Ἕνας «κανίβαλος» ἡγέτης τῆς Al-Nusra σκοτώνεται στὴν Συρία

ΤΕΧΕΡΑΝΗ (FNA) – O Khaled Abu Saqqar, ένας διαβόητος ανώτατος ηγέτης της τρομοκρατικής οργανώσεως μέτωπο Al-Nusra, ο οποίος κέρδισε παγκόσμια αναγνώριση όταν έφαγε το 2013 την καρδιά και το συκώτι ενός νεκρού Συρίου στρατιώτη μπροστά στις κάμερες, ενώ ήταν διοικητής του FSA, σκοτώθηκε σε σφοδρή σύγκρουση με τον στρατό της Συρίας στην παράκτια επαρχία της Λατάκια.

Ο Khaled Abu Saqqar σκοτώθηκε στις επιθέσεις του συριακού στρατού ενάντια στις στρατιωτικές θέσεις του μετώπου Al-Nusra, Μετώπου στο βορειοανατολικό τμήμα της επαρχίας Λατάκια, την Τρίτη.

 

ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥ-ΗΓΕΤΗ ΩΣ ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ

ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥ-ΗΓΕΤΗ ΩΣ ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ

Ο Abu Saqqar ήταν μέλος στις Ταξιαρχίες Al-Farouq, που συνδέονταν με τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA) πριν από την ένταξή του στο μέτωπο Αl-Nusra .

 ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΕΝΩ ΕΥΡΙΣΚΕΤΟ ΕΝ ΖΩΗ, ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ


ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΕΝΩ ΕΥΡΙΣΚΕΤΟ ΕΝ ΖΩΗ, ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ

 

H στρατιωτική φάλαγγα του Αbu Saqqar έγινε στόχος του συριακού στρατού κατά μήκος της διαδρομής προς τα κουρδικά βουνά (Jabal Al-Akrad) στην βορειοανατολική Λατάκια.

Ο Abu Saqqar έγινε διαβόητος για το βίντεο, που τον δείχνει να τρώει το συκώτι ενός νεκρού Συρίου στρατιώτη στην επαρχία Χομς το 2013.

Σε μία σχετιζόμενη εξέλιξη, την Δευτέρα, ο εκπρόσωπος της τρομοκρατικής οργανώσεως μέτωπο Al-Nusra και άλλοι 19 μαχητές σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν στην κοινή αεροπορική επιδρομή των ρωσσικών και των συριακών μαχητικών αεροσκαφών στην βορειοδυτική επαρχία του Ιντλίμπ.

Ο Αbu Foras Al-Souri, ο γιος του και αρκετοί ανώτεροι διοικητές της Αλ-Κάιντα, που συνδέονται με το μέτωπο Αl-Nusra, συμμετείχαν σε μια μυστική συνάντηση στο χωριό Κafr Jales .

H συριακή και ρωσσική στρατιωτική αεροπορία, που είχαν συγκεντρώσει πληροφορίες από πράκτορες, εντόπισαν και στόχευσαν τον τόπο της συναντήσεως, με κατάληξη τον θάνατο του Al-Souri, του γιού του και άλλων 19 ανωτέρων διοικητών της τρομοκρατικής ομάδας.

Υπήρχαν πολλοί μη Σύριοι διοικητές ανάμεσα στους τρομοκράτες, που σκοτώθηκαν στην επίθεση.

Ο Al-Souri ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του μετώπου Al-Nusra και ένα από τα ανώτερα μέλη της Συμβουλευτικής Συνελεύσεως του Μετώπου.

O Al-Souri είχε συμμετάσχει στο πόλεμο του Αφγανιστάν το 1980 ως ένα από τα μέλη της Αλ-Κάιντα.
Είχε στενή σχέση με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

To παραπάνω άρθρο έχει σαφέστατο προπαγανδιστικό σκοπό, αλλά μας δίνει και πολύτιμες πληροφορίες.
Το μέτωπο Al-Nusra βρίσκεται στα πρόθυρα διαλύσεως και μετρά σοβαρές απώλειες στην ηγεσία του.

Ο νεκρός Abu Saqqar, όταν βρισκόταν στην ζωή, έβγαλε την καρδιά ενός νεκρού Συρίου στρατιώτη και την έφαγε, απειλώντας τους υπολοίπους Συρίους στρατιώτες ότι θα έχουν την ίδια μοίρα.

ΠΗΓΗ https://youtu.be/Vdt8dI-Xb9c

Την Δευτέρα έγινε και ο ίδιος θύμα της πρακτικής του, με ανάρτηση της φωτογραφίας του ως πτώμα, για να φοβηθούν οι ομοϊδεάτες του.

Αν παρατηρήσετε όμως το παραπάνω βίντεο, θα δείτε ότι ο νεκρός Σύριος σκόπιμα έχει καλυμμένο το πρόσωπό του, ενώ του «τρώνε» την καρδιά.

Η εικόνα έχει ως στόχο τον τρόμο του ανωνύμου αντιπάλου: του Συρίου στρατιώτη.

Αντίθετα στο σημερινό άρθρο, έχουμε το μεταφορικό «λυντσάρισμα» ενός επωνύμου ηγέτη με προσωπικές φωτογραφίες.
Η σκηνοθεσία δείχνει την παρέμβαση ειδικών στον ψυχολογικό πόλεμο και αυτό είναι μία άσχημη εξέλιξη.

Οι επόμενες φωτογραφίες, που θα αναρτηθούν μελλοντικά, θα είναι πιο σοκαριστικές και θα αφορούν σε άμαχο πληθυσμό.
Όταν τις δείτε, να αναμένετε άσχημες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Συρίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην αεροπορική επίθεση σκοτώθηκαν μάλλον είκοσι ξένοι ηγέτες του μετώπου Al-Nusra.
Όπως συνήθως, όταν υπάρχουν απώλειες, φτάνουν ενισχύσεις από το εξωτερικό.

Αυτή την φορά οι ενισχύσεις θα έρθουν από την Αφρική, μάλλον από την Λιβύη και την Αίγυπτο.
Ανάμεσά τους θα φθάσει και ένας, που θα γίνει διαβόητος για ξεκοίλιασμα εγκύων γυναικών και σφάξιμο παιδιών.

Η σχετική προφητεία αναφέρει ότι θα αναδειχθεί από την περιοχή της Δαμασκού, όπου θα φθάσει με 360 καμήλες από την Αίγυπτο.

Μέσα σ’ έναν μήνα από την άφιξή του θα αποκτήσει στρατό με δύναμη 30.000 ανδρών και θα αρχίσει διαδοχικά να συγκρούεται με όλους τους αντιπάλους του από διάφορα αραβικά κράτη.

Πότε θα γίνει αυτό;
H πρώτη πληροφορία αναφέρει ότι αυτό θα γίνει, όταν βγουν από το προσκήνιο οι αφρικανοί ηγέτες.

Αν έχουμε σύντομα επέμβαση ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στην Λιβύη για προστασία πετρελαιοπηγών ή για περιορισμό της αιτίας της λαθρομεταναστεύσεως προς την Ιταλία, οι Αφρικανοί ηγέτες θα αποχωρήσουν για να παν εκεί να πολεμήσουν ως ενισχύσεις.

Η δεύτερη πληροφορία είναι ότι θα κατεβεί από την Ανατολή ένας στρατός με μικρές μαύρες σημαίες και «θα σκοτώνουν όπως κανένας λαός δεν σκοτώθηκε ως σήμερα».

Η αναφορά μπορεί να σημαίνει χρήση βιολογικών ή πυρηνικών όπλων.

Η ένοπλη σύγκρουση στο Nαγκόρνο-Καραμπάχ, αν συμμετάσχουν στο μέλλον ρωσσικές δυνάμεις στο πλευρό της Αρμενίας ενάντια στα στρατεύματα του Αζερμπαϊτζάν, μπορεί να υλοποιήσει αυτήν την κάθοδο, ιδιαίτερα αν χρησιμοποιηθούν στην σύγκρουση όπλα μαζικής καταστροφής εκ μέρους της Ρωσσίας για την συντόμευση των σχετικών επιχειρήσεων ενάντια στο Αζερμπαιτζάν.

Σημειώνω ότι αν διεξαχθεί τελικά μία τέτοια σύγκρουση αυτό θα είναι αναπόφευκτο, καθώς το Αζερμπαϊτζάν συνεργάζεται στρατιωτικά τόσο με την Τουρκία (κάτοχος τεραστίου σε δύναμη στρατού), όσο και με το Ισραήλ (κάτοχος πυρηνικών όπλων και εξελιγμένης επιθετικής τεχνολογίας).

Ένας παρόμοιος πόλεμος μπορεί να υποδαυλισθεί από πολλές πλευρές, καθώς η αστάθεια στην περιοχή μπορεί να οδηγήσει στην αναβολή της κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου TANAP, ενισχύοντας ταυτόχρονα τα οικονομικά συμφέροντα ενεργειακών εταιρειών του Ισραήλ, της Ρωσσίας, αλλά και της Αγγλίας, που προωθούν σήμερα την εκμετάλλευση πεδίων φυσικού αερίου εκτός Aζερμπαϊτζάν.

H XAΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΤΑΝΑP AΠΑΙΤΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΓΚΟΡΝΟ-ΚΑΡΑΜΠΑΧ, ΚΑΘΩΣ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.

H XAΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΤΑΝΑP AΠΑΙΤΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΓΚΟΡΝΟ-ΚΑΡΑΜΠΑΧ, ΚΑΘΩΣ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.

Η μεταβατική περίοδος μέχρι τις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές, όσο και το δημοψήφισμα στην Αγγλία για ενδεχόμενο Brexit, θα διευκολύνει τις εξελίξεις προκαλώντας γενικότερη οικονομική και πολιτική αστάθεια και έλλειψη ταχέων αντανακλαστικών στην αντιμετώπιση «απρόβλεπτων» και ραγδαίων εξελίξεων.

Οι προϋποθέσεις για την εξέλιξη των γεγονότων σύμφωνα με τις προφητείες υπάρχουν σήμερα.
Ας ελπίσουμε όλοι ότι δεν θα δούμε τις εξελίξεις αυτές έως τα μέσα του εφετεινού Ιουλίου…

Son ofEon

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply