Λεφτὰ ἀκόμη ὑπάρχουν…!!!

Δεν τα λέω εγώ, το ομογενειακό kalami.net τα λέει και γελούν και οι …πιατάδες στο Αμέρικα!

Λεφτὰ ἀκόμη ὑπάρχουν...!!!

Ῥούσσης Νῖκος

«Ο Πάνος Καμμένος στις ΗΠΑ: «Τουρισμός» στην Φλόριδα 18-19 Μαρτίου και μετά περιήγηση στην Ουάσιγκτον (20-21 Μαρτίου), με αφορμή το Συνέδριο της Αμερικανο-Ισραηλινής Οργανώσεως ΑΙΡΑC

Ο υπουργός Αμύνης θα είναι ένας από τους 160 ομιλητές στο συνέδριο του AIPAC.
Η δεκάλεπτη ομιλία του στο AIPAC, είναι και ο κύριος σκοπός της πολυέξοδης επισκέψεώς του στις ΗΠΑ, με πολυμελή συνοδεία και το προεδρικό αεροσκάφος. Στην Φλόριδα, ο κύριος σκοπός γιά να… μιλήσει 10 λεπτά -Σάββατο βράδυ- στην… χοροεσπερίδα(!!!) της «Επιτροπής Παρελάσεως».
(«Λεφτά ΠANTA υπάρχουν», γιά Έλληνες πολιτικούς).

Ο υπουργός και οι «πανέξυπνοι» του υπουργείου του, νόμισαν ότι οι ΗΠΑ θα «επιτρέψουν» την προσγείωση και φιλοξενία του «προεδρικού αεροσκάφους» στην βάση ΜacDill (κέντρο επιχειρήσεων ενόπλων δυνάμεων ΗΠΑ, Τάμπα), γιά χάρη του υπουργού. Οι της βάσεως τους είπαν ευγενικά «πηγαίνετε στο διεθνές αεροδρόμιο Τάμπας, παρκάρετε εκεί, πληρώστε το κόστος παρκαρίσματος και ανεφοδιασμού και αφήστε μας ήσυχους».
Θυμίζουμε ότι τον περασμένο χρόνο, ο υπουργός Αμύνης, πήγε στην Ουάσιγκτον χωρίς ραντεβού με τον Αμερικανό ομόλογό του, νομίζοντας ότι θα τον δεχθεί. Τελικά, τον είδε μία βοηθός του υπουργούΑμύνης των ΗΠΑ.»

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply