Δωρεὰν ἐξυπηρετήσεις στὶς ὑπηρεσίας τῆς νέας τάξεως

Την πιστοποιημένη ηλιθιότητα του Παρλαπίπα, που δεν μπόρεσε να διαγνώσει ένας Μητροπολίτης, χρησιμοποιεί ο ΣΚΑΙ για να απαξιώσει κάθε φωνή αντιστάσεως.

Δωρεὰν ἐξυπηρετήσεις στὶς ὑπηρεσίας τῆς νέας τάξεως 1

Ο Παρλαπίπας βγάζει χρήμα με διασπορά ψευδών ειδήσεων και παρασέρνει έναν μορφωμένο Μητροπολίτη, που δεν γνωρίζει πόσο γελοίος και ξεδιάντροπος μπορεί να είναι ένας Blogger που κυνηγάει το χρήμα.
Ένας Μητροπολίτης που δεν μπορεί να διακρίνει τις ουσιώδεις διαφορές μεταξύ ιστοσελίδων με περίεργα ονόματα, που πιστεύει ότι οι blogger είναι υπεύθυνοι ενημερωτές και ότι λογικά, θα κινδυνεύουν νομικά για διασπορά ψευδών ειδήσεων, φυσικά θα παρασυρθεί.

Τέτοιοι γελοίοι Blogger, που δουλεύουν για το σύστημα, δημιουργούν το απαραίτητο υπόβαθρο ώστε οποιαδήποτε παρέμβαση κατά της ελευθερίας του λόγου να είναι πλήρως δικαιολογημένη.
Με αυτούς τους γελοίους κυνηγούς εύκολου χρήματος, που συνήθως βρίσκονται και πίσω από υποθέσεις εκβιασμών, λόγω της υψηλής επισκεψιμότητας που επιτυγχάνουν, πολύ σύντομα οι εξουσιαστές θα βάλουν χέρι στο διαδίκτυο, περιορίζοντας και την πολυφωνία αλλά και την αποτελεσματικότητα ΜΗ συστημικών μέσων.

Ας μην δίνουμε δύναμη στους αναξιόπιστες κυνηγούς χρήματος.
Ας μην τσιμπάμε στο ίδιο δόλωμα ξανά και ξανά και ξανά, όπως αποδεικνύει περίτρανα η παραμονή της 5ης γενεάς Μητσοτάκη στην εξουσία.

Ακόμα κι εσύ που, στο χαλαρό και στην πλάκα, κοινοποιείς μία ψευδή είδηση που ΔΕΝ διασταυρώνεις, που δεν σε ενοχλεί η ανυπαρξία πηγής, είσαι πολύ χρήσιμος για το σύστημα. Η δική σου ηλιθιότητα, το δικό σου κυνήγι για μερικά like αυταρέσκειας είναι η δική σου δωρεάν παροχή υπηρεσίας, στο σύστημα που μειώνει τις δαπάνες της εξουσίας για την καλλιέργεια της βλακείας.

Δωρεὰν ἐξυπηρετήσεις στὶς ὑπηρεσίας τῆς νέας τάξεως 2

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply