Οἱ …«αὐθόρμητες ἐπαναστάσεις» ποὺ χρηματοδοτοῦνται ἀπὸ τὸν Σόρος!!!

O Γκρούεφσκι, ο πρωθυπουργός της μικρής FYROM, είχε τα κότσια να αρνηθεί να συμμετέχει στις κυρώσεις εναντίον της Ρωσσίας.
Από τους Ελληνόφωνους πράκτορες της πολιτικής δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ να πει όχι.
Μόλις ο Γκρούεφσκι έκανε επιπλέον και την κίνηση να συμμετάσχει και στον Turkish Stream, πήραν …φωτιά οι ΜΚΟ των πρακτόρων του Soros και των ΗΠΑ. 

Οἱ ...«αὐθόρμητες ἐπαναστάσεις» ποὺ χρηματοδοτοῦνται ἀπὸ τὸν Σόρος!!!1
Η πρώτη ΜΚΟ σε επιθέσεις εναντίον του Γκρούεφσκι ήταν η CIVIL και χρηματοδότες αυτής  η …Αμερικάνικη Πρεσβεία, η Γερμανική Πρεσβεία και το Open Society Foundation του Soros.
Μαζί κι η USAID, που επίσης χρηματοδοτεί την βιομηχανία «επαναστάσεων» που λέγεται OTPOR ή CANVAS πλέον.

Σε ανακοίνωσή του, το ίδρυμα SOROS πλήρωνε 20.000 δολάρια για να βρει ανθρώπους που να ξέρουν να κινητοποιούν τις μάζες…

Οἱ ...«αὐθόρμητες ἐπαναστάσεις» ποὺ χρηματοδοτοῦνται ἀπὸ τὸν Σόρος!!!3Οἱ ...«αὐθόρμητες ἐπαναστάσεις» ποὺ χρηματοδοτοῦνται ἀπὸ τὸν Σόρος!!!4Οἱ ...«αὐθόρμητες ἐπαναστάσεις» ποὺ χρηματοδοτοῦνται ἀπὸ τὸν Σόρος!!!2

Έτσι στήνονται οι «αυθόρμητες» αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.
Αυτοί που έχουν την τεχνογνωσία θα την διαθέσουν στα ξένα συμφέροντα για κάποιες χιλιάδες δολάρια.

Κι αφού κατεβάσουν τον κόσμο στους δρόμους, οι πράκτορες και επαγγελματίες μπαχαλάκηδες, που ανακατεύονται με το πλήθος, αρχίζουν τις προβοκάτσιες , τους εμπρησμούς και τις καταστροφές. Η αστυνομία κατευθύνει δακρυγόνα κλπ εναντίον του πλήθους, το οποίο φυσικά δεν μπορεί να καταλάβει πως στήθηκε η παράσταση και για ποιον λόγο δέχεται την άδικη αυτή επίθεση, οπότε βλέπει την αστυνομία και άρα το κράτος ακόμα πιο εχθρικά και η ένταση κορυφώνεται.
Οι πράκτορες παρακαλούν εκείνη την στιγμή  κάποιος να τραυματισθεί σοβαρά ή και να πεθάνει επάνω στο μπάχαλο, ώστε να τον μετατρέψουν σε …«μάρτυρα», δηλαδή σύμβολο …επαναστάσεως κι αποδείξεως της «αυταρχικότητας» και της «αντιδημοκρατικότητας» της κυβερνήσεως.

Θα μπορέσει ο μέσος πολίτης να κατανοήσει αυτόν τον μηχανισμό που χρησιμοποιείται συστηματικά εδώ και 200 χρόνια τουλάχιστον; Κι αν τον κατανοήσει θα πεισθεί ποτέ να σχηματίσει αντίστοιχο μηχανισμό αντιστάσεως στην προβοκάτσια;

Στην Ρωσσία ο Πούτιν το κατάφερε και παρά τις γελοίες προσπάθειες της Δύσεως να εμφανίσει ως θύματα αυταρχισμού διαφόρους πράκτορες του Soros,  η κοινή γνώμη στην Ρωσσία δεν τσιμπάει στο δόλωμα.
Στην Ελλάδα ως πολίτες είμαστε τουλάχιστον δύο δεκαετίες πίσω σε σχέση με τους Ρώσσους.

Και σε ότι αφορά στους πολιτικούς δεν έχουμε έστω κι έναν που θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε ικανό να ξεγλυστρήσει και να αποφύγει τις παγίδες που θα του έβαζε το σύστημα.
Δεν έχει κάποιος από αυτούς τις γνώσεις που απαιτούνται, ούτε καν την απαραίτητη εμπειρία, για να αντιμετωπίσει και να αντιταχθεί στις δυνατότητες του συστήματος. Είναι τόσο πολλά και τόσο εύκολα τα λεφτά που τσεπώνει ένας βουλευτής ή ένας ευρωβουλευτής,  που δεν θα τα θυσίαζε κάποιος για να αποπειραθεί να σώσει ένα τσούρμο εγωιστές και βολεψάκηδες, που θα έκαναν τα πάντα για μία θέση στο Δημόσιο. Γι’ αυτό και το σύστημα ταυτόχρονα με τον ΑΣΕΠ επινόησε τις Συμβάσεις 5 ή 8 μηνών.
Για να έχει τους μισούς δεινοπαθούντες Έλληνες  ομήρους για ένα κομμάτι ψωμί, γνωρίζοντας ότι το συναίσθημα της πείνας  δεν επιτρέπει δεύτερες σκέψεις και πατριωτικά οράματα.

Οἱ ...«αὐθόρμητες ἐπαναστάσεις» ποὺ χρηματοδοτοῦνται ἀπὸ τὸν Σόρος!!!5

Στο παρακάτω VIDEO ο Ron Paul αναφέρεται στο πραξικόπημα, την Έγχρωμη επανάσταση, που χρηματοδότησαν οι …«δημοκράτες» της Δύσεως στα Σκόπια, για να υποχρεώσουν τον Γκρούεφσκι να πάει σε πρόωρες εκλογές με σκοπό να τις χάσει.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply