Χαμένες ψῆφοι…

Χαμένες ψῆφοι...

Έλλειμμα συνειδήσεως.
Αν σε κάτι μπορεί άνετα να καταλήξει ως συμπέρασμα, από την (προ) χθεσινή ψηφοφορία στην Βουλή, ο πολίτης που έχει σώας τας φρένας του και δεν έχει προσβληθεί από την γενικευμένη ίωση της μαλακοκαυλιάσεως, είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τους 300 εθνοπατέρες δεν έχει συνείδηση.

Διότι κατέστη πασιφανές ότι όλα αυτά τα εκλεγμένα βοοειδή – με δημοκρατικές προπαντός διαδικασίες- δεν ψήφισαν κατά συνείδηση αλλά σύμφωνα με την γραμμή που πήραν από τα κόμματα στα οποία ανήκουν.
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν βρέθηκε, ως άλλος Αλέξανδρος Παναγούλης, να αποχωρήσει από την Βουλή, καταγγέλοντας ως φάρσα, όλη αυτή την «στημμένη διαδικασία», όπου οι 153 ψήφισαν «ναι σε όλα», οι περισσότεροι από τους υπολοίπους «όχι σε όλα» και κάποιοι άλλοι «όχι επί της αρχής, ναι σ’ εκείνο, όχι στο άλλο και κατά την εισήγηση του κόμματος».
Υπήρξαν και κάποιοι πανηλίθιοι που δήλωσαν «παρών» στην όλη διαδικασία της ψηφοφορίας, λες και ο κοσμάκης είχε στραβομάρα και δεν έβλεπε ότι είναι εκεί…παρόντες.

Υποθέτοντας ότι ο βουλευτής, καμαρώνοντας και λέγοντας ότι ψηφίζει κατά συνείδηση, εννοεί ότι ψηφίζει με βάση την συνείδηση και την απαίτηση που του μεταλαμπάδευσαν, με την ψήφο τους, οι ψηφοφόροι του, κατέστη επίσης προφανές ότι άπαντες έγραψαν στα αρχίδι@ τους ή στο μ@υνί τους, την εντολή των ψηφοφόρων τους, καθόσον οι μεν που ψήφισαν τους αριστεροχριστιανιστές προφανώς και δεν ήθελαν την χώρα και το μέλλον τους σιδηροδέσμια για τα επόμενα 99 χρόνια και οι δέ που ψήφισαν τους άλλους, περίμεναν μία «κατά συνείδηση» πιο δυναμική αντίδραση, στα δρώμενα που απεργάζεται, με κοινοβουλευτικό μανδύα, η Χούντα του …Ζαβού.
Η ψήφος ΟΛΩΝ λοιπόν πήγε χαμένη αφού χρησιμοποιήθηκε κατά το δοκούν από τους βουλευτές και ερμηνεύθηκε κατά τις …εισηγήσεις των κομμάτων.

Αφού, λοιπόν, σας ἐτριψαν στην μάπα την περιφρόνησή τους προς την ψήφο σας, εσείς γιατί να πάτε να ξαναψηφίσετε;
Για να στείλετε στην νέα Βουλή, κάποιους άλλους που θα είναι κατά την άποψη της κυρά Μαργιωρής από την Ανω Ραχούλα, καλλίτεροι από δαύτους ή για να στείλετε κάποιους που θα έχουν προλάβει στο μεταξύ να αλλάξουν πολιτικό κουστούμι;

Απαντήσεις του στύλ «το δικαίωμα της ψήφου είναι δημοκρατική κατάκτηση», «η αποχή ευνοεί τα μεγάλα κόμματα» και διάφορα άλλα γνωστά, αποτελούν πρώτης τάξεως αφορμή να δουλέψουν και οι …γιατροί.
Που θα συνταγογραφήσουν νέα λίστα φαρμάκων και εμβολίων, για περιορισμό των επιπτώσεων της μαλακοκαυλιάσεως στην πλειοηφία των νεοελλήνων που νομίζουν ακόμη, ότι με την ψήφο τους επηρεάζουν την πολιτική και το μέλλον του τόπου.

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Χαμένες ψῆφοι…

  1. Μαλακοκαυλη Ρουσση ΨΗΦΑ Χρυση Αυγη, μπας και δεις ασπρη μερα;
    Τι καθεσαι και μουρμουρας εκ του μακροθεν;
    Δηλαδη ο ακομα και ανικανος υποτιθεται δολοφονος, ανεπαγγελτος ΠαναγουλιΑς (ετσι γουσταρω να τον λεω) ΤΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ που εφυγε απ’ την βουλη;
    Τους εκανε τα 3-2;

    • Τὸν Ῥούσση δὲν τὸν ἀγγίζουν αὐτά. Ἕχει φάει πολλοὺς Παναγοῦλιες στὴν μᾶπα.
      Ἡ βουλὴ τους εἶναι ἡ σκηνὴ ποὺ βλέπουμε ἐμεῖς καὶ πίσω της συμβαίνουν πολλά, ἀλλὰ ὄχι ὅλα. Πάντως ἐμεῖς βλέπουμε παλιάτσους.
      Τέλος ἐμεῖς ποὺ πιστεύουμε πὼς ψηφίζουμε, ἂς πᾶμε νὰ δοῦμε ποιὰ ἑταιρεία (καὶ ποιῶν ἰδιοκτητῶν) εἶναι αὐτὴ ποὺ κάνει τὶς καταμετρήσεις τῶν ψήφων.

Leave a Reply