Δωρεάν προβολή στά Μ.Μ.Ε.;

Μετά την πρόσφατη αγιογραφία του Κούλη, που στο ξεκούδουνο έστησε ο αμερικλάνος Dalibor Rohac, στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Politico Europe, νομίζω ότι ήλθε πλέον η ώρα να δράσουν οι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι της χώρας και να μας πληροφορήσουν, όχι μόνον το πόσο «κόστισε» αυτή η αγιογραφία αλλά επίσης και για το πόσο «κόστισαν»….

Δωρεάν προβολή στά Μ.Μ.Ε.;

* Οι δεκάδες τηλεοπτικές και άλλες συνεντεύξεις που «παρεχώρησε», στο πρόσφατο παρελθόν, ο γίγας της οικονομικής σκέψεως Βαρουφάκης, σε οποιονδήποτε μίλαγε Γαλλικά, Αγγλικά ή Σουαχίλι.
* Τα άρθρα του 14ου αντιπροέδρου της ευρωβουλής και ευρωβουλευτή του Σύριζα Δημήτρη Παπαδημούλη, σε εφημερίδες της Αργεντινής, της Ζιμπάμπουε, της Βενεζουέλας και σε οικογενειακής κυκλοφορίας περιοδικά στην Ευρώπη.
* Οι συνεντεύξεις του «μπάμια που θα άλλαζε την Ευρώπη», σε ξενόγλωσσες εφημερίδες και μίντια ενώ είναι γνωστό πως μιλάει μόνον …αρβανίτικα, μπερδεύει τα πρόσωπα και τις τοποθεσίες και στερείται καλλιτεχνικώς.

Καθόσον, εξ όσων μετά βεβαιότητας γνωρίζω, ο τηλεοπτικός χρόνος και ο …χώρος σε εφημερίδες και περιοδικά της Ευρώπης αλλά και όλου του κόσμου, δεν προσφέρεται για φιλοξενία στον πάσα έναν μαλάκα αλλά …πωλείται.
…και μάλιστα τοις μετρητοίς.

Αν εσείς, τώρα, έχετε άλλη άποψη, μπορείτε να την …έχετε.

Ῥούσσης Νῖκος

εἰκόνα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply