Τὰ …«λευκά» στοιχήματα!!!

«Τόσες «Ενώσεις» και «Κινήματα», ούτε ο οβριοκ@λόγερος Τζωρτζ Σόρρος δεν έχει… 

Εδώ όμως, έχει μια… «πρωτοτυπία»…

Δεν υπογράφει όπως σε όλα τα άλλα που αναρτήσαμε, ο πρόεδρος του «Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.», αλλά η… Γραμματεία…
Και …«δεν υπάρχει Πρόεδρος»!

Ρε, μήπως πρόλαβαν και το άλλαξαν, όταν είδαν πως τους βγάζουμε στο… κλαρί;;;; 

Μπααααα… δεν νομίζω… είναι τόόόόόόόσο λευκοί  οι άνθρωποι…. αλοίμονο…  

Ντάλιε, που ‘σαι… να κάνεις και ένα Κίνημα «ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ»… το 95% του λαού, θα γίνουν μέλη και ψηφοφόροι σου… αλλά με το 5% των ΕΛΛΗΝΩΝ, θα τα βρεις δύσκολα.»

Τρέξτε κορόϊδα να τους δώσετε τα λεφτά σας…. Ρε τι ‘ναι τούτοι εδώ; ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ; Θα… χρηματοδοτήσουν και την… «Στέγη Αστέγων»;;;

«Ρε τι  είναι αυτοί; Υπάρχει περίπτωση σοβαρός άνθρωπος να τους εμπιστευτεί;
Πόπη για το δικό σου καλό βάλε τετραπλό κόσκινο στα λαμόγια που σε πλησιάζουν», μου έγραψε ένας φίλος…

Τι να πω… μα την αλήθεια, μου έχει φύγει το κεφάλι με ετούτους…
Τόσες «Ενώσεις» και «Κινήματα», ούτε ο οβριοκ@λόγερος Τζωρτζ Σόρρος δεν έχει… 

Εδώ όμως, έχει μια… «πρωτοτυπία»…

Δεν υπογράφει όπως σε όλα τα άλλα που αναρτήσαμε, ο πρόεδρος του «Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.», αλλά η… Γραμματεία…
Και …«δεν υπάρχει Πρόεδρος»!

Ρε, μήπως πρόλαβαν και το άλλαξαν, όταν είδαν πως τους βγάζουμε στο… κλαρί;;;; 

Μπααααα… δεν νομίζω… είναι τόόόόόόόσο λευκοί  οι άνθρωποι…. αλοίμονο…  

Ντάλιε, που ‘σαι… να κάνεις και ένα Κίνημα «ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ»… το 95% του λαού, θα γίνουν μέλη και ψηφοφόροι σου… αλλά με το 5% των ΕΛΛΗΝΩΝ, θα τα βρεις δύσκολα.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Αυτό στην τελευταία παράγραφο, πρόεδρε, δεν το πολυκατάλαβα…

Δηλαδή σε ποιές ενώσεις και σε ποιά κινήματα θα δώσετε τα μπικικίνια; 

Σε αυτές που έχεις ιδρύσει κι έχεις ορίσει εσύ τους προέδρους, ή σε άλλες… ας πούμε στον Σύλλογο της Πάνω Ραχούλας, που κάνει αγώνα για την διάσωση της πολιτιστικης κληρονομιάς, ή στον Σύλλογο της Κάτω Ραχούλας, που κάνει αγώνα για να την διάσωση των … αδέσποτων (λαμόγιων);  

Πανελληνία Ένωση Παιχτών Κρατικών Παιχνιδιών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΑΙKΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ
Πρόγραμμα του Κοινωνικοπολιτικού Οργανισμού – ΛΕΥΚΟ – νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου με ΑΦΜ 90283759 μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Κλεισθένους 277 Αγία Παρασκευή Αθήνα. Τηλ. 2130284225 κιν. 6934888831 site www.leuko.gr

 Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΑΙKΤΩΝ δημιουργήθηκε για να δίνει περισσότερες πιθανότητες κέρδους στά μέλη της παίζοντας στα κρατικά παιχνίδια ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΠΟ.

Η ΕΝΩΣΗ εξασφάλισε το πνευματικό δικαίωμα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ το οποίο είναι κατοχυρωμένο σύμφωνα με την ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΕΡΝΗΣ με το υπ. Αριθ. 2251/22-5-97 κρατικό έγγραφο.


Η ΕΝΩΣΗ οργανώνει τα μέλη της ώστε να να συμμετέχουν νόμιμα έστω και με ελάχιστο ποσόν χρημάτων των 5 ευρώ σε μεγάλα συστήματα που συντάσσει η επιτροπή της ΕΝΩΣΕΩΣ.

Σύμφωνα με τον νόμο των πιθανοτήτων εκατομμύρια παίκτες θα παίζουν μόνοι τους με μηδαμινές πιθανότητες και τα χρήματα θα τα κερδίζουν λίγα αλλά σταθερά οι παίκτες μέλη της ΕΝΩΣΕΩΣ. Η ΕΝΩΣΗ επιτελεί και κοινωνικό σκοπό γιατί αποτρέπει τον παίκτη από τον τζόγο και ένα ποσοστό από τα έσοδά της, θα το προσφέρει σε κοινωφελή προγράμματα του – ΛΕΥΚΟ -.

Η εγγραφή των μελών είναι ΔΩΡΕΑΝ.


Ο κάθε παίκτης με την συμμετοχή του θεωρείται μέλος και αποδέχεται τους όρους που αναφέρονται στο παρόν έγγραφο με υπ. Αριθ. 2683 το οποίο κατατέθηκε στην συμβολαιογράφο Αθηνών Μαρία Κοντοπούλου.

Οι παίκτες θα καταθέτουν τα χρήματά τους σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό του ΛΕΥΚΟ που εκπροσωπείται από τον πρόεδρο Ντάλιο Κων/νο.
Ο λογαριασμός αυτός είναι της ΕΘΝΙΚΗΣ – 040 – 41557184. 

Σε περίπτωση που η κατάθεση γίνεται με το διαδίκτυο θα χρησιμοποιείται το GR 4101100400000004041557184.


Τα χρήματα που θα καταθέτει ο παίκτης θα υπολογίζονται σε μερίδια των 5 ευρώ και θα κατατίθενται όλα σε ανάλογο σύστημα.

Ξεκινάμε πρώτα με το ΤΖΟΚΕΡ.
Εάν το σύστημα κερδίζει η είσπραξη των κερδών θα γίνεται από την ΕΝΩΣΗ η οποία θα κρατάει  το  10% για να καλύπτει λειτουργικά της έξοδα και το υπόλοιπο ποσόν θα το μοιράζει αναλογικά στά μέλη που έπαιξαν.

Στην περίπτωση που το ποσόν που αναλογεί στον κάθε παίκτη είναι μικρότερο από 5 ευρώ, τότε το ποσόν αυτό θα εισπράττεται από την ΕΝΩΣΗ.  Το κάθε μέλος όταν καταθέτει θα δίνει τραπεζικό του λογαριασμό.


Στο διαδίκτυο θα φαίνεται ο λογαριασμός του με την κατάθεση.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή στο ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ θα πρέπει τα χρήματα να κατατίθενται μία ημέρα πρίν την κλήρωση. Εάν κατατίθενται χρήματα την ίδια ημέρα θα συμμετέχουν στην επομένη κλήρωση.

Όταν ο παίκτης προς διευκόλυνσή του δίνει τα χρήματα που θέλει να παίξει σε κάποιο φίλο ή γνωστό του, για να τα καταθέσει για λογαριασμό του, η ΕΝΩΣΗ δεν φέρει καμμία ευθύνη εάν ο αυτός για  οποιονδήποτε λόγο δεν τα καταθέσει.


Σε περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε λειτουργικό εμπόδιο και δεν κατατεθεί το ΣΥΣΤΗΜΑ, Η ΕΝΩΣΗ δεν φέρει καμμία ευθύνη και το ΣΥΣΤΗΜΑ θα κατατεθεί στην επομένη κλήρωση.


H ΕΠΙΤΡΟΠΗ της ΕΝΩΣΕΩΣ που έχει επωμιστεί και την υποχρέωση να αξιοποιήσει κατά τον καλλίτερο τρόπο τα χρήματα των παικτών, έχει το δικαίωμα να αναβάλλει την κατάθεση του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ για λόγους στρατηγικής και να επιλέξει σημαντικότερη κλήρωση (λόγω ΤΖΑΚ ΠΟΤ) που θα προσφέρει περισσότερα κέρδη.

Επειδή η ΕΝΩΣΗ δεν είναι ακόμη γνωστή σε όλους του παίκτες και η συμμετοχή προσωρινά θα είναι περιορισμένη αποφασίσαμε το ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΖΟΚΕΡ να κατατίθεται στην τελευταία κλήρωση του κάθε μήνα.

Το ποσόν και οι αριθμοί που θα παίζονται θα ανακοινώνονται στο site www.leuko.gr και της ΕΝΩΣΕΩΣ ΠΑΙΚΤΩΝ.


Μετά την κλήρωση θα ανακοινώνεται πόσα χρήματα κέρδισε το ΣΥΣΤΗΜΑ και πόσα αναλογούν στο κάθε μερίδιο.


Η πρώτη κατάθεση του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΖΟΚΕΡ θα γίνει στις 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ημέρα Κυριακή.


Χρήματα μπορείτε να καταθέτετε από σήμερα και σταδιακά έως μία ημέρα πριν την κλήρωση. 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ γιατί η συγκεκριμένη δραστηριότητα έχει και ένα βαθύτερο νόημα και σκοπό.

Ευελπιστεί να ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ έστω και με έμμεσο τρόπο και να στηρίξει οικονομικά κινήματα και συλλόγους που αγωνίζονται για τα δίκαια της κοινωνίας των πολιτών.

Εκ της Γραμματείας.

πηγὴ

πηγὴ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply