Περὶ τοῦ 14ου ἀντιπροέδρου τῆς εὐρωβουλῆς

Δημ. Παπαδημούλης στην Ελβετική εφημερίδα Südostschweiz:
«Η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι πλέον απομονωμένη.
Στην Ευρώπη προχωρεί μια αργή, σταδιακή μετατόπιση -από την δογματική λιτότητα, στην ανάπτυξη».

Περὶ τοῦ 14ου ἀντιπροέδρου τῆς εὐρωβουλῆς3

Δημήτρης Παπαδημούλης από …μέσα του: «Αφήστε ρε νάχουμε μια πόρτα ανοικτή με τους Ελβετούς, μπας και σπρώξουμε τίποτα από τα μπαζωμένα σε λογαριασμούς ελβετικών τραπεζών. Για τέτοια ρίσκα είμαστε τώρα;»

12 Μαΐου 2016

«Από τις υψηλότερες καταθέσεις εμφανίζει ο Δημήτρης Παπαδημούλης, τότε βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα Ευρωβουλευτής με το ίδιο κόμμα, όπως προκύπτει από το Πόθεν Έσχες του.
Συνολικά, σε οκτώ τραπεζικές καταθέσεις, που είναι συνδικαιούχος με τη σύζυγό του, εμφανίζει ποσά ύψους 543.200 ευρώ. Στην δήλωση της περασμένης χρονιάς ανέρχονταν σε 499.000 ευρώ»
(Απόσπασμα από το πόθεν έσχες του)

Περὶ τοῦ 14ου ἀντιπροέδρου τῆς εὐρωβουλῆς2

Έτσι εξηγείται που έχει …απεριόριστο χρόνο και κάθε ημέρα δίνει συνεντεύξεις σε δυο-τρία ΜΜΕ και βάζει έναν ….Σκαραμαγκά, που έχει για «δουλάκι» του στις Βρυξέλλες, να μας ζαλίζει κάθε μέρα τ’ αρχίδι@ με τις παπαριές που ξεστομίζει, εντός και εκτός ευρωβουλής, και μάλιστα με …«αγωνιστικούς χαιρετισμούς»
(Το εύλογο συμπέρασμα)

11 Μαΐου 2016

Όσο ζεί μαθαίνει κανείς…
Μόλις ΤΩΡΑ πληροφορήθηκα ότι, η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Αργεντινής, ονομάζεται CLARIN (ελπίζω να μην έχει κάποια σχέση με το …κλαρίνο και ότι, μέσω αυτού υπονοείται).
Ότι σήμερα, σ’ αυτήν την εφημερίδα φιλοξενείται άρθρο του 14ου αντιπρόεδρου της Ευρωβουλής Δημήτρη Παπαδημούλη, σχετικά με την παγκοσμιότητα του προσφυγικού ζητήματος.
…και τρίτον ότι, τις παραπάνω συγκλονιστικές πληροφορίες, τις κοινοποιεί, στους Έλληνες χαχόλους, ένας …Σκαραμαγκάς, από το γραφείο του ευρωβουλευτή στας Βρυξέλλας και τις «συνοδεύει» , όπως συνηθίζει, «με αγωνιστικούς χαιρετισμούς»!
Δεν βλέπω καμμία σωτηρία…..

Περὶ τοῦ 14ου ἀντιπροέδρου τῆς εὐρωβουλῆς1
18 Ἀπριλίου 2016

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply