Στιγμὲς ἀπὸ τὴν «ἑορτὴ τῆς Δημοκρατίας»!!!

Στο κέντρο της φωτογραφίας βλέπετε, ενωμένους και ομονοούντες, κατά πώς μας πληροφορεί το έγκυρο και ανεξάρτητο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τους εκπροσώπους των πολιτικών δυνάμεων του Έθνους, έτοιμους να πανηγυρίσουν για την γιορτή της Δημοκρατίας.Στιγμὲς ἀπὸ τὴν «ἑορτὴ τῆς Δημοκρατίας»!!!1
Επάνω δεξιά «διακρίνεται» ένας δυστυχής μεν, πλην καυλωμένος, εύζωνας που, είναι φανερό πως σκέπτεται, το ποιόν από δαύτους θα πρέπει να ξεκωλιάσει.

Φωτογραφία-ντοκουμέντο, τρανή απόδειξη ότι η επιλογή των προσκεκλημένων έγινε με πολύ αυστηρά κριτήρια και με γνώμονα την όσο δυνατόν μεγαλύτερη εκπροσώπηση όλων των επαγγελματικών τάξεων, στην χθεσινή γιορτή της Δημοκρατίας.

Στιγμὲς ἀπὸ τὴν «ἑορτὴ τῆς Δημοκρατίας»!!!2

Αριστερά, διακρίνεται «τσαμπουκαλεμένος» ο εκπρόσωπος των εκδοροσφαγέων, στην μέση δεσπόζει η εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοδών Κυρίων (προσοχή στον τονισμό) και στο άκρο δεξιά, εκπρόσωπος της συμπαθούς τάξεως των …καντηλαναφτών!

Είναι η «ιστορική» εκείνη στιγμή που ο ηγέτης του Κάργα Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, παριστάνει, εν γνώσει του, την …γλάστρα αλλά, χαμογελώντας πονηρά και υποχθόνια, ετοιμάζεται να βγάλει κάτω από την πολυθρόνα το σφυροδρέπανο και ν’ αρχίσει να παίρνει κεφάλια.

Στιγμὲς ἀπὸ τὴν «ἑορτὴ τῆς Δημοκρατίας»!!!3
Πρώτον διότι «αλλαγή δεν γίνεται χωρίς το ΚΚΕ» και δεύτερον διότι, «με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί».
Μετά θ’ ανοίξει τις πόρτες να μπουκάρει ο λαός στα θερινά ανάκτορα, να τα κάνει όλα «κυλότα» και να πάρει την εξουσία στα χέρια του.
Ρεεεεεεε….
Δεν γαμιόσ@στε!!!

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Στιγμὲς ἀπὸ τὴν «ἑορτὴ τῆς Δημοκρατίας»!!!

  1. Δεν ξέρω κανένα άλλο έθνος να γιορτάζει καθε χρόνο την ημερομηνία που εισέβαλλαν βάρβαροι, στα πάτρια εδάφη του.

Leave a Reply