Τὰ …δίνουν ὅλα οἱ Η.Π.Α. κατὰ τοῦ ΑΛ ΝΤΑΕΣ…

Τα δίνουν όλα οι Αμερικάνοι κατά της τρομοκρατίας…

Τὰ ...δίνουν ὅλα οἱ Η.Π.Α. κατὰ τοῦ ΑΛ ΝΤΑΕΣ...

Οι Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιούν κατά του Ντάες αεροπλάνα 50 ετών!

Τα μέσα ενημερώσεως των ΗΠΑ ανέφεραν ότι οι αμερικανικές δυνάμεις στον πόλεμο κατά του «αλ Ντάες» χρησιμοποιούν αεροσκάφη τύπου «OV-10 Bronco», τα οποία χρησιμοποιούσαν κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ, εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, σημειώνει ενημερωτική πηγή από τη Συρία.

Συγκεκριμένα, προσθέτει το δημοσίευμα, στο δίκτυο ειδήσεων CNN, εκπρόσωπος των αμερικανικών δυνάμεων, ο Μπράιαν Ντέιβις, την Παρασκευή 11 Μαρτίου, είπε ότι τα αεροσκάφη αυτού του τύπου είναι περισσότερο αποτελεσματικά για την καταπολέμηση χερσαίων στρατευμάτων και θεώρησε ότι έχουν καλλίτερη απόδοση από τα νέα μοντέλα των F-15 και F-35.

Σύμφωνα με τον Ντέιβις, τα αεροσκάφη «OV-10 Bronco», έχουν πραγματοποιήσει 120 εξορμήσεις μάχης στο πλαίσιο των επιχειρήσεων της διεθνούς συμμαχίας κατά του «αλ Ντάες».

Επιπλέον, ο αμερικανός εκπρόσωπος είπε ότι η χρήση των αεροσκαφών αυτών, των «OV-10 Bronco», έχει κόστος για κάθε ώρα πτήσεως,  εννιά φορές λιγότερο από ό, τι τα σύγχρονα αεροσκάφη.

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply