Ὁ ἀποκλεισμός τοῦ Ἰσραῆλ «ἕλκει» …τρομοκρατικά κτυπήματα;

Τα τυφλά τρομοκρατικά κτυπήματα έχουν πάντα την υπογραφή των επικυριάρχων. Εφόσον αποδίδεται στην ISIS το κτύπημα, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ουδείς περιούσιος θα τριγυρνούσε στην περιοχή.

Ὁ ἀποκλεισμός τοῦ Ἰσραῆλ «ἕλκει» ...τρομοκρατικά κτυπήματα;6
Κι όντως, στα ΜΜΕ του Ισραήλ, δεν γίνεται αναφορά για θύματα με …«ανώτερο DNA».
Μάλιστα ο αρχηγός της αντιπολιτεύσεως στην Ισραηλινή Βουλή εντόπισε μία …«αρρωστημένη χαρά» της Ισραηλινής κυβερνήσεως για τα τρομοκρατικά κτυπήματα στο Βέλγιο.

Ὁ ἀποκλεισμός τοῦ Ἰσραῆλ «ἕλκει» ...τρομοκρατικά κτυπήματα;7

Ο τρόμος δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για πολυδάπανο shopping, μίζες κλπ.
Το Ισραήλ πουλάει πανάκριβα εξειδικευμένα συστήματα ασφαλείας για αεροδρόμια …«συμπτωματικά». Διπλή χαρά δηλαδή καθώς δεν είναι μόνο με το αίμα αθώων που ηδονίζονται αλλά και με τα λεφτά.

Ὁ ἀποκλεισμός τοῦ Ἰσραῆλ «ἕλκει» ...τρομοκρατικά κτυπήματα;8

Και για να μην καταλάβουν λάθος οι Ευρωπαίοι πολιτικοί για το ποιος είναι πραγματικά πίσω από τα τρομοκρατικά κτυπήματα, Ισραηλινός πολιτικός τους θυμίζει ότι οι Ευρωπαίοι το παράκαναν με τον αποκλεισμό των Ισραηλινών προϊόντων, που προέρχονταν από κατεχόμενες περιοχές της Παλαιστίνης. Δηλαδή με το συνεχώς εξελισσόμενο κίνημα BDS, στο οποίο δεν φρόντισαν να βάλουν κάποιο φρένο έγκαιρα. Ὁ ἀποκλεισμός τοῦ Ἰσραῆλ «ἕλκει» ...τρομοκρατικά κτυπήματα;1

Να δείτε που σύντομα θα έλθουν νόμοι που θα απαγορεύουν τον εμπορικό αποκλεισμό προϊόντων από τους …πολίτες.
H Αγγλία ήδη κινείται προς την κατεύθυνση απαγορεύσεως του κινήματος…
Μόλις πριν έναν μήνα ανακοινώθηκε σχετική νομοθετική πρωτοβουλία.

Ὁ ἀποκλεισμός τοῦ Ἰσραῆλ «ἕλκει» ...τρομοκρατικά κτυπήματα;2

Με αυτόν τον θανατηφόρο τρόπο οι σιωνιστές υπενθυμίζουν στους Ευρωπαίους ότι για να σταματήσει η αιματοχυσία θα πρέπει να ΜΗΝ ασχολούνται με τον αποκλεισμό του Ισραήλ, αλλά με την …«απειλή» των ισλαμιστών.
Σταματώντας τον αποκλεισμό, θα σταματήσουν αυτόματα και οι …«ισλαμιστές» να κτυπούν…
Με λίγα λόγια…
Αφού το Ισραήλ θα φροντίσει να τους καταδώσει στις Ευρωπαϊκες αρχές, εφόσον ικανοποιηθούν τα αιτήματά του, θα σταματήσει και η απειλή.
Άλλωστε δικά του παιδιά είναι … Ξέρουν πού μένουν.

Διοικητής του FSA, του στρατού των ανταρτών στην Συρία, ομολόγησε σε ανάκριση της οργανώσεως άλλων ανταρτών που λέγεται All Nusra, τις στενές σχέσεις του FSA με το Ισραήλ, την περίθαλψη και τα όπλα που τους παρείχαν οι σιωνιστές.
Ὁ ἀποκλεισμός τοῦ Ἰσραῆλ «ἕλκει» ...τρομοκρατικά κτυπήματα;9

  • later met with another officer named Younis and with the two men’s commander, Abu Daoud. In total, Safouri said he entered Israel five times for meetings that took place in Tiberias.
    Following the meetings, Israel began providing Safouri and his men with “basic medical support and clothes” as well as weapons, which included 30 Russian [rifles], 10 RPG launchers with 47 rockets, and 48,000 5.56 millimeter bullets.

Κάπως έτσι οι επικυρίαρχοι έστειλαν αιματηρό μήνυμα στους Έλληνες, όταν αυτοί στήριζαν τους Κυπρίους στον απελευθερωτικό τους αγώνα. Την στήριξη των Κυπρίων την πλήρωσαν ακριβά οι Έλληνες της Κωνσταντινουπόλεως, μέσω προβοκάτσιας που οργανώθηκε από τους …«Άγγλους».

Ὁ ἀποκλεισμός τοῦ Ἰσραῆλ «ἕλκει» ...τρομοκρατικά κτυπήματα;3

Πριν από 3 χρόνια εκπρόσωποι 100.000 Βέλγων φοιτητών, από 25 διαφορετικά Πανεπιστήμια, ψήφισαν με 85% των ψήφων υπέρ της διακοπής ακαδημαϊκών σχέσεων με τα πανεπιστήμια του Ισραήλ, ως μέτρο πιέσεως για τις επιθέσεις εναντίον των Παλαιστινίων.
Δηλαδή ξεκίνησαν και ακαδημαϊκό αποκλεισμό εναντίον του Ισραήλ οι Βέλγοι φοιτητές. Ὁ ἀποκλεισμός τοῦ Ἰσραῆλ «ἕλκει» ...τρομοκρατικά κτυπήματα;4

Σ’ ένα άλλο άρθρο Ισραηλινής εφημερίδας προτείνουν στους Ευρωπαίους να απονομιμοποιήσουν τα κινήματα που στηρίζουν τους Παλαιστινίους γιατί διαφορετικά θα είναι σαν να στρώνουν το χαλί για το επόμενο τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες. Προφήτες αποδείχτηκαν τελικά. Το κτύπημα ήλθε στην …ώρα του.
Είχε προηγηθεί η επίθεση στο Εβραϊκό Μουσείο με 4 νεκρούς και προσπαθούσαν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι το κτύπημα αυτό το προκάλεσε η αντι-Ισραηλινή ρητορική των διαφόρων κινημάτων υπέρ των Παλαιστινίων.Ὁ ἀποκλεισμός τοῦ Ἰσραῆλ «ἕλκει» ...τρομοκρατικά κτυπήματα;5

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply