Προσφυγόπουλα γιὰ «σφαγεῖα» καὶ γιὰ παιδεραστία!!!

Ναι μωρέ, σιγά μη σεβαστώ την απεργία…
Εδώ γίνονται αποκαλύψεις και αυτοί κτενίζονται….

Προσφυγόπουλα γιὰ «σφαγεῖα» καὶ γιὰ παιδεραστία!!!

Στο «σφαγείο» για όργανα ή σεξουαλική εκμετάλλευση τα παιδιά προσφύγων

Σε μία ανερυθρίαστη ομολογία προέβησαν, ενώπιον της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών του Ευρωκοινοβουλίου, οι εκπρόσωποι της Europol, του Οργανισμού Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ και της ΜΚΟ Missing Children Europe, που είχαν την … «καλοσύνη», να ενημερώσουν τους ευρωβουλευτές για την τύχη των 10.000 παιδιών προσφύγων που έχουν χαθεί στην Ευρώπη και αγνοούνται.

Υπάρχει φόβος, είπαν, κάποια απ’ αυτά τα παιδιά να έχουν γίνει αντικείμενο εκμεταλλεύσεως από εγκληματικές συμμορίες που ασχολούνται με την εμπορία ανθρωπίνων οργάνων ή να χρησιμοποιούνται για σεξουαλική εκμετάλλευση ή, τέλος, να εξαναγκάζονται στην επαιτεία ή σε εγκληματικές πράξεις.

Βέβαια, συμπλήρωσαν, για να «χρυσώσουν» το… χάπι, υπάρχει και το ενδεχόμενο, κάποια απ’ αυτά τα παιδιά να εξαφανίσθηκαν οικειοθελώς, αναζητώντας φίλους ή τις οικογένειές τους ή εξαιτίας της απογνώσεως που τα κατέλαβε, κατά την διάρκεια των δυσκίνητων διαδικασιών χορηγήσεως ασύλου και της κρατήσεώς τους στα κέντρα υποδοχής.

Κατασυγκινημένοι οι παριστάμενοι ευρωβουλευτές, ζήτησαν από τους εν λόγω εκπροσώπους να συνεργασθούν διασυνοριακά και να βρούν γρήγορα αυτά τα εξαφανισμένα παιδιά!

… και η «φιλική» αυτή συζήτηση, έληξε έτσι ακριβώς όπως άρχισε:

Ήσυχα και χωρίς εντάσεις.

Στρασβούργο

Νίκος Ρούσσης
 reporter.gr

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply