Ἡ μαφία ἔχει δικούς της …νόμους!!!

Όπως σας έχω πεί επανειλημμένως και από την πρώτη ώρα που αυτοί οι άχρηστοι άρχισαν να λέν ότι θα σκίσουν τα μνημόνια και η άλλη η τρελλή ότι θα ισοσκελίσει το επωνείδιστο χρέος με τις γερμανικές επανορθώσεις, η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία….

Τουτέστιν μεθερμηνευόμενον και σύμφωνα με τους άγραφους κανόνες της πιάτσας, όταν χρωστάς και δεν πλερώνεις, οι δανειστές-τοκογλύφοι, σου στέλνουν κάποιους μαντατοφόρους και σου λεν, με το καλό, να κοιτάξεις να δείς τι θα κάνεις για να εξοφλήσεις μέρος του χρέους σου.

Ἡ μαφία ἔχει δικούς της ...νόμους!!!

Άμα εσύ κάνεις την κορόϊδα και υπαινίσεσαι ότι δεν θα πληρώσεις, βάζουν τα μέσα και σου παίρνουν το αμάξι και αμέσως μετά σου παίρνουν και το σπίτι.

Άμα συνεχίσεις να …υποτροπιάζεις και να νομίζεις ότι τους δουλεύεις, σε βάζουν κάτω, σε πατούν στην κοιλία και σου βγάζουν  τα άντερα από τον κώλο.

Και άμα, ούτε με αυτά συνετισθείς, σου κόβουν τα δάκτυλα και στο τέλος σου παίρνουν το κεφάλι και βάζουν άλλον στην θέση σου, για να πληρώσει το χρέος.

Περισσότερα από 326 δισεκατομμύρια ευρώ είναι αυτά. Λέτε ότι η ευρωπαϊκή μαφία θα μας τα χαρίσει κορόϊδα;
Επειδή, δηλαδή, χορεύατε σαν αρκούδια στις πλατείες;

Ῥούσσης Νῖκος

εἰκόνα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply