Χάνοντας τὸν λογαριασμὸ στὸ …ξεπούλημα!!!

Τ(ι)ούτοι δω οι σαλονάτοι… παρα-μορφωμένοι μαλακοαστοί που’χετε μπομπάρει το κοινοβολευτήριο που εκπροσωπεί την ξεφτίλας σας, εκτός απο αλητήριοι κηφήνες είναι και πανηλίθιοι…

Τις προάλλες για παράδειγμα, αναφερόμενος στο νέο ΤΑΙΠΕΔ, ο Λεβέντης έλεγε πως το κτίριο της Αστυνομικής Διευθύνσεως τίθεται σε κίνδυνο εκποιήσεως… και τ’αλλα τα σούργελα απο κάτω παλαμοκροτούσαν. Ένας δε βρέθηκε να του πει μια κουβέντα… (που’ναι ανοικτές οι κάμερες, κάτι).

Δεν ξέρω εάν το θυμάται το φιλοθεάμον -του παρλαμενταρισμού κοινό- αλλά το εν λόγω κτίριο, έχει ήδη πουληθεί στο επενδυτικό fund Fairfax και πληρώνουμε κι ενοίκιο στους Καναδούς απο το 2013 !!!… που το «σκότωσε» πακέτο μαζί με άλλα ακίνητα του Δημοσίου η ευρω-σωτήριος κυβέρνηση Σαμαρά!

Χάνοντας τὸν λογαριασμὸ στὸ ...ξεπούλημα!!!

Εδώ μιλάμε ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ κι απ’τηβ μανία τους να μεσιτέψουν Πατρίδα, τούτα τα λιγούρια της εξουσίας (για ν’ αντλούν ζεστό χρήμα προς πολιτική τους επιβίωση) είναι ικανά στο τέλος να παζαρεύουν να ξανα πουλήσουν και τα ήδη σκοτωμένα!

Οι διεθνείς τοκογλύφοι πρέπει να σπάνε χοντρή πλάκα μ’ αυτα τα παρτάλια που ψηφίζετε και κάθε τόσο βάζουν τον Σόϊμπλε να μας γλεντάει απ’το καροτσάκι του….

Ῥῆγος Νικόλαος

εἰκόνα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply