Σὰν τὰ ποντίκια ἐξαφανίζονται οἱ …«νεοσωτῆρες»!!!

Σαν τα ποντίκια πηδούν από το βυθιζόμενο καράβι
Αυτός, λέει, ονομάζεται Νίκος Στουπής, Στουπιάς, Σουπιάς ή κάπως έτσι, ήταν γραμματέας στο υπουργείο αγροτικής αναπτύξεως και παραιτήθηκε, γράφοντας….

Σὰν τὰ ποντίκια ἐξαφανίζονται οἱ ...«νεοσωτῆρες»!!!

«Για λόγους ανυπέρβλητους, αυστηρά προσωπικούς και επαγγελματικούς, είχα διατυπώσει προς τον Υπουργό Αγροτικής Αναπτύξεως και τον Πρωθυπουργό της χώρας αίτημα αντικαταστάσεως από την θέση του Γενικού Γραμματέα εδώ και σαράντα ημέρες. Οποιαδήποτε διαφορετική ερμηνεία της επιλογής μου αυτής δεν έχει ουδεμία βάση.»

Ναι ρε ….Σουπιά σε πιστεύουμε. Άλλωστε το πρόσωπο του ανθρώπου είναι σπαθί ρε!
( Πάλι στον…Γκαυλαντιζόν θα τρέχω)

Ῥούσσης Νῖκος

Σημείωσις α’

O έχων όψιν βαρέος πάσχοντος, Νίκος Στουπής, ο πρόσφατα παραιτηθείς ΓΓ του υπουργείου Αγροτικής Αναπτύξεως και κομματάρχης του Βαγγέλη Αποστόλου στην Εύβοια, όπου εκλέγεται ο υπουργός και επί της ουσίας ο άνθρωπος που ελέγχει ολοκληρωτικά τον εκλογικό μηχανισμό του υπουργού, έσπασε την σιωπή του και ξεσπά:

«Πιστεύω απόλυτα στη μακροημέρευση της κυβέρνησής μας και σε θετικά αποτελέσματα των ιστορικών ευθυνών που έχει αναλάβει. Ευελπιστώ σε επόμενη φάση να έχουν εκλείψει οι αιτίες των προβλημάτων που με απασχολούν και να ξανασυμμετάσχω ενεργά και ανεξαρτήτου θέσεως στην συλλογική μας προσπάθεια».

Ο Νίκος ο Ρούσσης, που κατηγορήθηκε ότι αδίκως έβαλε εναντίον του συνονόματού του, τα πήρε στο κρανίο και δηλώνει:

«Άντε και γαμήσ@υ αμετανόητε συριζόκαυλε, γύρνα στην γεωπονία και στην καταπολέμηση του δάκου με εισαγόμενα φυτοφάρμακα και πες μας, τι λοβιτούρα πήγες να κάνεις στην συνάντηση με τους τραπεζίτες και σε παραίτησε το λαμόγιο ο υπουργός σου».

Σημείωσις β’

…και τώρα κάτι δικό μου, με τα «δικά μου λόγια»

Αχός βαρύς ακούσθηκε και πολλά ντουφέκια και μπράβο έπεσαν στο φέϊσμπουκ και στις δημοσιογραφικές ιστοσέλίδες επειδή, η εν λόγω εικονιζομένη καραφλή καριόλα, παραιτήθηκε από την αμοιβομένη θέση του συμβούλου στο ΔΣ του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, διαμαρτυρόμενος, λέει, για το ασφαλιστικό κατά των δημοσιογράφων.

Σὰν τὰ ποντίκια ἐξαφανίζονται οἱ ...«νεοσωτῆρες»!!!2

Όταν είχε έλθει στο Στρασβούργο, ως απεσταλμένος της Ελευθεροτυπίας, φορώντας ένα μπορσαλίνο και σέρνοντας μια γκόμενα μαζί του, τον δέχθηκα στο σπίτι μου, του παραχώρησα το γραφείο μου και τον υπολογιστή μου για να στείλει ΜΙΑ και μόνη ανταπόκριση του κώλου στην εφημερίδα και τού έκανα το τραπέζι στο La Cocote, ομού μετά της γκόμενας.

Καθάρισε μ’ ένα ευχαριστώ και επέστρεψε στην πατρίδα, αποχωρώντας αργότερα από την Ελευθεροτυπία, παραμένοντας όμως φίλος μου σ’ αυτήν την φεϊσμπουκική γαλέρα.

Κάποια στιγμή πληροφορήθηκα ότι είχε επιλεγεί από τους αριστεροχριστιανιστές να κάνει τον σύμβουλο στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων όπου, με εντολή Τσίπρα-Παπά-Σακελαρίδη πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του είχε αναλάβει ο μεγαλύτερος γλείφτης των Συριζαίων ο Μιχάλης Ψύλος.
Αυτός, που επικαλέσθηκε ΣΥΜΦΩΝΗ γνώμη ΟΛΩΝ των μελών του ΔΣ του ΑΠΕ, για να με απολύσει από τη θέση του ανταποκριτή του Πρακτορείου στο Στρασβούργο, όχι γιατί είχε παράπονα από την δουλειά μου (αυτό φαίνεται άλλωστε και τώρα που τους έχω γαμήσ@ι) αλλά διότι τέτοιες εντολές είχε από τον καροτάκια και την παρέα του.
Συναίνεσε, δηλαδή, ο εν λόγω συριζοκάριολος, στο να στερηθώ τα 800 ευρώ που έπαιρνα τον μήνα από το ΑΠΕ και πλήρωνα το νοίκι μου και να απαξιωθώ, ως άχρηστος, στα μάτια της δημοσιογραφικής κοινωνίας, που επίσης γαμιέτ@ι και γι΄ αυτό καμία αριστερή ή δεξιά πούστρα δεν αντέδρασε.

Αλλοι έσπευσαν να του πούν μπράβο που βρήκε το θάρρος και παραιτήθηκε και να επικροτήσουν την ενέργειά του.
Εγώ που κατάλαβα τι κουφάλα είναι και θεωρώ ευνόητο ότι, μ αυτήν του την ενέργεια κάτι άλλο σκαρώνει, το μόνο που μπορώ να του πώ είναι:
«Άντε γαμήσ@υ Γρηγόρη Ρουμπάνη και χαράμι το κρασί που σε κέρασα βρε παλιομαλάκα.»

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply