Δημοσιογραφικὲς ἀντιδράσεις ἄλλων …ἐποχῶν!!!

ΜΠΑΑΑΑΑΜΜΜΜ!!!!
Τι έγινε ρε γαμώ το σπίτι σας; Μου΄χύθηκε ο φραπές…
Άστα κυρ-Αλέκο, έγινε χονδρή ζημιά, πέσαμε σε μια λάτζα με κόσμο, άνθρωποι πνίγονται…
Γάμησ@ τους ρε, στρίψε και φύγε και μην κοιτάς πίσω…
Αν μας βρούν εδώ επάνω δεν φθάνει ούτε το ένα εκατομμύριο ευρώ του Γιώργου για να καθαρίσουμε.

Δημοσιογραφικὲς ἀντιδράσεις ἄλλων ...ἐποχῶν!!!

*Οπως τα κατέγραψε ο σούπερ-κοριός της ΕΥΠ.

Τι θα γινότανε, σε άλλες εποχές….

  • «Κώστα πάρε ένα φωτογράφο και τράβα στο σπίτι του Φλαμπουράρη».
    Να κάνω τι;
    «Να δεις αν είναι αρτιμελής ρε μαλακισμένο, να τον ρωτήσεις αν ήτανε στο σκάφος, να τον φωτογραφήσεις και αμα τον δείς τραυματισμένο, μάθε ποιός γιατρός τον περιέθαλψε».
  • «Εσύ Νικολάκη, ένα φωτογράφο και γρήγορα στο σπίτι του Σταθάκη.Βρες την ξεκ@λιάρα την γυναίκα του και ρώτα που είναι ο Γιώργος. Αντε ακόμη εδώ είσαι…»
  • ….και κάποιος από το «δικαστικό ρεπορτάζ» να πάει να στριμώξει την Εισαγγελία και να τους ρωτήσει, γιατί ακόμη δεν έχουν διατάξει άρση του απορρήτου, στα τηλέφωνα όλων των εμπλεκομένων.

Μέχρι το βράδυ θέλω ρεπορτάζ μουνόχαυλοι….

Ῥούσσης Νῖκος

Υ.Γ. Tόσες ώρες έχουνε περάσει από την τραγωδία της Αίγινας, όπου τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, το πανελλήνιο έχει βουϊξει ότι επάνω στο σκάφος-χάρο ευρίσκοντο δύο συγκεκριμένοι υπουργοί και βγήκε η Γριομπιρμπίλω και διέψευσε τις «φήμες».
Αυτοί οι δυό, όμως, που ονοματίσθηκαν (Φλαμπουράκης-Σταθάκης) γιατί δεν βγαίνουν δημόσια, με ένα λίνκ από το σπίτι τους, να στηλιτεύσουν αυτά τα ανυπόστατα ψεύδη;
Τόσο πολύ «στραπατσαρισμένοι» είναι από το δυστύχημα, που δεν …βλέπονται;

εἰκόνα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Δημοσιογραφικὲς ἀντιδράσεις ἄλλων …ἐποχῶν!!!

  1. Εκείνο που είναι ολοφάνερο, δεν είναι ότι δεν βγαίνουν οι υπουργοί που τα λαγωνικά ανακάλυψαν και κάποιοι άγνωστοι διέδωσαν σαν δήθεν αποκαλύψεις βόμβα, πως ήσαν μέσα στο σκάφος, αλλά κανένας που έχει μακριά γλώσσα δεν έχει τα απαραίτητα όργανα να υπερασπιστεί την αλήθεια που δήθεν βροντοφωνάζει.

    Εγώ λοιπόν λέω ότι οι υπουργοί δεν βαίνουν να απαντήσουν γιατί έτσι πρέπει να κάνουν συμπεριφερόμενοι ανάλογα στον κάθε ηλίθιο σεναριογράφο.

    Και μη χρησιμοποιείτε όρους , σαν τον όρο δημοσιογράφος, που ανήκουν πια στην ιστορία.

    • Δὲν συνηθίζουμε νὰ χρησιμοποιοῦμε τυχαίους ὅρους καὶ συνηθίζουμε νὰ εἴμαστε ἀκριβεῖς στὰ ὅσα λέμε καὶ γράφουμε.
      Ὅσο γιὰ τὸ ἐπιχείρημά σου, βάσει πάντα τῶν ὄσων ἔχουν δεῖ τὸ φῶς τῆς δημοσιότητος, ταιριάζει στὸ «δὲν ἔχεις ἀποδείξεις γιὰ τὴν μὴ ὕπαρξιν θεοῦ, ἄρα θεὸς ὑπάρχει» καὶ τὸ ἀνάποδον.

Leave a Reply