Οἱ δημοσκοπήσεις μᾶς δείχνουν τόν δρόμο;

Όχι ότι είχα κάποια αμφιβολία πως αυτός ο ελληνικός χυλός είναι τελείως μαλάκας αλλα΄με ξενέρωσε εντελώς αυτή η δημοσκόπηση που είδε το φώς της δημοσιότητας.

Οἱ δημοσκοπήσεις μᾶς δείχνουν τόν δρόμο;

  • Διαφορά 6 εκατοστιαίων μονάδων ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Pulse που έγινε για λογαριασμό του Action24
  • Στην ίδια έρευνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταγράφει προβάδισμα 7% έναντι του Αλέξη Τσίπρα στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία (30%-23%), ενώ στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ κατά 18 μονάδες (50%-32%).
  • Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων θεωρεί ότι το κλίμα στην οικονομία θα βελτιωθεί μετά το κλείσιμο της αξιολογήσεως, με ποσοστό 49% έναντι 44%.
  • Όταν οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στην παραμονή της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στην διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, επιλέγουν σε ποσοστό 47% τις πρόωρες εκλογές και σε ποσοστό 32% την παραμονή της σημερινής κυβερνήσεως.

Εσείς τώρα, οι υπόλοιποι, που δεν συμπεριλαμβάνεστε σε αυτά τα ποσοστά, καλόν είναι να μην περιμένετε κάποια σωτηρία και να μη χάνετε τον στόχο:
Γ@μήστε τους, άμα μπορείτε, όλους

Ῥούσσης Νῖκος

Σημείωση: Πολιτικές αναλύσεις του κώλου δεν θα γίνονται δεκτές και οι συντάκτες τους θα προπηλακίζονται δεόντως….

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply