Συριζολούγκρες…

Συριζολούγκρες...Μήπως πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, κουκούμαυλοι βρωμοσυριζαίοι;
Αρχίζοντας από τους ποιούς ψηφίσατε και ποιοί σας κυβερνούσαν, δεκαέξη μήνες τώρα, σταυλίσια ζώα…

Ο Βαρουφάκης, που τόσο του γλείψατε τα ανύπαρκτα του αρχίδι@, γιατί έκανε τον μάγκα στα Γιουρογκρούπια και στις «σκληρές διαπραγματεύεις», αποδείχθηκε μία ρουφιάνα λούγκρα που κάρφωσε τον …Μπάμια, ότι του είχε δώσει εντολές να εκβιάζει τους ευρωπαίους μαφιόζους με το Grexit.
Αναμφίβολα λάθος επιλογή και μεγάλη μαλακία η άνευ όρων στήριξή του, που την πληρώσαμε ακριβά οι νοήμονες.

Τον δυστυχή τον Παναότη τον Λαφαζάνη που, προφανώς κι αυτός κατόπιν εντολών του …Μπάμια, ετοιμαζόταν να κάνει ντού στο νομισματοκοπείο και να μας φέρει σε ρούβλια, την προκαταβολή από τον αγωγό ΤΑΠ, ο άλλος τον έστειλε στα αζήτητα και μείνατε εσείς με την π@ύτσα (της επιστροφής στην δραχμή) στο …χέρι.
Ευελπιστεί, όμως, αυτός ο δυστυχής ότι, στις επόμενες εκλογές θα μπουκάρει στην Βουλή, ως ο μόνος αντιμνημονιακός που έχει ψηφίσει όλα τα προηγούμενα μνημόνια, και δεν θα χρειασθεί να ψάξει, για πρώτη φορά, στην ζωή του για καμμιά δουλίτσα στην πραγματική οικονομία.

Η άλλη, η πάσχουσα από σχιζοφρενικό βοναπαρτισμό, που την έκαναν και Πρόεδρο της Βουλής, πήρε κι αυτή τον …πούλο και τώρα μοιράζει στους μαθητές αντίτυπα της εκθέσεως για το επωνείδιστο και παράνομο χρέος, και ευελπιστεί ότι, του «αγίου π@ύτσου ανήμερα» οι Γερμανοί θα μας καταβάλλουν τις πολεμικές επανορθώσεις.
Συμπλεύστε με την ….Πλεύση της και θα κονομήσετε.

Ο άλλος, ο μέγας αρχηγός και αριστερός, που θα άλλαζε την Ευρώπη και όλον τον κόσμο, έχει καταντήσει ζήτουλας και γλειφτροκώλης των θεσμών, υπογράφοντας τα πάντα, χώνοντας σας βαθειά στο κώλο το αγγούρι της λιτότητας, ευελπιστώντας ότι θα πάρει τα ψίχουλα της δόσεως, να βουλώσει καμμιά τρύπα.
Τώρα, λέει, σχεδιάζει, μόλις περάσει και τα μέτρα του …«κόφτη», να ανασχηματίσει τον Θίασο που κυβερνά, με άφθαρτα πρόσωπα από τα μπάζα της πολιτικής νομεγκλατούρας, όντας βέβαιος ότι κι αυτά θα τα καταπιείτε αμάσητα, όπως κάνουν οι έμπειρες πουτάνες στην ιεροτελεστία της πίπας.

Την ίδια ώρα, τα καϊνάρια του στην κυβέρνηση, άλλα λένε την μια και άλλα λένε την άλλη, με τον Σκουρλέτη να μένει ικανοποιημένος με την μίζα που πήρε για να εγκρίνει τελικά την επένδυση στις Σκουριές, με τον Φίλη να γλείφει τα @ρχίδια της Εκκλησίας για να προχωρήσει στην θρησκευτική ανέλιξη της Παιδείας, με τον Σταθάκη να μην λέει να θυμηθεί που στο διάολο έβαλε αυτό το ένα εκατομμύριο ευρώ και με τον Δρίτσα να λέει ότι δεν υπέγραψε για την εκποίηση του λιμανιού του Πειραιά, όντας μπροστά στην υπογραφή που έβαλε το αφεντικό του.
Με τον Φλαμπουράρη, να πίνει την φραπεδιά του και …ρευόμενος να συντονίζει το ανύπαρκτο κυβερνητικό έργο και με τον μασελοφόρο Δραγασάκη, να ονειρεύεται ξύπνιος ότι έρχεται η ανάπτυξη.

Ύστερα απ όλα αυτά τα αδιαμφισβήτητα, ανακύπτει το εξής εύλογο ερώτημα:
Γιατί ρε μέλη αυτής της μεταλλαγμένης και γαμ@μένης συριζορουφιανοκωλόφαρας δεν …αυτοκτονείτε, να μας γλυτώσετε και από τον μπελά της …γενοκτονίας;
Αει γαμήσου ρε ΣΥΡΙΖΟΠΑΝΟ!

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Συριζολούγκρες…

Leave a Reply