Κρατώντας τὰ «ζῷα» στὸ …μαντρί!!!

 Βλέποντας τους επίδοξους «ανιδιοτελείς» εξουσιαστές, που ξέρουν από ελευθερία και δημοκρατία, καταλαβαίνει εύκολα κάποιος πόσο υποκριτικό και προσχηματικό είναι το ενδιαφέρον τους για το συμφέρον της κοινωνίας.
Καταλαβαίνει επίσης ότι από τέτοιους τύπους μπορεί να περιμένει μόνο βία, στην οποία έχουν συνηθίσει κι εθιστεί.

Αυτές οι οργανώσεις ψαρεύουν τα μέλη τους από τις κερκίδες των γηπέδων.
Από προβληματικά σπίτια, με προβληματική ψυχοσύνθεση και με σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Άνθρωποι που δεν έχουν κάτι να χάσουν.
Που η ζωή τους μπορεί να αποκτήσει ενδιαφέρον επιδεικνύοντας τα σημάδια από τα γκλομπ της Αστυνομίας ως παράσημα ανδρείας…
Που στο μυαλό τους γυρίζει συνεχώς ένα σενάριο ληστείας, δολοφονίας για μία καλή αρπακτή, που θα τους ξελάσπωνε μια και καλή..

Κρατώντας τὰ «ζῷα» στὸ ...μαντρί!!!1 Κρατώντας τὰ «ζῷα» στὸ ...μαντρί!!!2 Κρατώντας τὰ «ζῷα» στὸ ...μαντρί!!!3 Κρατώντας τὰ «ζῷα» στὸ ...μαντρί!!!4 Κρατώντας τὰ «ζῷα» στὸ ...μαντρί!!!5 Κρατώντας τὰ «ζῷα» στὸ ...μαντρί!!!6 Κρατώντας τὰ «ζῷα» στὸ ...μαντρί!!!7

Ο ένας θέλει να μας σώσει από τον άλλον…
Και οι δύο, μόλις βρεθούν στην εξουσία, θα σπεύσουν να χρησιμοποιήσουν τα ΜΑΤ εναντίον κάθε διαμαρτυρόμενης ομάδας πολιτών, διότι η Δημοκρατία βολεύει μέχρι να κερδίσουν τις εκλογές.
Μετά από μία εκλογική νίκη  πολύ ευχαρίστως αλλάζουν τους εκλογικούς νόμους και το Σύνταγμα για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην εξουσία.

Αυτοί οι …«φιλόσοφοι» με τα παλούκια και τα κράνη, που ξέρουν πώς να μας «σώσουν» από τους δράκους,  φροντίζουν ώστε ο μέσος φυσιολογικός και φιλειρηνικός πολίτης να επιλέξει να τον κυβερνήσουν υποχρεωτικά κάποιες από τις γνωστές οικογένειες της πολιτικής μαφίας, που δραστηριοποιούνται στον τόπο μας από το 1821.

Οι υπόγειες διασυνδέσεις των βίαιων «άκρων» με τα «κεντρώα» κόμματα επαληθεύονται πολύ συχνά καθώς χωρίς αυτά τα «μαντρόσκυλα» το μεγάλο κοπάδι του κεντρώου χώρου θα είχε σκορπίσει εύκολα.

Έτσι ακριβώς μας κατευθύνει το σύστημα. Τα άγρια και βίαια μαντρόσκυλα από δεξιά κι αριστερά φροντίζουν ώστε το κοπάδι να παραμένει γύρω από το κέντρο και να κάνει ότι ακριβώς θέλουν τα αφεντικά.

Σίγμα

(Visited 231 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Κρατώντας τὰ «ζῷα» στὸ …μαντρί!!!

 1. Μιας και το θιγεις το θεμα Σιγμουλη πρεπει να ξεκαθαρισει η κατασταση η οποια υφερπει απ’ το ’48.
  ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.
  Δεν νομιζεις οτι δεν πρεπει να μεινει ρουθουνι απο κομμουνι σ’ ολη την επικρατεια;
  Να ξεκαθαρισει η Πατριδα μας απ’ αυτο το καρκινωμα και τις εβραϊκες προεκτασεις του;

  Οι φωτο ομως που κοτσαρεις και θες αμμεσα να ταυτισεις ΧΑγιτες με τα απλυτα κοπροσκυλα του Cipra ειναι τουλαχιστον ατυχης.
  Ειδες κανα ΧΑγιτη να βαζει φωτιες, να πεταει μολοτωφ, να σπαει και να καταστρεφει δημοσια ή ιδιωτικη περιουσια;

  ΥΓ
  Ο σκυλος παντως εντυπωσιακος .
  Θα αγορασω κι εγω εναν για τα γελαδια μου.

 2. ‘Ερευνα…
  Εγκληματίες και μαμάκιδες Βορειων Προαστιων οι ακροαριστεροί!!

  Ανατρέπει όλα τα δεδομένα η νέα μελέτη της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Προστασία του Συντάγματος, η οποία επιχειρεί να αναλύσει το προφίλ ενός βίαιου ακροαριστερού.
  Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, ο μέσος ακροαριστερός ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 21-24, δεν έχει πάρει ποτέ απολυτήριο Λυκείου και συνήθως είναι άνεργος. Πρόκειται για μελέτη που “λερώνει” τη φήμη της ριζοσπαστικής αριστεράς και που
  σίγουρα προκαλεί πολλές αντιδράσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

  Το ενδιαφέρον όμως της έρευνας επικεντρώνεται στο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ακροαριστερών δε φεύγει ποτέ από το πατρικό σπίτι, αφού εξακολουθεί να ζει με τη μητέρα τους.

  Επιπλέον, ένας μεγάλος αριθμός των εγκλημάτων προέρχονται από ακροαριστερούς, αφού οι βίαιες πράξεις του από το 2009 μέχρι και το 2013 ανέρχονταν σε 1.523.

Leave a Reply