Νὰ ντρέπεται κάποιος νὰ μιλήσῃ γιὰ τὴν Μακεδονία!!!

Στην Κομισιόν, που εμείς πληρώνουμε, μιλούν για Ελληνο-Μακεδονικά σύνορα.
Το ΣΚΑΙ πρόλαβε και απαθανάτισε την ιστοσελίδα, που έσπευσαν να την αλλάξουν και είναι πλέον διορθωμένη.

Νὰ ντρέπεται κάποιος νὰ μιλήσῃ γιὰ τὴν Μακεδονία!!!1

 

Ο Φαήλος Καρινιδιώτης, δικηγόρος του μεγαλο-τέτοιου, που λέγεται Ρόντος, έσπευσε να εκμεταλλευθεί την επιτυχία που σημείωσαν οι Έλληνες μέσω των social media, για να γελοιοποιήσει, να σκατώσει και να ανακατέψει τις πραγματικές ανησυχίες των Ελλήνων για το Μακεδονικό, με τις πολιτικάντικες υποκριτικές μεγαλοστομίες, ώστε να ασχοληθούν τα ΜΜΕ, για να τραβήξει μερικά ψηφαλάκια από την δεξαμενή του πατριωτικού χώρου, χωρίς κόπο.

Η πατριδίλα πουλάει ακόμα αλλά βρωμίζει και προκαλεί απέχθεια στους πατριώτες… Κι αυτός είναι ο στόχος. Να ντρέπεται κάποιος να μιλήσει για την Μακεδονία για να μην ταυτισθεί με τον κάθε καραγκιόζη που χρησιμοποιεί το θέμα για να μαζέψει ψήφους. Να μιλάει κάποιος για Μακεδονία και ο ακροατής να φέρνει στο μυαλό του τον Καρατζαφέρη, τον Μιχαλολιάκο ή τον Φαήλο  και να φεύγει τρέχοντας.
Αυτό πέτυχαν οι διάφοροι ξεδιάντροποι παπατζήδες της πολιτικής.

Μίλα μας για τον Ρόντο Φαήλε….
Μίλα μας και για τα εκατομμύρια που έκαναν φτερά με τις ΜΚΟ κι άσε τα κούφια λόγια τα μεγάλα,με τα οποία έχουν εξαπατήσει πολλές φορές του Μακεδόνες τα κορίτσια στο κόμμα σου.
Πρώτα καθάρισε το δικό σου κόμμα από τους πράκτορες, τους παιδοφίλους και τους προδότες και μετά ασχολήσου με τα άλλα κόμματα. Έχει πολύ περισσότερους για κρέμασμα εκεί στην ΝΔ, αλλά ούτε για κρεμάλες μιλάς, ούτε αποχωρείς , ούτε τους ονομάζεις.

Καλές οι σκηνοθετημένες SELFIE αλά Άρη Βελουχιώτη αλλά δεν πείθουν πλέον.
Τα λεφτά που θα πάρεις από τον Ρόντο πες μας πόσα είναι πεντακάθαρε.
Ξέρεις αν αυτά είναι καθαρά ή προϊόν υπεξαιρέσεως Δημοσίου Χρήματος ή δεν σε νοιάζει από την στιγμή που θα μπουν στις δικές σου τσέπες;
Γιατί  όταν μιλάει το χρήμα ξεχνάμε και πατρίδες, και Δημόσιο Συμφέρον κι άλλες τέτοιες αφηρημένες έννοιες…

Σίγμα

Υ.Γ. Είναι τόσο …«πατριώτες», που το θυμούνται μόνον όταν μας πωλούν την μούρη τους!!!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply