Κι ὁ Σταθάκης …«ἀθῷος»!!!

Κι ὁ Σταθάκης ...«ἀθῷος»!!!

Ο αγώνας για την πάταξη της διαφθοράς στον πολιτικό βίο, μόλις τώρα ξεκίνησε και όπως έλεγε και χθες ο …μπάμιας «θα χαθείτε στο μέτρημα.

* Στο αρχείο αποφάσισε να θέσει την υπόθεση του κ. Γιώργου Σταθάκη με τα ξεχασμένα 1.800.000 ευρώ και τα αδήλωτα 36 ακίνητα η Επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής, μόλις μία ημέρα μετά την συζήτηση στην Ολομέλεια για υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής.
* Η απόφαση ελήφθη με έξι θετικές ψήφους έναντι μίας. Υπενθυμίζεται ότι στην Επιτροπή συμμετέχουν ο κ. Γιώργος Βαρεμένος (πρόεδρος) και η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης από την ΝΔ και τέσσερις ακόμα εκπρόσωποι από την Δικαιοσύνη και την Τράπεζα της Ελλάδος.

Λεπτομέρεια:

Οι έρευνες περιορίστηκαν μόνο στα στοιχεία που προσκόμισε ο υπουργός και δεν επεκτάθηκαν σε άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών

Τόσο προκλητικοί, τόσο κωλοξεσκιμένοι;
Ναι, τόσο και παραπάνω από τόσο….

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

4 thoughts on “Κι ὁ Σταθάκης …«ἀθῷος»!!!

      • Το συστημα ε;
        Χμμμμμ, δεν θα διαφωνησω μαζι σου.

        Αλλα μιας και μπηκαμε στον μηνα, τι θαλεγες για μια επαναληπτικη 21η;

      • Ἐγὼ δὲν λέω… ἄλλοι ὅμως καὶ λὲν καὶ σχεδιάζουν καὶ θὰ μᾶς …φορέσουν τὰ σχετικά!!!

Leave a Reply