Ἀνοικτὴ ἐπιστολὴ

Ανοικτή Επιστολή

Προς όλα τα μ@υνόπανα της ελληνικής δημοσιογραφίας, που κατοικοεδρεύουν στην ΕΣΗΕΑ και στην ΠΟΕΣΥ αλλά και πρός όλους όσους υπεραμύνονται της απεργίας των δημοσιογράφων, όντας οι ίδιοι βολεμμένοι και αμειβόμενοι σε κρατικά μέσα ενημερώσεως.

Προς όλα εκείνα τα πρώην συριζόπανα του δημοσιογραφικού κλάδου που, πετώντας τώρα από επάνω τους την προβειά του αριστερού μαλάκα που είχαν, περιστασιακά, φορέσει, κατηγορούν τα παιδάκια των 200 ευρώ τον μήνα που δουλεύουν, σε συνθήκες γαλέρας, στα ιντερνετικά δημοσιογραφικά σάιτς του Θέμου, του Κούλογλου και του Αλαφούζου ως κοινούς απεργοσπάτες.

Προς όλες, κυρίως, τις εμμηνοπαυσικές κυρίες, που αφού έκαναν δημοσιογραφική καριέρα ως γκόμενες διευθυντών συντάξεως, πέρασαν κάτι φεγγάρια από τις επιτελικές θέσεις της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ χωρίς να κάνουν τίποτα, τώρα, βγαίνοντας από το λάκκο της απόλυτης αφάνειας όπου είχαν περιπέσει, το παίζουν επαναστάτριες και υπέρ μιας απεργίας, που δεν φαίνεται κάποιον να ωφελεί.
Αφού, λοιπόν, έχετε «αρχίδι@» (κυριολεκτικώς για τους άνδρες και μεταφορικώς για τις γυναίκες), γιατί δεν αποφασίζετε να βγάλετε μία νέα «Αδέσμευτη Γνώμη», όπου θα γράφετε την απόλυτη αλήθεια, σ’ αυτόν τον μαλάκα τον λαό που έχει χάσει τον μπούσουλα, και να την μοιράζεται δωρεάν.

Να κάνετε την διαφορά ρε κοροϊδα…
Να σπάσετε το μονοπώλιο της πληροφορήσεως, από τους νταβατζήδες της ενημερώσεως.
Να ξεβρακώσετε κυβέρνηση, αξιωματική αντιπολίτευση και τα άλλα πολιτικά κόμματα, που κοροϊδεύουν την κοινωνία και δεν την πληροφορούν για τα δεινά που έρχοναι.
Και να αποκτήσετε την χαμένη σας αξιοπιστία έναντι του λαού, ρε μουνόχαυλοι.

Και μα τον Χριστό….
Θα δανεισθώ, θα κόψω τον λαιμό μου, για να βρώ λεφτά να κατέβω Αθήνα και να γράψω ότι μπορώ σ ένα τέτοιο φύλλο και να το μοιράσω στον κόσμο, χέρι με χέρι, όπως το 1975!

Πριν τρία χρόνια, όμως, ελεεινά Συριζόπανα, ξαναβγάλατε φύλο της «Αδεσμευτης Γνώμης», για να στηρίξετε τον δίκαιο αγώνα των εργαζομενων της ΕΡΤ, που την ξανάνοιξε ο Τσίπρας και βόλεψε τα δικά σας παιδιά.

Ἀνοικτὴ ἐπιστολὴ

Ρεεεεεεεε
Δεν πάτε να γ@μηθείτε, ξεσκιμένες κουφάλες, παραμυθάδες του κερατά.

 

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply