματος είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για τους εξουσιαστές. Έτσι κρατούν τους υπηρέτες του συστήματος πιστούς γύρω τους.
Στην προκειμένη περίπτωση οι Νομπελίστες ανησυχούν για την αξιοπιστία της Ευρώπης, που χρηματοδότησε τους «αντάρτες», που ανέτρεψαν την φιλορωσσική κυβέρνηση της Ουκρανίας.
Αν αφήσουν ανυπεράσπιστη την Ουκρανή πιλότο τότε ΟΛΟΙ οι πράκτορες και μισθοφόροι των Ευρωπαίων θα αισθανθούν ανασφάλεια και θ’ αρχίσουν να ψάχνουν τρόπο να αποσυνδεθούν από τα συγκεκριμένα κέντρα, που τους υποσχέθηκαν χρήμα κι εξουσία, αλλά τελικά τους αφήνει στην μοίρα τους.

Παραστάσεις ...«αὐθορμητισμοῦ»!!!5Παραστάσεις ...«αὐθορμητισμοῦ»!!!6

Σίγμα

Το αποτέλεσμα:

Ποινή κάθειρξεως 22 ετών στην Σαβτσένκο
Ένοχη για όλες τις κατηγορίες οι οποίες της είχαν αποδοθεί κρίθηκε από ρωσσικό δικαστήριο η Ουκρανή βουλευτής και πρώην στρατιωτικός Νάντια Σαβτσένκο…
Οι εισαγγελείς είχαν προτείνει ποινή κάθειρξης 23 ετών για την Σαβτσένκο, η οποία κατηγορείται ως συνεργός στον φόνο δύο Ρώσων δημοσιογράφων από ουκρανικά πυρά στην ανατολική Ουκρανία.
Τελικώς το δικαστήριο την καταδίκασε σε ποινή 22 ετών.

Παραστάσεις ...«αὐθορμητισμοῦ»!!!

οι επιπλέον φωτογραφίες από ΑΝΤΙΖΙΤΡΟ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply