Τὸ παπόρο ἀπ΄τὴν Περσία σώθηκε στὴν Μπανανία

Τὸ παπόρο ἀπ΄τὴν Περσία σώθηκε στὴν Μπανανία5Ὁ Μαρινάκης-βιτρίνα καθαρός…
Κι ὁ Σωκράτης Κόκκαλης, ὁ τιμημένος υἱὸς τοῦ Πέτρου, μὰ κι ὁ συνονόματος ἐγγονός του, ἀόρατοι  καὶ πεντακαθαρίδηδες…
Ὅλο τὸ πλήρωμα τοῦ Noor 1 ἐλεύθερο καὶ ἀποκατεστημένο στὰ μάτια τῆς πουτάν@ς τῆς κενωνίας…
Καὶ οἱ δολοφονημένοι τὸ βούλωσαν διὰ παντός…

«…Στις επίμονες ερωτήσεις της εισαγγελέως για το ποιος πλήρωνε τις διαμονές τού έχοντος σοβαρά οικονομικά προβλήματα Α. Κοτσώνη σε ακριβά ξενοδοχεία στο Ντουμπάι (κόστους 500-2.000 ευρώ τη βραδιά), ο Μ. Γιαννουσάκης απάντησε: «Πλήρωναν αυτοί με τους οποίους συνεργαζόταν. Με καράβια, εφοπλιστές. Κάποιος κάλυπτε τα έξοδά του. Να ρωτήσετε τον ίδιο». Στο σημείο αυτό και πάλι αντέδρασαν έντονα οι συνήγοροι του Κοτσώνη….»

Τὸ παπόρο ἀπ΄τὴν Περσία σώθηκε στὴν Μπανανία1

ἐφημερὶς τῶν συντακτῶν

Ἀτύχημα ἤ δολοφονία Μαυρίκου;

Ἕνας δημοσιογράφος ἀπειλήθηκε μὲ αὐτόφωρο ὄταν πρανηγγέλθη ἡ ἐκπομπή του, ποὺ θὰ «σκάλιζε» τὸ παρασκήνιον τῆς ὑποθέσεως…

Ὁ δημοσιογράφος Θωμαΐδης ἀπειλεῖται λόγῳ …ἀποκαλύψεων!!!

Ἕνας ἐκδότης ἔγινε …καπνιστὸς γιὰ νὰ μὴν μιλήσῃ…

Καὶ φυσικά…
Ἀπαστράπτουσα καὶ λάμπουσα ἡ δικαιοσύνη ἔκανε τὸ χρέος της…

Ὤ ῤέ…

Τὸ παπόρο δὲν εἶχε ἐνόχους…
Ἰδιοκτήτης (στὰ χαρτιά), ἰδιοκτήτης «βιτρίνα», ἰδιοκτήτης πραγματικὸς δὲν ἐνοχοποιοῦνται, ἐφ΄ ὅσον τὰ στόματα παραμένουν σφραγισμένα διὰ παντός, λόγῳ …«τυχαίου» θανάτου, ἢ σφραγισμένα διὰ τοῦ ἐκφοβισμοῦ!!!
Οἱ ὅποιοι (φερόμενοι ὡς) …«ἔνοχοι» ἀφήνονται …«εἰς τὴν κρίσιν τῆς δικαιοσύνης» γιὰ τὶς ὅποιες …«ποινές»-χάδι…
Ἀθάνατη Μπανανία…

Αθωώθηκαν οι περισσότεροι κατηγορούμενοι για το Noor 1

Τὸ παπόρο ἀπ΄τὴν Περσία σώθηκε στὴν Μπανανία2

Απόφαση που ανατρέπει την εισαγγελική πρόταση εξέδωσε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τους κατηγορουμένους στην δίκη του Noor 1 καθώς όπως φαίνεται οι 2,1 τόνοι ηρωίνης έφτασαν στην Ελλάδα σχεδόν ασυνόδευτοι
Συγκεκριμένα το δικαστήριο καταδίκασε μόνο των Γιώργο Μπουρδούβαλη και τον Ευθύμη Γιαννουσάκη ως απλά μέλη της εγκληματικής οργανώσεως, καθώς και τρεις κρατουμένους τουρκικής καταγωγής.
 
Ο Αιμίλιος Κοτσώνης αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών για ένταξη και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ κατηγορείται μόνο για απλή συνέργεια στην διαμετακόμιση της ηρωίνης όπως και οι Παναγιώτης Φάρος και Βασίλειος Κουρούβανης.
 
Αθωώθηκαν επίσης ο ιδιοκτήτης του Noor 1 Παντελής Καλαφάτης και οι υπόλοιποι 16 κατηγορούμενοι.
 
Έτσι, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων δέχτηκε ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση αλλά δεν απάντησε στο ποιος ήταν ο αρχηγός και έφερε την ηρωίνη στην Ελλάδα. 
 
Πριν την έναρξη της διαδικασίας, δεν επετράπη η είσοδος των δημοσιογράφων στην αίθουσα, κάτι που τελικά έγινε με 20 λεπτά καθυστέρηση.

Η αρχική πρόταση της εισαγγελέως

Η απόφαση τελικώς ανατρέπει την πρόταση της εισαγγελέως, Μαρίας Τρουπή, σύμφωνα με την οποία:
 
 «Έχουμε να κάνουμε με διεθνούς εμβέλειας εγκληματική οργάνωση. Με δομή ομάδας, με απόλυτη ιεραρχία, με διακριτούς ρόλους και συντονισμένη δράση που επιδίωξη την διάπραξη περισσοτέρων κακουργημάτων περι ναρκωτικών, αγνώστων τεραστίων ποσοτήτων, που ήταν τουλάχιστον 2,1 τόνοι ηρωίνης. Η εγκληματική οργάνωση συγκροτήθηκε στον Πειραιά κι εκεί μετείχαν: Κοτσώνης, Γιαννουσάκης, Μπουρδούβαλης, Καλαφάτης, Κουρούβανης, Φάρος, ο αποθανών Μπασκάλ κι άλλα άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα. Αυτοί σε κοινή δράση οργάνωσαν κι έθεσαν σε εφαρμογή το ταξίδι του Noor1, από το Αντμάν στην Ελλάδα κι από εκεί το φορτίο του θα πήγαινε σε Ολλανδία, Βέλγιο, Μ.Βρετανία κι αλλού. 
 
Για την οργάνωση και την εκτέλεση του ταξιδιού έγινε προσεγμένη προετοιμασία που διήρκεσε μήνες κι ο καθένας βρισκόταν πάντα σε συνεννόηση με τους υπολοίπους. Ο Κοτσώνης από τον Νοέμβριο του 2012 βρίσκεται πίσω από κάθε επιχειρηματική κίνηση που σχετίζεται με το Noor1 και είχε πάντα επαφή με το εν λόγω πλοίο. Τον Σεπτέμβριο του 2013 ίδρυσε την εταιρεία Arab Waves, πάντα στο πλαίσιο της εγκληματικής οργανώσεως, ώστε όταν η οργάνωση αποφάσιζε να ενεργοποιηθεί τραπεζικός λογαριασμός για να αγορασθεί το φορτίο, να το έκανε μέσω αυτής της εταιρείας, καθώς απαιτούντο πολλά εκατομμύρια δολάρια. Η εταιρεία τελικά δεν λειτούργησε ποτέ, κάτι όμως που είναι λογικό, αφού πρώτα θα έφθαναν με ασφάλεια τα ναρκωτικά και μετά θα έμπαιναν τα χρήματα, για τον σκοπό αυτό μάλιστα είχε στείλει ο Κοτσώνης το διαβατήριο του στον Γιαννουσάκη, για να το στείλει αυτός στην πορεία στον πράκτορα στο Ντουμπάι. 
 
Όλη αυτή η εγκληματική ομάδα, οι έξι, ο Μπασκάλ και οι άγνωστοι δράστες, πάντα στο πλαίσιο της εγκληματικής οργανώσεως, δημιούργησαν με επιτυχία το σκηνικό μιας νομιμοφανούς ναυλώσεως και υποναυλώσεως του πλοίου, ώστε να φαίνεται ότι αυτό εκτελεί μία εμπορική δραστηριότητα. Δηλαδή δημιούργησαν συνειδητά ένα προκάλυμμα νομιμότητας για το ταξίδι του Noor1 από τα ΗΑΕ στην Ελλάδα».
Οι θάνατοι κατηγορουμένων

Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο πέθανε ο 32χρονος Ινδός μηχανικός του Noor 1 και τρίτο τη τάξει μέλος του πληρώματος, ο οποίος κρατείτο στο Αστυνομικό Τμήμα Δραπετσώνας. Ο 32χρονος  φέρεται να αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
 
Μερικούς μήνες νωρίτερα, είχε πεθάνει στις φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενος τουρκικής καταγωγής που εθεωρείτο ένας από τους οργανωτές της διακινήσεως ηρωίνης, ενώ επίσης από το 2014 είχαν διαπραχθεί στην Τουρκία και στην Ολλανδία έξι δολοφονίες που σχετίζονταν έμμεσα ή άμεσα με την υπόθεση της μεταφοράς ηρωίνης.

Πρώτη φορὰ …ἐλεύθεροι καὶ οἱ ἔμποροι ναρκωτικῶν!!!
Ὁ ὑπόκοσμος στὰ καλλίτερά του!!!

  • Ἦταν ἕνα μικρὸ καράβι, ποὺ ἦταν ἀ-ἀ-ἀσυνόδευτο!!!
  • Ἡ δικαιοσύνη ἀπεφάσισε κι ὅλη ἡ ἀλήθεια στὸν λαό: Μόνο του ταξείδευε τὸ Noor1 καὶ  οἱ δύο τόννοι πρέζας!!!
  • Μεγάλη δικαστικὴ ἐπιτυχία: Ἣρωΐνη δύο τόννων ταξείδευε μόνη της μὲ τὸ Noor1 γιὰ τὴν Ἑλλάδα
  • Ἑλλαδιστὰν φίλε μου…
    Ἀσυνόδευτοι ταξείδευαν οἱ τόννοι τῆς ἡρωΐνης. Πρωτάκουστη ἀπόφασις τοῦ δικαστηρίου γιὰ τὸ Noor1.
  • Γελοῦν καὶ τὰ τσιμέντα!
    Ἐνᾦ ὁ Μαρινάκης ἀθωώνεται, ἔπιασαν συμπολίτες μας γιὰ παράνομη συλλογὴ ῥίγανης!

Ἁ.Ἑ.

Διὰ τὸ γελοῖον τῆς ὑποθέσεως οἱ εἰκόνες ἀπὸ τά:

 Σίβυλλα:Τὸ παπόρο ἀπ΄τὴν Περσία σώθηκε στὴν Μπανανία5

Τὸ παπόρο ἀπ΄τὴν Περσία σώθηκε στὴν Μπανανία3

Τὸ παπόρο ἀπ΄τὴν Περσία σώθηκε στὴν Μπανανία4

καί:

Όλοι αθώοι για τους 2 τόνους πρέζας του ‪#‎noor1

Τὸ παπόρο ἀπ΄τὴν Περσία σώθηκε στὴν Μπανανία7
Το πλοίο αποφασίστηκε από τους άμεμπτους δικαστάς ότι ήταν αδέσποτο, πιθανότατα ιδιοκτησίας Τζακ Σπάροου και οι 2 τόνοι πρέζας κατά πάσα πιθανότητα εξοστρακίστηκαν σε κάποιο φάρο και έπεσαν στα αμπάρια του πλοίου ενώ αυτό έπλεε στις ακτές της Κολομβίας.
Ας το κοιτάξουν εκεί οι σεναριογράφοι του Narcos για 3η σεζόν. Που μας βάζουν ακόμα τον ξεπερασμένο Εσκομπάρ.
ΥΓ. Ο Μαρινάκης χθες ήταν σε γλέντι γενεθλίων των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στα Χανιά αγκαλιά με Ντόρα, Μπουμπούκο, Βορίδη και Παπαμιμίκο.

Τὸ παπόρο ἀπ΄τὴν Περσία σώθηκε στὴν Μπανανία8Τὸ παπόρο ἀπ΄τὴν Περσία σώθηκε στὴν Μπανανία9 Τὸ παπόρο ἀπ΄τὴν Περσία σώθηκε στὴν Μπανανία10 Τὸ παπόρο ἀπ΄τὴν Περσία σώθηκε στὴν Μπανανία11 Τὸ παπόρο ἀπ΄τὴν Περσία σώθηκε στὴν Μπανανία12 Τὸ παπόρο ἀπ΄τὴν Περσία σώθηκε στὴν Μπανανία13 Τὸ παπόρο ἀπ΄τὴν Περσία σώθηκε στὴν Μπανανία14 Τὸ παπόρο ἀπ΄τὴν Περσία σώθηκε στὴν Μπανανία15 Τὸ παπόρο ἀπ΄τὴν Περσία σώθηκε στὴν Μπανανία16 Τὸ παπόρο ἀπ΄τὴν Περσία σώθηκε στὴν Μπανανία17 Τὸ παπόρο ἀπ΄τὴν Περσία σώθηκε στὴν Μπανανία18 Τὸ παπόρο ἀπ΄τὴν Περσία σώθηκε στὴν Μπανανία19

ἄνεμος ἀνατροπῆς

Πᾶμε λοιπὸν πάλι ἀπὸ τὴν ἀρχή.
Οὐδεὶς ἔνοχος.
Συνεπῶς οὐδὲ ἕνα ἔγκλημα…
Ἄρα, τί σκᾶμε βρέ κουτά;
Τὸ μόνον ποὺ ἀπομένει εἶναι νὰ ξεκινήσουμε νὰ ζωγραφίζουμε τὶς ἁγιογραφίες τῶν ἐμπλεκομένων.

Φιλονόη

Υ.Γ. Στὸ τέλος θὰ μᾶς ποῦν πὼς ὁ Μαυρῖκος ηὐτοκτόνησε!!!

εἰκόνα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply