Κατάργησις στρατεύσεως γιά νά …σωθοῦμε;

Στην πρώτη εικόνα, βλέπετε το logo της «Φιλελεύθερης Συμμαχίας», στην οποία ηγείται ο Βαλλιανάτος-Soros, που συνεργάστηκε με Ποτάμι, Δράση, ΟΑΚΚΕ, Ουράνιο Τόξο κλπ.

Κατάργησις στρατεύσεως γιά νά ...σωθοῦμε;1

Βλέπετε την ατζέντα που πρακτικά προωθείται από όλα τα κόμματα, αναλόγως την περίσταση. Ανάμεσα στις «προτάσεις σωτηρίας » της κοινωνίας η κατάργηση της Στρατεύσεως.

Το Ισραήλ μπορεί να έχει και πυρηνικά όπλα…
Εμείς δεν χρειαζόμαστε ούτε σφεντόνες, για να μπορούν πάντα οι επικυρίαρχοι να επιβληθούν χωρίς να ρίξουν ούτε φωτοβολίδα.

Οι πράκτορες αφού κατέστρεψαν τα Δημόσια Πανεπιστήμια, ώστε να κάνουν χρυσές δουλειές τα πεντακάθαρα κολέγια της Ελίτ, προσπαθούν τώρα να καταστρέψουν και τον Στρατό, ώστε η φύλαξη της χώρας να μπορεί να ανατεθεί σε ιδιωτικές εταιρείες και ιδιωτικούς στρατούς, όπως η G4S, που ελέγχεται από τους επικυριάρχους.

Κατάργησις στρατεύσεως γιά νά ...σωθοῦμε;6 Κατάργησις στρατεύσεως γιά νά ...σωθοῦμε;5 Κατάργησις στρατεύσεως γιά νά ...σωθοῦμε;2 Κατάργησις στρατεύσεως γιά νά ...σωθοῦμε;3 Κατάργησις στρατεύσεως γιά νά ...σωθοῦμε;4

Θα έχετε προσέξει ότι καμμία κατάληψη, καμμία αφίσα και ούτε ένα σύνθημα γράφεται σε  ιδιωτικό Κολέγιο, όπου φοιτούν τα παιδιά των αριστερών εκατομμυριούχων.
Απηγορευμένη έννοια η κομματικοποίηση των Αμερικανικών Κολεγίων.

Αντιθέτως στα Δημόσια Πανεπιστήμια πληρωμένοι μεσήλικες φοιτητοπατέρες εκβιάζουν τα παιδιά των φτωχών ώστε να ενταχθούν στις κομματικές νεολαίες, για να περάσουν εύκολα τα μαθήματα και να πάρουν πτυχία, πριν γονατίσουν οικονομικά τις οικογένειές τους.

Αυτή την σαπίλα επιχειρούν να μεταφέρουν μεταξύ των στρατευμένων …«αυθόρμητοι αντιμιλιταριστές», που συνδέονται με όλες τις πρακτορίστικες ΜΚΟ της Μοσάντ και της CIA.

Γεμίσαμε χιλιάδες «αυτόκλητους» σωτήρες που δουλεύουν νύκτα-ημέρα «ανιδιοτελώς» για να μας …σώσουν από τους ιμπεριαλιστές …χορηγούς τους.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply